Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

koritsia kalimera... adiathetisa stis 15 Septembriou.. Aurio perimenw periodo.. Stis gonimes meres erxomastan se epafi me ton antra mou mera para mera.. Tin teleutaia evdomada koimamai parapanw apo to fusiologiko gia emena.. Exw ponakia xamila deksia kai para ma para polla ugra... Lete na einai to sporaki mou?

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλημερα και ιρινα καλως ηρθες!! Μακαρι να ειναι,το ποθητο...ποσο καιρο προσπαθειτε και ποιες οι ηλικες σας? Παντως αυτο που πριν την περιοδο η ανυπομονησια χτυπαει κοκκινο θα μας τρελανει ολες..

Δημοσίευση

 καλημερα Νικη και  Κυριακ!αχ κοριτσια βαζω μια μπλουζα στην ντουλαπα ερχομαι στο  υπολογιστη βαζω αλλη μια ξαναερχομαι θελω να πιω καφε και να πουμε τα δικα μας δεν θελω να συνεχισω.ΟΣΟ για την ωορεξια εγω και αν ειμαι μπερδεμενη μονο αυτο τον μηνα την καταλαβα.τους προηγουμενους λιγα πραγματα.ποναει πολυ το στηθος μου ρε κοριτσια το πρωι νομιζα οτι ηρθε η κοκκινη αλλα τιποτα για να δουμε.

Δημοσίευση

καλημερα εμμα!!!! ιρινα καλως ηρθες και καλα αποτελεσματα! ολα ειναι πιθανα απο τη στιγμη που ειχατε ελευθερα!

κυριακη το προαισθημα σου βγηκε! λενε οτι ο πονος ο συνεχομενος σχετιζεται με ωορρηξια και ο διακεκομμενος με μεγαλωμα του ωοθυλακιου, αβυσσος η ψυχη της κυριας με τα κοκκινα :lol:

τετ το ιδιο κανω και εγω αχαχαχαχαχαχ εμενα το στηθος αυτο το μηνα δεν ποναει και ανησυχω :( απο δω την εχω σιγουρη στο τσεπακι ενα πραμα 

Δημοσίευση

καλημερα ομορφουλες μου cybele, κυριακη, τετ και νικη...cybele μου εμενα οταν κανω ωορρηξια,απο δεξια δεν με πολυποναει το στηθος οποτε μην σε ανησυχει...ιρινα μου οντως το οτι ειχατε ελευθερες επαφες με τετοια συχνοτητα ειναι οντως ενθαρρυντικο!! Σου ευχομαστε να μην ερθει η απαισια αυριο και να εχεις ενα θετικο,τεστακι :-)

Δημοσίευση

καλημερα EMMA!irina καλως ηρθες ευχομαι να σου φερουμε γουρι!cybele καλο ειναι πουν δε ποναει μπορει και να μην ερθει η κοκκινη εγω την εχω πιο σιγουρη απο εσενα γιατι τα δικα μου ειναι και σαν μπαλονια φουσκωσαν πολυ!

Δημοσίευση

καλημερα ομορφουλες μου cybele, κυριακη, τετ και νικη...cybele μου εμενα οταν κανω ωορρηξια,απο δεξια δεν με πολυποναει το στηθος οποτε μην σε ανησυχει...ιρινα μου οντως το οτι ειχατε ελευθερες επαφες με τετοια συχνοτητα ειναι οντως ενθαρρυντικο!! Σου ευχομαστε να μην ερθει η απαισια αυριο και να εχεις ενα θετικο,τεστακι :-)

makari.... to skeftomai kai klaiw.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 
    • Εγω πιστευω πως οταν νιωθουμε ανασφαλεια και ειμαστε ευαλωτες συναισθηματικα σε οποια ηλικια και να ειμαστε αυτες οι σκεψεις περνανε απ το μυαλο μας. Εγω χωρισα απο μια σχεση στα 27 και επειδη ειχα παντα στο μυαλο μου οτι θελω να κανω οικογενεια και παιδια σε μικρη ηλικια σκεφτομουν τοτε ακριβως αυτα. Μεγαλο κυκλο δεν ειχα ποτε να κανω γνωριμιες ευκολα κτλ και ελεγα τωρα ποτε θα γνωρισω καποιον και ποτε θα κανω παιδι κτλ οταν περασα τα 30 ελεγα καλα τι χαζη που ημουν που στα 27 σκεφτομουν ετσι..32 δεν εισαι μεγαλη μια χαρα μπορεις να φτιαξεις ξανα τη ζωη σου και επισης δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη. Μια φιλη μου ειχε χρονια σχεση και προσπαθουσε αρκετο καιρο για παιδι χωρισαν και μετα απο καποιο διαστημα που γνωρισε ενα παιδι μεσα σε ενα χρονο παντρευτηκαν και εμεινε αμεσως εγκυος.  Για την περιοδο δυστυχως δε γνωριζω να σου απαντησω..
    • Καλημέρα κορίτσι μου…κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ στην βιοχημική μου, την μια μέρα είχα  χοριακη 140 κ την επόμενη μου ήρθε περίοδος. Το επιβεβαίωσα με τον γιατρό λίγες μέρες μετά γιατί μου βρήκε και την επικείμενη ωορρηξία. Πιστεύω θα σου έρθει σε λίγες μέρες. Ο μόνος λόγος που μπορεί να αργήσει παραπάνω είναι και το στρες..
    • Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη αυτές τις ημέρες. Μπορειτε να μου απαντήσετε πότε να περιμένω περίοδο; Η μαία του γιατρού στο τηλέφωνο  μου είπε είτε σε λίγες ημέρες είτε το αργότερο σε λίγες εβδομάδες. Ποναει η κοιλιά μου πολύ σήμερα χαμηλά αριστερά… Πονάω πολύ. Σαν να θέλω να πάω τουαλέτα, αλλά όλο το βράδυ σχεδόν και σήμερα το πρωί. Μπορειτε να με κατατοπίσετε ;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...