Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Εύχομαι ένα ευχάριστο σκ.

Rakoun μου μη στεναχωριεσαι, αδιαθετησες? Πήγαινε στο γιατρό ίσως έχεις ανεβασμένη prolactin η οποία δεν σε αφήνει να μείνεις κ γι αυτό έχεις κ άστατο κύκλο. Εγώ έκανα θεραπεία prolactin κ τωρα την εχω ρυθμίσει.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια και καλο σκ να εχουμε!! Ρακουν οντως, μην απογοητευεσαι και μην βλεπεις συμπτωματα...εγω καυε μηνα νομιζα οτι εβρισκα νεο συμπτωμα και ελεγα ναι αυτη τη φορα σιγουρα ημουν...εεε μεχρι να φαω χαστουκι απο την ακατονομαστη...αυριο περιμενω κ εγω να αδιαθετησω, και εγω με καφε σταλες απο χτες και πονους περιοδου εντονους...οποτε δεν ξαναασχολουμαι με "συμπτωματα"...

Δημοσίευση

Κορίτσια πονάω φυσιολογικά άλλα έχω πολύ αίμα με αρκετά μεγάλα κομμάτια πηγματος. 

Μάλλον λόγω της καθυστέρησης 

Αρμους δεν έτριψα  ,προτίμησα να βγω με τη μάνα μου για ψώνια.

Θα κλείσω ραντεβού στον γιατρό κατά τις 12 του μήνα για τσεκάπ και τεστ ΠΑΠ.

Και βλέπουμε.... 

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια! και καλο υπολοιπο του σκ να εχουμε

ρακουν ευχομαι να ειναι και η τελευταια περιοδος που βλεπεις, καλη αρχη στη νεα προσπαθεια και στο ραντεβου με τον γιατρο

τα αλλα κοριτσια τι κανουν? 

Δημοσίευση

πως νιωθεις νικη? ελπιζω να μην κουραστηκες υπερβολικα! και εγω αν και σαββατο ολο δουλειες, και να μην εχω κατι θα βρω να κανω, τωρα μου ηρθε να κανω μαρμελαδα κατι φρουτα που μας εμειναν

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια τι κανετε?

Εγώ δεν έχω διάθεση καθόλου γιατί τα τεστ βγαίνουν αρνητικά Και στεναχωριεμαι. Σήμερα κανονικά με το ημερολόγιο που έχω είναι η ημέρα ωορρηξία μου. Οπότε δεν ελπίζω σε κάτι αυτόν τον μήνα πάμε για Νοέμβριο. 

Νίκη πως είσαι ?Ξεκούραση σήμερα  κ εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα αύριο

Δημοσίευση

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια! Εγω ξαπλωμενη γιατι κρυωνω λογω της συνεπεστατης ακατονομαστης....Ευτυχια μου μπορει λογω αγχους να καθυστερησει η ωορηξια κανα δυο μερες...δεν πειραζει και εγω το παθαινω με πολυ στθερο κυκλο λογω του αγχους...σπανια βεβαια...παντως απο ο,τι ξερω μια η δυο φορες το χρονο μπορει να μην κανουμε ωορρηξια, το οποιο ειναι επισης φυσιολογικο...μη στεναχωριεσαι!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Ρακούν μην απογοητεύεσαι, πήγαινε στον γιατρό σου να κάνεις και το τεστ παπ σου.

Νίκη μου καλή ξεκούραση και καλά αποτελέσματα..

Ευτυχία μπορεί να έχει δίκιο η Έμμα και όντως να είναι αρνητικά λόγω άγχους. Θα δεις σε κανα δυο μέρες θα δείξει.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια! 

χαπακι μη στεναχωριεσαι και την πας πιο περα την ωορρηξια, αν σου προκαλουν αγχος αστα και κανε αγαπουλες με τον αντρουλη σου και οτι γινει

παντως εχει δικαιο η εμμα 1-2 φορες το χρονο δεν κανουμε ωορρηξια μου το ειπε και μενα ο ντοκ 

νικη καλη ξεκουραση 

Δημοσίευση

γεια σασ κοριτσια!θελω την βοηθεια σας.οπως σας ειχα γραψει αδιαθετησα την παρασκευη κανονικα στις 28μερες.σημερα 3 μερα κ δεν εχω αιμα.πηρα τον γιατρο μου κ μου ειπε να κανω αυριο χοριακη μηπως ειναι καμια κακη εγκυμοσυνη.λετε να υπαρχει καμια πιθανοτητα εγκυμοσυνησ?

Δημοσίευση

Γεια σου Κατερινα! Λογικα θα υπαρχει εστω μικρη πιθανοτητα αφου το προτεινε ο γυναικολογος...εχεις μετρησει καθολου πρωινη θερμοκρασια, μολις ξυπνας και πριν σηκωθεις απο το κρεβατι?..συνηθως ειναι αξιοπιστο συμπτωμα, αν και προσωπικα εχω παψει πλεον να τα παρατηρω...

Δημοσίευση

Καλα κανεις και δεν τα κοιτας...και εγω τα κοιτουσα, ενθουσιαζομουν και απογοητευομουν...και εγω οπως και η cybele νομιζω πως για να σου το λεει ο γιατρος σου θα το εχει ξαναδει στην πραξη οποτε υπομονη μεχρι να παρεις τα αποτελεσματα!!

Δημοσίευση

γενικα να αναφερω οτι πριν αδιαθετησω δυο μερες πριν ειχα τρελους πονους στην μεςη που δεν ειχα ξανα εδν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι ωρες ωρες κ κατι τραβηγματα αριστερα κ δεξια στις ωοθηκες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...