Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και εγω παω για καφεδακι.. ? χαλαρη ειμαι Νικουλα μου, νταξει αγχωθηκα λιγο να πω την αληθεια αλλα οκ.. Τιποτα δε θα χω κ να δεις τζαμπα λεφτα θα χαλασω... Χαχα.. Εκλεισα ραντεβου, την αλλη Τριτη.. Θα σας ενημερωσω..

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, καλά κάνετε και βολτάρετε...εγώ είμαι κλεισμένη στο γραφείο και κάνει ζέστη!!!!

Να σας πω ξέρει καμία αν το primolut προκαλεί πονάκια χαμηλά και λευκά υγρά? Τα ξεκίνησα σήμερα και έχω και τα δύο.

Δημοσίευση

κορίτσια να ρωτήσω  εγώ κάτι.εγώ περιμένω να αδιαθετήσω το Σάββατο. Κι όλο βάζω στο μυαλό μου ότι έχω συμπτώματα. Εχω κάτι πονάκια χαμηλά σαν σουβλιές ώρες ώρες κι "εχθες" είδα κάτι πηχτά υγρά.είναι κάτι?

Δημοσίευση

Εγώ κοριτσακια μου θα κάνω την επαναληπτική μου για την προλακτίνη την τέταρτη το πρωί και αποφάσισα Μίλησα και με τον άντρα μου ότι θα κάνει και εκείνος έλεγχο και μετά θα το αφήσουμε στην τυχη του. Είναι ψυχοφθόρα όλη ή διαδικασία να πηγαίνω στο γιατρό κάθε μήνα....

Δημοσίευση

Καλημέρα....

Ελλισάκι μόνο να μην αγχώνεσαι και όλα θα έρθουν!

Κατερίνα μου μπορεί να είναι και συμπτώματα περιόδου, κάνε λίγη υπομονή μέχρι το Σάββατο και αν δεν έρθει τότε με ένα τεστ θα ξέρεις, ελπίζω να έχεις ευχάριστα νέα σύντομα.

Δημοσίευση

Γεια σας κ απο εμενα!!!

Διαβαζω συνεχεια και ηρθε η ωρα να γραψω και εγω!

Εδω και δυο χρονια προσπαθουμε να πιασουμε παιδακι κ περυσι ανακαλυψαμε πως ο αντρας μου εχει κινητικοτητα 4%.

Σημερα πηγα στο γυναικολογο και ξεκιναμε 5 μηνες με δικη του παρακολουθηση και αν δεεν παμε γα την πρωτη μας σπερματεγχυση!!

Μεχρι τωρα οι συμβουλες ειναι τερμα το τσιγαρο τερμα ποτο διαιτα εγω βιταμινες ο αντρας και επομνο ρντεβου στη 12η μερα του κυκλου μου να βρουμε την οωρηξια.

Ευχομαι καλο μήνα να εχουμε κουραγιο και να εχουμε μωρακια στις κοιλιτσες μας!!

Δημοσίευση

Καλημερα κελλυ μου,

Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ... Ελπιζω ολα να πανε καλα για ολες μας να μην στεναχωριομαστε, που κανεις δεν μας καταλαβαινει!!!

Ευχομαι να πραγματοποιηθουν συντομα οι ευχες μας!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια γλυκα!!! Καλο μηνα σε ολες μας... Ας ειναι τυχερος μιας και ξεκιναει το φθινοπωρο.. Τι μου κανετε;; Εγω το χω ριξει στις βολτες.. Χαχα!! Σταματησαν τα πονακια που ειχα.. Τωρα εχω μονο πολλα υγρα!!! Πφφφ.. 

Δημοσίευση

Βολτάρετε κορίτσια...όσο μπορείτε! 

Εγώ συνεχίζω να έχω πονάκια χαμηλά και πόνο τρομερό στα πόδια, εχθές το βράδυ με δύο μαξιλάρια στα πόδια κοιμήθηκα....άντε να έρθει η Παρασκευή να σταματήσω το primolut.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 18 μηνών είναι.... Ζορικη δε λες τίποτα η πρώτη χρονιά.... Απλά με αγχωνει πολύ τον Απρίλιο που γεννάω τι θα γίνει με τις ιώσεις... Να τον σταματήσω τον μικρό από το σχολείο; Να τον συνεχίσω γιατί δεν έχω βοήθεια από κάποιον να τον κρατάει; Ειλικρινά δε ξέρω... Για το σάκο που αναφέρεις κι εγώ αυτό ξέρω, ότι θεωρητικά πρέπει να είναι στρογγυλός.. όμως όντως είναι τόσο μικρός που μπορεί πολύ απλά να μη φαίνεται σωστά το ακριβές του σχήμα. Λίγη υπομονή... Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό... Εύχομαι ειλικρινά να πάει καλά! Προσπάθησε όσο μπορείς να μη ψάχνεις και να μη διαβάζεις τίποτα, νομίζω περισσότερο άγχος σου προσθέτει. 
    • Η πρώτη χρονιά στο βρεφικό συνήθως είναι ζόρικη…κουράγιο!!! Πόσο είναι τώρα;    @Rena92 καλύτερα που μίλησες μαζί του. Αυτός ξέρει καλύτερα και αφού τον εμπιστεύεσαι είναι σημαντικό να μιλάς μαζί του.    Εγω κορίτσια έπεσα στη παγίδα του google Μπήκα και έψαξα αυτό που μου είπε ότι ο σάκος δεν είναι στρογγυλός και έχει ακανόνιστο σχήμα, γιατί ήταν κάτι που ποτέ δεν μου είχε αναφέρει τα προηγούμενα χρόνια! Και απ όσα διάβασα είναι μια πρώιμη ένδειξη μη φυσιολογικής εγκυμοσύνης απλά αν είναι στις πρώτες εβδομάδες που είναι πολύ μικρά όλα, δίνουν μια με δύο εβδομάδες περιθώριο να δουν αν η απεικόνιση στο σχήμα δεν ήταν ακριβής λόγω μεγέθους. Γι αυτό λογικά μου είπε ότι δεν είναι σίγουρος αν θα προχωρήσει και να ξανά πάω την άλλη εβδομάδα. 
    • Καλησπέρα, εγώ πίνω ένα σίδηρο και μαζί πινω και το lactiferon plus από ότι έχω καταλάβει είναι ενισχυτικό σιδήρου για καλύτερη απορρόφηση.  Επίσης η πολυβιταμινη που πίνω έχει και αυτή σίδηρο.  Από κοιλίτσα έχω κάνει, στο γιο μου νομίζω είχα μεγαλύτερη. Σήμερα είμαι 22+6 
    • Καλησπέρα κορίτσια.  @Xrisa95 χαίρομαι πολύ για τα ευχάριστα νέα σας. Μια φίλη μου αντιμετώπισε το ίδιο θέμα και δόξα τον Θεό συνέβη ακριβώς το ίδιο στο μωράκι της. Άρχισε να κλείνει η τρυπίτσα και την βεβαίωσαν πως μέχρι την γεννά θα έχει κλείσει εντελώς.  @Antonia2 τέλεια πάνε τα κορίτσια σου και η κοιλίτσα σούπερ. Φτου φτου❤️ @Mickie θα το κάνω και εγώ από εβδομάδα. Στα δικά μας νέα, σήμερα είχαμε γιατρό. Η μπουμπούκα μας είναι πολύ καλά και ευτυχώς δεν εχει γυρίσει. Μας είπε πως σε ανάπτυξη γενικά είναι πολύ καλά και από κιλάκια 2.498. Την Τρίτη μπαίνουνε στον 9ο και μου είπε πως από δω και πέρα θα μας βλέπει κάθε εβδομάδα και αναλόγως θα πράξουμε μιας και εμείς θα πρέπει να πάμε Αθήνα λίγες μέρες πριν. Γενικά μου συζήτησε και το ενδεχόμενο ενός προγραμματισμένου τοκετού λόγω την απόστασης αλλά δεν ήθελα να το συζητήσουμε περαιτέρω σήμερα. Είπαμε να το αφήσουμε για την επόμενη Παρασκευή που θα μας ξανά δει. Και όπως είπα και πιο πάνω, μου έγραψε το εμβόλιο του κοκκύτη. Αυτά!!!!   
    • Σε αυτές τις ηλικίες κάθε εβδομάδα έχει μεγάλη διαφορά.  Τρώει 150-180 μλ εκτός από το τελευταίο το βράδυ που πίνει μέχρι και 210. Μέσα στην νύχτα κάνει ένα ξύπνημα για φαγητό και κοιμάται αμέσως και συνήθως ξυπνάει για πρωί γύρω στις 8. Συνολικά κάνει 6 γεύματα και 4 ύπνους μέσα στη μέρα, μετά το μεσημέρι είναι μικροί σε διάρκεια.  Ψυχοκινητικά τώρα, κουνάει χεράκια και ποδαράκια, έχει ανοίξει τα δάχτυλα, αν της δώσω κάτι το πιάνει και το κρατάει για λίγο και ξεκίνησε από σήμερα να βάζει τα χέρια στο στόμα και αυξήθηκαν και τα σάλια. Επίσης ακολουθεί την πηγή του ήχου, χαμογελάει άμα της μιλάς και παίζεις μαζί της και κάνει φωνούλες άμα της μιλάς. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...