Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παει τζαμπα ο χορος με ταχριστουγεννιατικα τραγουδια!!!!!ειχα πει πως δεν θα σου ξαναπω να πας στο γιατρο για μην σου γινω βαρος αλλα τωρα που καταλαβα πως φοβασε και λιγο τους γιατρους  δεν εχει περιοδο χαριτος θα σε πριζω καθα μερα!!!!! τελος θα πας στο γιατρο ………

Δημοσίευση

Παει τζαμπα ο χορος με ταχριστουγεννιατικα τραγουδια!!!!!ειχα πει πως δεν θα σου ξαναπω να πας στο γιατρο για μην σου γινω βαρος αλλα τωρα που καταλαβα πως φοβασε και λιγο τους γιατρους  δεν εχει περιοδο χαριτος θα σε πριζω καθα μερα!!!!! τελος θα πας στο γιατρο ………

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια τι τραβαμε για να γινουμε μανουλες(ή να ξαναγινουμε)Μηπως ξερετε τιποτα για βοτανα που βοηθουν στη συλληψη ή αν ξερετε κολπα απο την γιαγια ή της μαμας σας;;Εγω δεν εχω καμια τις εχω χασει...

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια τι τραβαμε για να γινουμε μανουλες(ή να ξαναγινουμε)Μηπως ξερετε τιποτα για βοτανα που βοηθουν στη συλληψη ή αν ξερετε κολπα απο την γιαγια ή της μαμας σας;;Εγω δεν εχω καμια τις εχω χασει...

εγγωμονο ξερω οταν τελειώσει ο αντρας να βγενει και να ξανά μένει η μαμά μου το είπε και ψιλά τα πόδια 

Δημοσίευση

καλά κάνεις.. είμαι ηδια ο μπαμπάς μου.. 

Δημοσίευση

Το εχω ακουσει και εγω για τα ποδια ψηλα το μπες βγες δεν το εχω ξανακουσει θα το δοκιμασω απο την αλλη βεβαια την μικρουλα μου την επιασα στα ορθια(sorry για την σταση)και την μεγαλη μου κλασικα εγω απο κατω και σηκωνομουν και αμεσως για νερο φαγητο ή για να ντυθουμε..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...