Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σου το ευχομαι!!!!! να μην ερθει η καταραμενη χαχαχααχ...
 εχουν 15 ευρω και ειναι σκονη την πινεις με το νερο πρεπει να απεχει απο φαγητο 2 ωρες δλδτηνπινεις οταν ξυπνησεις δεν εχει γευση ειαι τελειως αγευστη!!!! 

Δημοσίευση

νικη μου γιατι να χασεις 5 κιλα?λεπτουλα εισαι απο οτι καταλαβα! 

λαβ μου παρακολουθεις ωορρηξια??? 

σε μια γιατρο στην πολη μου που απλα παω για ωορρηξια και τεστ παπ!!!!πηγα 10 φορες και οι 8 ηταν απο την μερια που δεν εχω σαλπιγγα!!!!

Δημοσίευση

θα το κοιτάξω οταν τελιοση ειπαμε οτι για να επανελθει επρεπε να χασω 5 κιλα τα εχασα και τρελάθηκε η περίοδος. ΘΘα παω με κατι ονιοματα και με Κύστες με τρομάξετε λιγάκι. Και δεν.εχουμε και.ιστορικο στα γυναικολογικά

NikiNiki μου ούτε εμείς είχαμε ιστορικό αλλά είχα ινομυομα μεγαλύτερο από πορτοκάλι. Και με άργησε ένα χρόνο κ μεχρι να συνέλθει η μητρα μου. Το χειρουργείο to εκανα Ιούλιο του 2013 και κοντεύουμε 2016. Μην το αφήνεις. Αν θες να σου στείλω τα στοιχεία του γιατρού μου είναι σε δημόσιο νοσοκομείο κ πολύ καλός.

Δημοσίευση

σε μια γιατρο στην πολη μου που απλα παω για ωορρηξια και τεστ παπ!!!!πηγα 10 φορες και οι 8 ηταν απο την μερια που δεν εχω σαλπιγγα!!!!

ευχομαι λαβ μου να κανει και 8 φορες απο την καλη τωρα!!!!! και μενα μου εδωσε βιταμινες που εχουν και 400mg φολικο + αλλες χρησιμες βιταμινες για την περιοδο προσπαθειας, οπως σιδηρο, d3 κτλ, νομιζω ο καθε γιατρος δινει οτι δουλευει πιο πολυ! 

τετ μου να πας να χαλαρωσεις και ευχομαι να γυρισετε 3!!! και εγω το πσκ θα λειψω, απο κινητο δοκιμασα αλλα δεν με αφηνει να γραψω κανονικα! γραφω μια λεξη και οταν αρχιζω δευτερη μου την κοβει την πρωτη σιγα σιγα,μεγαλο μπερδεμα 

Δημοσίευση

ευχομαι λαβ μου να κανει και 8 φορες απο την καλη τωρα!!!!! και μενα μου εδωσε βιταμινες που εχουν και 400mg φολικο + αλλες χρησιμες βιταμινες για την περιοδο προσπαθειας, οπως σιδηρο, d3 κτλ, νομιζω ο καθε γιατρος δινει οτι δουλευει πιο πολυ! 

τετ μου να πας να χαλαρωσεις και ευχομαι να γυρισετε 3!!! και εγω το πσκ θα λειψω, απο κινητο δοκιμασα αλλα δεν με αφηνει να γραψω κανονικα! γραφω μια λεξη και οταν αρχιζω δευτερη μου την κοβει την πρωτη σιγα σιγα,μεγαλο μπερδεμα 

εγω της ζυτησα να μου δωσει κατι για να αφυπνισουμε και την αλλη που εχω σαλπιγγα αλλα μου ειπε δεν γινετε γιατι θα ξυπνισει παλι απο εκει που δεν εχω τι να πω μπερδεμα!!!!!!

Δημοσίευση

Δεν.εζω ινομυομα φατε τιν γλο σασας απλα λεω λογο περιοδου αναφερθικε το πρωι για αυτο. Απλα λεμε δεν.ξερεις ποτε

Αχ κοπελα μου συγνωμη επειδη αναφερθηκε ποιο πανω χιλια συγνωμη  και παλι!!!! Μακαρι να εχεις συντομα τα αποτελεσματα που επιθυμεις!!! ??

Δημοσίευση

ναι δυστυχως δεν γινεται, απο ποια θα φυγει αυγο ειναι τυχαιο, γιαυτο λεω μακαρι να αρχισει και η αλλη να αφηνει, παντως δε θα φευγουν συνεχως απο εκει που δε θελεις, θα αρχισουν να φευγουν και απο την καλη, θελει πολλη υπομονη λαβ μου 

Δημοσίευση

ναι δυστυχως δεν γινεται, απο ποια θα φυγει αυγο ειναι τυχαιο, γιαυτο λεω μακαρι να αρχισει και η αλλη να αφηνει, παντως δε θα φευγουν συνεχως απο εκει που δε θελεις, θα αρχισουν να φευγουν και απο την καλη, θελει πολλη υπομονη λαβ μου 

ετσι ειναι σε ευχαριστω για τις ευχες μακαρι να γινει! απο υπομονη αλλο τιποτα ολες μας δεν κανουμε και τιποτα αλλο!!!και εσυ για εκδρομουλα ετοιμαζεσε πσκ?

Δημοσίευση

κοριτσια επιτελους τελειωσα με την βαλιτσα την εκανα λιγο μεγαλη!εχω να ακουσω το πρωι ακομη δεν την εχει δει ο αντρας μου.θα κανω και ενα μπανακι και μετα υπνο.cybele kala na περασεις μαζι περιμενουμε την lady;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...