Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

koritsia kalimera... adiathetisa stis 15 Septembriou.. Aurio perimenw periodo.. Stis gonimes meres erxomastan se epafi me ton antra mou mera para mera.. Tin teleutaia evdomada koimamai parapanw apo to fusiologiko gia emena.. Exw ponakia xamila deksia kai para ma para polla ugra... Lete na einai to sporaki mou?

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλημερα και ιρινα καλως ηρθες!! Μακαρι να ειναι,το ποθητο...ποσο καιρο προσπαθειτε και ποιες οι ηλικες σας? Παντως αυτο που πριν την περιοδο η ανυπομονησια χτυπαει κοκκινο θα μας τρελανει ολες..

Δημοσίευση

καλημερα Νικη και  Κυριακ!αχ κοριτσια βαζω μια μπλουζα στην ντουλαπα ερχομαι στο  υπολογιστη βαζω αλλη μια ξαναερχομαι θελω να πιω καφε και να πουμε τα δικα μας δεν θελω να συνεχισω.ΟΣΟ για την ωορεξια εγω και αν ειμαι μπερδεμενη μονο αυτο τον μηνα την καταλαβα.τους προηγουμενους λιγα πραγματα.ποναει πολυ το στηθος μου ρε κοριτσια το πρωι νομιζα οτι ηρθε η κοκκινη αλλα τιποτα για να δουμε.

Δημοσίευση

καλημερα εμμα!!!! ιρινα καλως ηρθες και καλα αποτελεσματα! ολα ειναι πιθανα απο τη στιγμη που ειχατε ελευθερα!

κυριακη το προαισθημα σου βγηκε! λενε οτι ο πονος ο συνεχομενος σχετιζεται με ωορρηξια και ο διακεκομμενος με μεγαλωμα του ωοθυλακιου, αβυσσος η ψυχη της κυριας με τα κοκκινα :lol:

τετ το ιδιο κανω και εγω αχαχαχαχαχαχ εμενα το στηθος αυτο το μηνα δεν ποναει και ανησυχω :( απο δω την εχω σιγουρη στο τσεπακι ενα πραμα 

Δημοσίευση

καλημερα ομορφουλες μου cybele, κυριακη, τετ και νικη...cybele μου εμενα οταν κανω ωορρηξια,απο δεξια δεν με πολυποναει το στηθος οποτε μην σε ανησυχει...ιρινα μου οντως το οτι ειχατε ελευθερες επαφες με τετοια συχνοτητα ειναι οντως ενθαρρυντικο!! Σου ευχομαστε να μην ερθει η απαισια αυριο και να εχεις ενα θετικο,τεστακι :-)

Δημοσίευση

καλημερα EMMA!irina καλως ηρθες ευχομαι να σου φερουμε γουρι!cybele καλο ειναι πουν δε ποναει μπορει και να μην ερθει η κοκκινη εγω την εχω πιο σιγουρη απο εσενα γιατι τα δικα μου ειναι και σαν μπαλονια φουσκωσαν πολυ!

Δημοσίευση

καλημερα ομορφουλες μου cybele, κυριακη, τετ και νικη...cybele μου εμενα οταν κανω ωορρηξια,απο δεξια δεν με πολυποναει το στηθος οποτε μην σε ανησυχει...ιρινα μου οντως το οτι ειχατε ελευθερες επαφες με τετοια συχνοτητα ειναι οντως ενθαρρυντικο!! Σου ευχομαστε να μην ερθει η απαισια αυριο και να εχεις ενα θετικο,τεστακι :-)

makari.... to skeftomai kai klaiw.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ο γλυκακης!!!🫶🫶🫶 ανυπομονει γ την κορακλα του!!!💗🌷 Καλα εμεις μ καισαρικη θ παμε αλλα κ φυσιολογικα ν πηγαιναμε, παλι δν υπηρχε περιπτωση ν μπει νομιζω... ουτε εγω θα αντεχα να το παρακολουθω πιστευω.. ειναι αλλιως ν το ζεις..
    • Καλά κάνεις κορίτσι μου, καταλαβαίνω βέβαια πως είναι δύσκολο να μην το σκέφτεσαι συνέχεια όταν είναι κάτι που θες αλλά το να αποβάλλεις το άγχος και την εμμονή όπως λες, είναι το καλύτερο! Κι εύχομαι αυτός ο κύκλος να είναι και ο τυχερός σου!
    • Εμείς ξεκινήσαμε την 1η βδομάδα με λαχανικά, σταδιακά πατάτα καρότο κολοκύθι. Τη 2η βδομάδα σταδιακά φρούτα, μπανάνα μήλο αχλάδι κ την 3η βδομάδα απογευματινό κρέμα. Ωστόσο δε θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο σωστό πρόγραμμα εισαγωγών γενικά. Και μπορεί να μην τρώει καν πάνω από 2-3 κουταλιές τον πρώτο καιρό. Φυσιολογικό είναι. Το ζήτημα είναι κυρίως να αρχίσει να δοκιμάζει κ να εξοικειώνεται. Οπότε με γάλα θα χρειαστεί να συμπληρώνεις έτσι κι αλλιώς. Και όπως είπαν κ τα κορίτσια, έφτιαχνα κ εγώ πάντα για 2 μέρες ώστε να μην έχω κάθε μέρα μαγείρεμα. Το κρατάς στο ψυγείο κ την επόμενη μέρα όταν είναι να φάει, το λιώνεις (αν δώσεις αλεσμένα), το ζεσταίνεις, λίγο λάδι κι έτοιμο. Για καλύτερο άλεσμα ειδικά στην αρχή που είναι πολύ μικρή η ποσότητα, είναι πολύ βοηθητικό το ραβδομπλεντερ.
    • Εδώ στην Αθήνα κοιμόμαστε αναγκαστικά στο ίδιο κρεβάτι. Τα μαξιλάρια δε νομίζω πως θα τον κρατάνε για πολύ ακόμα... 
    • Όσο για την προετοιμασία δεν είναι τόσο χρονοβόρο. Κι εγώ έβραζα να έχω 2 μέρες φαί. Και στο κρέας, το έκοβα μικρά κυβακια πριν το βάλω κατάψυξη, έτσι όταν ήθελα να το μαγειρέψω το έβγαζα λίγο πιο πριν και ξεπαγωνε αμέσως. Επίσης εμένα με βόλεψε πολύ το ραβδομπλεντερ.  Καλή αρχή!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...