Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εγω πηγα δευτερα στον γυναικολογο μου ημουν στην 11η μερα κ με υπερηχο μου ειπε να ξεκινησω σημερα τα τεστ ωορρηξιας.πηρα τα clear blue.ο γιατρος μου ειπε απο αυριο να το κανω καθε 4 ωρες μου φανηκε λιγο υπερβολικο γιατι μεσα γραφει οτι το κανεις μια φορα την μερα.εγω παντως μολις δω θετικο τεστ πρεπει να παω να κανω την ενεση κ μετα να εχω επαφη σε 38 ωρες..για να δουμε

Δημοσίευση

κοριτσια να ρωτησω κατι θελω αν πω στην γυναικολο μου να μου δωσει κανενα βοηθημα για την ωορεξια η κατι για να ειμαι πιο γονιμη αν υπαρχει λετε να το κανει νομιζω οτι οι γονιμες μερες μου ειναι πολυ λιγες 3-4.βλακειες λεω;

Δημοσίευση

εμενα τετ μου εδωσε αυτη την ενεση την pregnyl που μολις βγει θετικο το τεστ ωορρηξιας πρεπει να την κανω κ μετα σε 38 ωρες με 40 να εχω επαφη.αυτη βοηθαει να σπασει το αυγουλακι μας κ αν πετυχεις εκεινη την στιγμη.την εχω ακουσει κ απο αλλες κοπελες αυτη την μεθοδο κ ειχαν αποτελεσμα αλλες με την πρωτη φορα  αλλες με την τριτη

Δημοσίευση

οχι 2 φορες την μια στις 38 ωρες σιγουρα κ μετα ξανα απο 6 ωρες.ναι μια ενεση μολις βρεις την ωορρηξια σου.μονος του για να βοηθησουμε την ωορρηξια.γιατι ολες μου οι εξετασεις ειναι καλες

Δημοσίευση

και εμενα οι εξετασεις μου ολες καλες μου ειπε αν κλεισω χρονο θα δουμε τι θα κανουμε εγω δεν θελω να περιμενω ομως ενα χρονο.κανω ωορεξεια αλλα δεν ειναι εντονη.μονο αυτο τον μηνα την ενιωσα εντονα

Δημοσίευση

τετ μου και μενα ετσι μου ειπε ο δικος μου, κλεισαμε χρονο πηγαμε για εξετασεις, βρηκαμε μικροθεματακια και ειμαστε στη θεραπεια, αλλα προσπαθειες κανουμε οπως μας ειπαν και ουρολογος και γυναικολογος γιατι ποτε δεν ξερεις, οταν περασουν οι μηνες τις θεραπειας θα δουμε τι θα κανουμε, προς το παρον δεν μου εδωσε κανενα βοηθημα

η πρεγκνυλ δεσμευει το ωαριο να σπασει στις επομενες 36 ωρες αν θυμαμαι καλα

Δημοσίευση

etsi einai cybele.
δεν υπάρχει κατι για να βελτιωσεις την ωορρηξία. εφοσον γινει, αποκτας 1 αυγουλακι μονο. Φαρμακα για να εχεις περισσοτερα ωαρια δινουν οταν ειναι να κανεις εξωσωματικη.

τΟ ΜΟνο που μνπορεις να παρεις ειναι (καλη ωρα η αφεντια μου) φυλλικο οξυ για να εχεις πιο "υγιες" ωαριο και αργοτερα εμβρυο.

Νικη μου, δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα εχεις αστατο κυκλο, ερχεται ανα 90 μερες οπως ειχες πει, διαρκει πολύ. Το πιθανοτερο ειναι να μην κανεις ωορρηξια σε τετοιο κυκλο.Γιατι δεν πας σε αλλο γιατρο, εστω και σε αλλη πολη για να στο ρυθμισει?
δεν ειναι φυσιολογικος κυκλος μεγαλυτερος απο 38-40 μερες.
ο θυροειδης αδενας απλα εκκρινει καποιες ορμονες που σχετιζονται με τον κυκλο, δε φταιει για όλα!

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα σε ολες.τι παθετε ρε κοριτσια και ολες αρρωστησατε περαστικουλια.Νικη μου εισαι πολυ νεα ακομη μην μου στεναχωριεσαι καθολου ολα θα γινουν.καλωσοριζω και τα νεα κοριτσακια μας καλη δυναμη σε ολες.ωραιες συμβουλες διαβασα μπραβο κοριτσια.εγω θα αρχισω να ετοιμαζομαι για την εκδρομουλα μας φευγουμε αυριο!μετραω ακομη 2-3 μερες για την κοκκινη μακαρι να μην ερθει.νιωθω περιεργα εχω πονους περιοδου κυριως το πρωι μετα τιποτα.ουφ.

μακαρι να μην ερθει!!!!και να εχεις ευχαριστα στην εκδρομουλα !!!καλα να περασετε!!!

Δημοσίευση

γιατι μενω στην λαμια κ ο γυναικολογος μου ειναι αθηνα δυστυχως.αλλα τι να κανω ειχα εδω γιατρο κ εφαγα τα μουτρα μου κ εφυγα για αθηνα

γιατι μενω στην λαμια κ ο γυναικολογος μου ειναι αθηνα δυστυχως.αλλα τι να κανω ειχα εδω γιατρο κ εφαγα τα μουτρα μου κ εφυγα για αθηνα

δεν μπωρεις να βρεις καποιον να σου κοιταει απλα την οωρεξια σου στη Λαμια οχι πως δεν ειναι εμπιστο!

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια εμενα τιποτα απο αυτα δεν μου ειπε κανεις γιατρος ουτε για την ενεση ουτε τιποτα!!!μαλλον γιατι παλι θα εχω οωρεξια απο εκει που δεν εχω σαλπιγγα ε!σωστα τα λεω ουφ ποσα δεν ξερουμε!!!!!!

Δημοσίευση

etsi einai cybele.
δεν υπάρχει κατι για να βελτιωσεις την ωορρηξία. εφοσον γινει, αποκτας 1 αυγουλακι μονο. Φαρμακα για να εχεις περισσοτερα ωαρια δινουν οταν ειναι να κανεις εξωσωματικη.

τΟ ΜΟνο που μνπορεις να παρεις ειναι (καλη ωρα η αφεντια μου) φυλλικο οξυ για να εχεις πιο "υγιες" ωαριο και αργοτερα εμβρυο.

Νικη μου, δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα εχεις αστατο κυκλο, ερχεται ανα 90 μερες οπως ειχες πει, διαρκει πολύ. Το πιθανοτερο ειναι να μην κανεις ωορρηξια σε τετοιο κυκλο.Γιατι δεν πας σε αλλο γιατρο, εστω και σε αλλη πολη για να στο ρυθμισει?
δεν ειναι φυσιολογικος κυκλος μεγαλυτερος απο 38-40 μερες.
ο θυροειδης αδενας απλα εκκρινει καποιες ορμονες που σχετιζονται με τον κυκλο, δε φταιει για όλα!

θα το κοιτάξω οταν τελιοση ειπαμε οτι για να επανελθει επρεπε να χασω 5 κιλα τα εχασα και τρελάθηκε η περίοδος. ΘΘα παω με κατι ονιοματα και με Κύστες με τρομάξετε λιγάκι. Και δεν.εχουμε και.ιστορικο στα γυναικολογικά

Δημοσίευση

Δεν ξερω αν θα σε βοηθησω... εμενα η γιατρος μου εχει δωσει inofert βοηθουν στην γονιμοτητα και εχουν μεσα και φυλλικο οξυ θελει δυο μηνες συνεχομενα για να βοηθησουν... βοηθουν και στον μεταβολισμο.. πολυ καλο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...