Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εγω πηγα δευτερα στον γυναικολογο μου ημουν στην 11η μερα κ με υπερηχο μου ειπε να ξεκινησω σημερα τα τεστ ωορρηξιας.πηρα τα clear blue.ο γιατρος μου ειπε απο αυριο να το κανω καθε 4 ωρες μου φανηκε λιγο υπερβολικο γιατι μεσα γραφει οτι το κανεις μια φορα την μερα.εγω παντως μολις δω θετικο τεστ πρεπει να παω να κανω την ενεση κ μετα να εχω επαφη σε 38 ωρες..για να δουμε

Δημοσίευση

κοριτσια να ρωτησω κατι θελω αν πω στην γυναικολο μου να μου δωσει κανενα βοηθημα για την ωορεξια η κατι για να ειμαι πιο γονιμη αν υπαρχει λετε να το κανει νομιζω οτι οι γονιμες μερες μου ειναι πολυ λιγες 3-4.βλακειες λεω;

Δημοσίευση

εμενα τετ μου εδωσε αυτη την ενεση την pregnyl που μολις βγει θετικο το τεστ ωορρηξιας πρεπει να την κανω κ μετα σε 38 ωρες με 40 να εχω επαφη.αυτη βοηθαει να σπασει το αυγουλακι μας κ αν πετυχεις εκεινη την στιγμη.την εχω ακουσει κ απο αλλες κοπελες αυτη την μεθοδο κ ειχαν αποτελεσμα αλλες με την πρωτη φορα  αλλες με την τριτη

Δημοσίευση

οχι 2 φορες την μια στις 38 ωρες σιγουρα κ μετα ξανα απο 6 ωρες.ναι μια ενεση μολις βρεις την ωορρηξια σου.μονος του για να βοηθησουμε την ωορρηξια.γιατι ολες μου οι εξετασεις ειναι καλες

Δημοσίευση

και εμενα οι εξετασεις μου ολες καλες μου ειπε αν κλεισω χρονο θα δουμε τι θα κανουμε εγω δεν θελω να περιμενω ομως ενα χρονο.κανω ωορεξεια αλλα δεν ειναι εντονη.μονο αυτο τον μηνα την ενιωσα εντονα

Δημοσίευση

τετ μου και μενα ετσι μου ειπε ο δικος μου, κλεισαμε χρονο πηγαμε για εξετασεις, βρηκαμε μικροθεματακια και ειμαστε στη θεραπεια, αλλα προσπαθειες κανουμε οπως μας ειπαν και ουρολογος και γυναικολογος γιατι ποτε δεν ξερεις, οταν περασουν οι μηνες τις θεραπειας θα δουμε τι θα κανουμε, προς το παρον δεν μου εδωσε κανενα βοηθημα

η πρεγκνυλ δεσμευει το ωαριο να σπασει στις επομενες 36 ωρες αν θυμαμαι καλα

Δημοσίευση

etsi einai cybele.
δεν υπάρχει κατι για να βελτιωσεις την ωορρηξία. εφοσον γινει, αποκτας 1 αυγουλακι μονο. Φαρμακα για να εχεις περισσοτερα ωαρια δινουν οταν ειναι να κανεις εξωσωματικη.

τΟ ΜΟνο που μνπορεις να παρεις ειναι (καλη ωρα η αφεντια μου) φυλλικο οξυ για να εχεις πιο "υγιες" ωαριο και αργοτερα εμβρυο.

Νικη μου, δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα εχεις αστατο κυκλο, ερχεται ανα 90 μερες οπως ειχες πει, διαρκει πολύ. Το πιθανοτερο ειναι να μην κανεις ωορρηξια σε τετοιο κυκλο.Γιατι δεν πας σε αλλο γιατρο, εστω και σε αλλη πολη για να στο ρυθμισει?
δεν ειναι φυσιολογικος κυκλος μεγαλυτερος απο 38-40 μερες.
ο θυροειδης αδενας απλα εκκρινει καποιες ορμονες που σχετιζονται με τον κυκλο, δε φταιει για όλα!

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα σε ολες.τι παθετε ρε κοριτσια και ολες αρρωστησατε περαστικουλια.Νικη μου εισαι πολυ νεα ακομη μην μου στεναχωριεσαι καθολου ολα θα γινουν.καλωσοριζω και τα νεα κοριτσακια μας καλη δυναμη σε ολες.ωραιες συμβουλες διαβασα μπραβο κοριτσια.εγω θα αρχισω να ετοιμαζομαι για την εκδρομουλα μας φευγουμε αυριο!μετραω ακομη 2-3 μερες για την κοκκινη μακαρι να μην ερθει.νιωθω περιεργα εχω πονους περιοδου κυριως το πρωι μετα τιποτα.ουφ.

μακαρι να μην ερθει!!!!και να εχεις ευχαριστα στην εκδρομουλα !!!καλα να περασετε!!!

Δημοσίευση

γιατι μενω στην λαμια κ ο γυναικολογος μου ειναι αθηνα δυστυχως.αλλα τι να κανω ειχα εδω γιατρο κ εφαγα τα μουτρα μου κ εφυγα για αθηνα

γιατι μενω στην λαμια κ ο γυναικολογος μου ειναι αθηνα δυστυχως.αλλα τι να κανω ειχα εδω γιατρο κ εφαγα τα μουτρα μου κ εφυγα για αθηνα

δεν μπωρεις να βρεις καποιον να σου κοιταει απλα την οωρεξια σου στη Λαμια οχι πως δεν ειναι εμπιστο!

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια εμενα τιποτα απο αυτα δεν μου ειπε κανεις γιατρος ουτε για την ενεση ουτε τιποτα!!!μαλλον γιατι παλι θα εχω οωρεξια απο εκει που δεν εχω σαλπιγγα ε!σωστα τα λεω ουφ ποσα δεν ξερουμε!!!!!!

Δημοσίευση

etsi einai cybele.
δεν υπάρχει κατι για να βελτιωσεις την ωορρηξία. εφοσον γινει, αποκτας 1 αυγουλακι μονο. Φαρμακα για να εχεις περισσοτερα ωαρια δινουν οταν ειναι να κανεις εξωσωματικη.

τΟ ΜΟνο που μνπορεις να παρεις ειναι (καλη ωρα η αφεντια μου) φυλλικο οξυ για να εχεις πιο "υγιες" ωαριο και αργοτερα εμβρυο.

Νικη μου, δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα εχεις αστατο κυκλο, ερχεται ανα 90 μερες οπως ειχες πει, διαρκει πολύ. Το πιθανοτερο ειναι να μην κανεις ωορρηξια σε τετοιο κυκλο.Γιατι δεν πας σε αλλο γιατρο, εστω και σε αλλη πολη για να στο ρυθμισει?
δεν ειναι φυσιολογικος κυκλος μεγαλυτερος απο 38-40 μερες.
ο θυροειδης αδενας απλα εκκρινει καποιες ορμονες που σχετιζονται με τον κυκλο, δε φταιει για όλα!

θα το κοιτάξω οταν τελιοση ειπαμε οτι για να επανελθει επρεπε να χασω 5 κιλα τα εχασα και τρελάθηκε η περίοδος. ΘΘα παω με κατι ονιοματα και με Κύστες με τρομάξετε λιγάκι. Και δεν.εχουμε και.ιστορικο στα γυναικολογικά

Δημοσίευση

Δεν ξερω αν θα σε βοηθησω... εμενα η γιατρος μου εχει δωσει inofert βοηθουν στην γονιμοτητα και εχουν μεσα και φυλλικο οξυ θελει δυο μηνες συνεχομενα για να βοηθησουν... βοηθουν και στον μεταβολισμο.. πολυ καλο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγγνωμη που πετάγομαι, σχετικα με το σπασιμο των νερων, στη δικη μου περιπτωση εσπασε ο σακος και αρχισαν να πεφτουν μικρες σταγονιτσες με νερο και αιμα στις 6 το πρωι. Ζω στο εξωτερικό και η γιατρος μου ηταν διακοπες, η μαια μου δεν μπορούσε να αποφασίσει αν ειχε σπασει ο σακος ή οχι (υπαρχει μια ειδικη εξεταση), τελικα πηγα στο νοσοκομειο στις 8 το βραδυ την ιδια μερα και με μαλωσαν που δεν ειχα παει νωρίτερα. Ξεκινησα αμεσως ενδοφλεβια αντιβιωση και ορο, μου ειπαν πως πρεπει να ξεκινησει η αντιβίωση εντος 12 ωρων απ οταν σπασει ο σακος. Οποτε σε μια τετοια περίπτωση καλυτερα να επικοινωνήσετε αμεσα με το γιατρο σας, μη σκεφτειτε σιγά λιγες σταγονες ειναι κτλ.
    • Αντωνία μου τα είπες τέλεια κ πολύ όμορφα κ συγκινητικά ❤️❤️❤️ έχεις δίκιο κ η υπογονιμότητα είναι μεγάλο τεστ.  Όμως το πως νιώθουμε ο ένας για τον άλλον μέσα στις δοκιμασίες που μας έρχονται είναι κ το κλειδί ❤️❤️❤️   hint: ο άντρας μου είναι ερωτευμένος με την κόρη μας κ της έχει μεγάλη αδυναμία σε σχέση με το γιο μας αρααααααα κρατήσου κ περίμενε να γεννηθούν τα κορίτσια κ να μας πεις σε λίγο καιρό πως θα είναι ο άντρας σου 🤭🤭🤭🤭🩷   σε όλους όσους μου λένε ότι θα ήθελαν οι άντρες αγόρι τους λέω πάντα το ίδιο κ πέφτω μέσα… στο τέλος η κόρη κερδίζει την καρδιά του μπαμπά 1000000000000%. Το βλέπω καθημερινά στο σπίτι 🥰 🤣
    • Χρυσα μου ευχαριστουμε τοσο πολυ γ οοοολες τις τοσο πολυτιμες πληροφοριες!!!! 🫶🥰 εισαι κινητη εγκυκλοπαιδεια!!!🤩👏
    • Η μεγάλη είναι τρελαμένη μαζί της ! Η αδερφούλα μου και η μικρούλα μου λέει όλη την ώρα!! Αγκαλιές κ φιλιά με το που ξυπνήσει!!! Δόξα τω θεώ πάνε πολύ καλά τα πράγματα μεταξύ τους .. ακόμα δεν έχει εκδηλώσει κάποια ζήλια.. και κλείνουμε μήνα!
    • Πιστευω ειναι κ το φυλο π παιζει το ρολο του.. αν ειχαμε αγορακι θα παθιαζοταν αλλιως, θα ειχε παρει ηδη φορμακια ολυμπιακου κλπ κλπ.. οχι οτι θα ασχολιοταν παλι μ ρουχα, δωματιο κ τα σχετικα... αλλα μ τα κοριτσια μπλοκαρουν λιγο καποιοι αντρες... Τωρα γ τη σχεση μας, κι εγω φανταζομαι οτι αλλαζουν τελειως οι ισορροπιες.. θεωρητικα συζητωντας πανω σε θεματα ανατροφης παιδιων με παραδειγματα απ φιλους η τα αδερφια μας, συμφωνουμε.. στην πραξη τωρα θα φανει...😅 Εμεις τον απριλιο κλεινουμε 10 χρονια σχεσης κ πραγματικα νιωθω πολυ ερωτευμενη μαζι του!! Βεβαια οπως καθε ζευγαρι εχουμε τα πανω μας κ τα κατω μας.. κ φσκ μια σημαντικη προκληση εινσι κ το ν παλευεις μ την υπογονιμοτητα τοσα χρονια.. δοκιμαζεται πολυ η σχεση κ το ζευγαρι.. κ η σε απομακρυνει ή δυναμωνει τη σχεση!! Κ το βασικο ειναι οτι ξερουμε οτι κ τα παιδια π θα ερθουν στη ζωη μας, καποια στιγμη θ μεγαλωσουν μ το καλο κ θα παρουν το δρομο τους. παλι οι 2 μας θα καταληξουμε καποια στιγμη! 💞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...