Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Όντως δε

Ν λειτούργησε σωστά . Παντα υπάρχει πιθανότητα να ειναι μια αλλαγή του κύκλου αλλα απο την στιγμή που πια μιλάμε κ για 5 μέρες καθυστέρηση εννοείται οτι καλα έκανες και κάλο ειναι να ξανακάνεις .

Δημοσίευση

Τώρα που μηλουσα με μια κοπέλα στο τηλ μου είπε ότι το τεστ δεν έκανε λάθος... Εγώ σκέφτηκα κ το άλλο μήπως η ορμόνη της εγκυμοσύνης δεν είναι τόσο ανεβασμένη οστεοπόρωση να βγει το σωστό αποτέλεσμα στο τεστ? Πόσα τεστ έχουν κάνει λάθος ενώ υπήρχε εγκυμοσύνη... λίγα έχουνε δει τα μάτια μας?

Δημοσίευση

Κορίτσια ξέρετε τι λέω? Να περιμένω άλλες 2 μέρες να κλείσω δηλαδή βδομάδα κ πάω να κάνω μια β χοριακη που είναι κ σίγουρο στο αποτέλεσμα της... γτ στο τέλος θα μου στρίψει το μυαλό με το αχγος κ τις σκέψεις που κανω

Δημοσίευση

Λέω οτι το να κανεις ένα τεστ 2 φορές δεν ειναι σωστό αν βέβαια ειςαι τελικά η ορμόνη μετα απο τόσες μέρες πρεπει να εχει ανεβεί οπότε είτε κανεις τεστ είτε χοριακη θα δείξει σίγουρα .

Δημοσίευση

Θα πάω να κάνω κατευθιαν μια χωριακη την Παρασκευή.. Α κ κάτι ακόμα το οι οδηγιει μέσα λένε ότι το τεστ μπορεί να δείξει λάθος αν υπάρχει κάποια πάθηση η αν έχουν εισέλθει στον οργανισμό αντιβίωσης κ φάρμακα από φλέβα... Εγώ έχω κ τα 2 οπότε θα κάνω μια χωριακη που Ίμια βγάλει το σωστό αποτέλεσμα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...