Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια κοριτσια αυτο τον μηνα νομιζω οτι ολες θα εχουμε καλα αποτελεσματα βγαζω λιγο τον εαυτο μου απ'εξω γιατι αν δεν ερθει το αλλο Σαββατο δεν μπορω να πω οτι εχω καθυστεριση.πεταξα και ενα σπυρακι στο πιγουνι:cry:

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

ιρινα πως ειναι η ζωη στη Γερμανια?? πως σου φαινεται?

kala einai apla thelei xrono na sunithiseis... den exei kamia sxesi me tin ellada mas alla ti na kaneis......

Επεξεργάστηκε από irina
Δημοσίευση

κοριτσια μου εγω θα γινω λιγο απαισιοδοξη και θα πω οτι δεν περιμενω θετικο αποτελεσμα μεχρι Δεκςμβριο αλλα απλα ανυπομονω να περασουν οι μηνες για να κανουμε τις εξετασεις και να δουμε τι εχουμε...

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

κυριακη μου λογικα ναι, αφου ειχες τοσα διαφανα, μακαρι να ειναι ο τυχερος σας μηνας!!

αχαχαχαχ εμμα μου με εκανες και γελασα, λες αναλογα την πλευρα να αλλαζουν τα συμπτωματα του στηθους; σε ευχαριστω φιλεναδα μ εφυγες αρκετο αγχος! 

τετ ειχα διαβασει οτι το στηθος ποναει λογω ανεβασμενης προγεστερονης, και λεω για να μη με ποναει δεν εχω ανεβασμενη προγεστερονη αρα ουτε εγκυμοσυνη :lol:

και εγω στο κλαπ των 28! γιναμε 4!!!

Επεξεργάστηκε από Cybele
Δημοσίευση

εμμα μου και εγω λεω μεχρι να περασει το εξαμηνο που ειπε ο ουρολογος δεν εχω πολλες ελπιδες! αλλα καμια φορα ποτε δεν ξερεις, τωρα ειμαι αισιοδοξη θα με δω σε μια βδομαδα που θα κοντευει η κοκκινη τι θα λεω 

Δημοσίευση

χωναι ειμαστε οι 4 σωματοφυλακες και η κακκουλα ειναι η περιοδος...κυριακη μου το λεω με απολυτξ συναισθηση και χωρις στεναχωρια...cybele μου σιγουρα δν πειραζει γιατι εγω οταν ειχα ωοορηξια απο δεξια μου την εντοπισε ο γθναικολος και ολα οκ...και δεν εχω πονους ουτε στη κοιλια ουτε στο στηθος παρα ελαχιστα, αντιθετα με οταν γινςται στα αριστερα που υποφερω!! Αντε cybele μου ολα να πανε κατ'ευχην!!!

Δημοσίευση

αχαχαχαχαχ εμμα μου!!!! καλα τα λες!!!! πορθος, αθως, αραμις και νταρντανιαν εναντια στην κυρια με τα κοκκινα, να την πουμε μιλαιδη?? :lol:

για να δουμε, γιατι πονακια εχω, χτες με τρελανε στο τσακ γλυτωσα το παυσιπονο 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...