Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα love..

Εγώ βρε κορίτσια αν κάνω έστω και δυο πρωινά ξυπναω όλη την εβδομάδα απο τις 8 αν δεν κάνω ξυπναω μετα τις 12..βέβαια κοιμηθηκα και τρεις το βράδυ.κ συγκεκριμένα σήμερα με ξύπνησαν,είχα στείλει βιογραφικό χθες και με πήραν τηλ. 

Δημοσίευση

Ειναι το μονο πραγμα που με δυσκολευει γενηκα στη ζωη μου !!!!! δεν κουραζομαι ξυπναω δεν αργω στη δουλεια μου γιατι και παλια δουλευα πρωι αλλα τι να κανω ειμαι ερωτευμενη τοοοοοοοσο πολη με το κραββατι μου!!!!!χαχαχα Tweema σου ευχομαι να την παρεις την δουλεια !!!

Δημοσίευση

Επειδή κ εγώ ψαχνομουν για σουπερ μαρκετ,δεν είναι τόσο εύκολα εδώ.θέλουν μέσο τα περισσότερα πλεον.

Ή αδερφή μου δουλεύει 10 χρονια στα carrefour express.μου είπε οτι τον τελευταίο καιρό όσους παίρνουν τους παίρνουν με 2μηνη σύμβαση κ τους διώχνουν μετα.

Δημοσίευση

Ετσι ειμαι απο την πρωτη μου περιοδο και εκτος απο αυτο δεν μπορω να παρω παυσιπονο γιατι μου κοβεται η περιοδος και τον επομενο μηνα ειναι πολυ πολυ χειροτερα Νικη μου..

Δημοσίευση

Γεια σου μαμακουλιτσα μου.

Υπομονή!!τόσο πολύ πονάς εε..

Εγώ μαμακουλιτσα επειδή υπεφερα πολύ απο τους πόνους προπερσι που είχα παει στη γυναικολόγο μου το είχα συζητήσει και μου είπε δυο μέρες πριν αδιαθετησω να ξεκίνησω να παίρνω κάθε 8 ώρες τα nurofen και όταν αδιαθετω αν συνεχίζω να ποναω να παίρνω ενα ponstan..εγώ τοτε να φανταστεις έπρεπε να παίρνω τουλάχιστον τρια mesulid κ αν μου παιρνουσε.

Ε λοιπον εκανα αυτό που μου είπε μς την μονη διάφορα οτι δεν τα παιρνω κάθε 8 ώρες γιατί έχει τύχει πόσες φορες να μου καθυστερήσει κ μπορεί να φτάσω έτσι και το ενα κουτί..παίρνω ενα την ημερα δυο μέρες πριν..αν δω την δεύτερη μέρα οτι δεν ποναω δεν παίρνω.την επομρνη αν ξυπνησω κ ποναω παιρνω κ οταν αδιαθετω πλεον τον αντεχω το πονο κ δεν παιρνω αλλο χαπι..με λιγα λογια παιρνω το πολυ 2-3.γενικά το λάθος μας είναι οτι περιμένουμε να αδιαθετησουμε για να παρουμε χάπι ενω κανονικά πρεπει να παίρνουμε πριν.

Δημοσίευση

Σωστα τα λες!Τωρα δεν μπορω να παρω κατι οποτε..Ειναι καθαρα οργανικο αλλες γυναικες παθαινουν αιμορραγιες εστω και με Depon αλλες τιποτα και αλλες τους κοβεται..Ειναι θεμα οργανισμου.

Δημοσίευση

Σε καποιες γυναικες τους κοβετε ναι και καποιες τους ελατωνετε και με το μπανιο… αν ειχα τετοιο πραγμα δεν ξερω τι θα εκανα …εγω ποναω και παιρνω τα algofren 600… Niki μου επιτελους κοριτσι μου!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...