Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

koritsia kalimera... adiathetisa stis 15 Septembriou.. Aurio perimenw periodo.. Stis gonimes meres erxomastan se epafi me ton antra mou mera para mera.. Tin teleutaia evdomada koimamai parapanw apo to fusiologiko gia emena.. Exw ponakia xamila deksia kai para ma para polla ugra... Lete na einai to sporaki mou?

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλημερα και ιρινα καλως ηρθες!! Μακαρι να ειναι,το ποθητο...ποσο καιρο προσπαθειτε και ποιες οι ηλικες σας? Παντως αυτο που πριν την περιοδο η ανυπομονησια χτυπαει κοκκινο θα μας τρελανει ολες..

Δημοσίευση

 καλημερα Νικη και  Κυριακ!αχ κοριτσια βαζω μια μπλουζα στην ντουλαπα ερχομαι στο  υπολογιστη βαζω αλλη μια ξαναερχομαι θελω να πιω καφε και να πουμε τα δικα μας δεν θελω να συνεχισω.ΟΣΟ για την ωορεξια εγω και αν ειμαι μπερδεμενη μονο αυτο τον μηνα την καταλαβα.τους προηγουμενους λιγα πραγματα.ποναει πολυ το στηθος μου ρε κοριτσια το πρωι νομιζα οτι ηρθε η κοκκινη αλλα τιποτα για να δουμε.

Δημοσίευση

καλημερα εμμα!!!! ιρινα καλως ηρθες και καλα αποτελεσματα! ολα ειναι πιθανα απο τη στιγμη που ειχατε ελευθερα!

κυριακη το προαισθημα σου βγηκε! λενε οτι ο πονος ο συνεχομενος σχετιζεται με ωορρηξια και ο διακεκομμενος με μεγαλωμα του ωοθυλακιου, αβυσσος η ψυχη της κυριας με τα κοκκινα :lol:

τετ το ιδιο κανω και εγω αχαχαχαχαχαχ εμενα το στηθος αυτο το μηνα δεν ποναει και ανησυχω :( απο δω την εχω σιγουρη στο τσεπακι ενα πραμα 

Δημοσίευση

καλημερα ομορφουλες μου cybele, κυριακη, τετ και νικη...cybele μου εμενα οταν κανω ωορρηξια,απο δεξια δεν με πολυποναει το στηθος οποτε μην σε ανησυχει...ιρινα μου οντως το οτι ειχατε ελευθερες επαφες με τετοια συχνοτητα ειναι οντως ενθαρρυντικο!! Σου ευχομαστε να μην ερθει η απαισια αυριο και να εχεις ενα θετικο,τεστακι :-)

Δημοσίευση

καλημερα EMMA!irina καλως ηρθες ευχομαι να σου φερουμε γουρι!cybele καλο ειναι πουν δε ποναει μπορει και να μην ερθει η κοκκινη εγω την εχω πιο σιγουρη απο εσενα γιατι τα δικα μου ειναι και σαν μπαλονια φουσκωσαν πολυ!

Δημοσίευση

καλημερα ομορφουλες μου cybele, κυριακη, τετ και νικη...cybele μου εμενα οταν κανω ωορρηξια,απο δεξια δεν με πολυποναει το στηθος οποτε μην σε ανησυχει...ιρινα μου οντως το οτι ειχατε ελευθερες επαφες με τετοια συχνοτητα ειναι οντως ενθαρρυντικο!! Σου ευχομαστε να μην ερθει η απαισια αυριο και να εχεις ενα θετικο,τεστακι :-)

makari.... to skeftomai kai klaiw.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Με τα πετρώματα δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρά, εγώ παρόλο τα χαπια εχω πετρώματα και από την Παρασκευή είναι πολύ πιο έντονα. @Maria98 εμένα το κανει συνεχεια αυτο η μπεμπα μου. Μαζευεται μια απο την μια ,μια απο την άλλη . 
    • Μπραβο @Maria98 καλοριζικη η βαλιτσουλα σου με το καλο να ρθουν τα μπεμπακια μας και να χρησιμοποιησουμε και τις βαλιτσουλες. @ΜαρίαΔημήτρης εισαι υποδειγμα ψυχραιμιας μας δινεις κουραγιο. Ωραια που τα μπεμπινια κουνιουνται ειναι υγεια αυτο και τοσο ωραιο να το νιωθεις. Εγω εκοψα τα χαπακια για τις συσπασεις και εχω πετρωματα αρκετα αλλα ελπιζω να με παρει ο υπνος. Εφυγε ο παππους του αγοριου μου σημερα το απογευμα και το αγορι μου πηγε στο πατρικο του για την κηδεια που θα γινει αυριο (ειναι εκτος Πατρων) και ισως ειναι επειδη στεναχωρηθηκα. Οταν πετρωνει η κοιλια αραγε ενοχλειται ο μπεμπης μου; Απο εκεινη την ωρα εχει ησυχασει. 
    • Κορίτσια τώρα σας γράφω από το κρεβάτι,  το μωρό πραγματικά το έχει πιάσει δε ξέρω και γω τι , μαζεύεται από την μια πλευρά λες και θα ανοίξει η κοιλιά να βγει έξω,  μου κάνει αρκετές περίεργες κινήσεις, να δω πως θα κοιμηθούμε σήμερα 🤣
    • Ααα ήσουν τόσο χαλαρή, απλά αν τυχόν γινόταν έτσι και σε μένα και ξεκινούσα και έλεγα βάλε αυτό βάλε αυτό κλπ , 1ον δεν θα τα έβαζε όμορφα μέσα στη βαλίτσα και 2ον θα τα έψαχνε όπως να ναι , οπότε πάλι εγώ θα την έφτιαχνα συν τους πόνους χαχαχαχα 🤣
    • Να μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου , ίσως δεν θέλει να το πει γιατί δεν είναι επίσημο όταν νιώσουν ότι είναι σίγουρο τότε θα έρθουν κ οι ανακοινώσεις. Όσο καλές σχέσεις κ να έχουμε γιατί μας συμφέρει όλους αυτό δεν είναι η μαμά σου κ εσύ δεν είσαι η κόρη της. Όσο υπάρχει ο συνδετικός κρίκος ο σύζυγος δηλαδή παριστανουμε τις οικογένειες. Μην ασχολείσαι με κανέναν κ μη χαλάς τη ζαχαρένια σου. Την ηρεμία σου με τον άντρα σου κ τίποτα άλλο. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...