Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγώ κοπέλα μου ήμουν 20μοναδες πάνω από το όριο. Και μ έδωσε χάπια ή ορμόνη αυτή δεν σ κάνει ωορηξια και χαλάει τον κύκλο εγώ είχα καθυστέρηση και το κατάλαβα και μ έβαλε να κάνω εξετάσεις. 

Δημοσίευση

Κοιτά δεν είμαι γιατρός για να σου πάνω στο θέμα σου αλλά εμενα ήταν πολύ. Και γι αυτό μου έδωσε αγωγή και είμαστε σε επικοινωνία σε κάθε μ κύκλο. Ο γιατρός σου τι σου είπε. Μηοως έχεις άγχος εμενα από αυτό δημιουργήθηκε. Ναι κι όμως...

Δημοσίευση

Που μένεις; Αν θες σου σύστηνω τον γιατρό μου με παίρνει τηλ κάθε μήνα να δει πως είμαι. Φαντασου. Χαλάρωσε αν και είναι δύσκολο και όταν αδιαθετησεις επανέλαβε μια προλακτίνη την τρίτη μέρα περιόδου να δεις πως ειναι. Και μετά πήγαινε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό και ηρέμησε κ θα έρθει. 

Δημοσίευση

το εχω ψαξει και μου βρηκαν λιγο θυροειδη αυξημενο αλλα ειμουν μεσα στα ορια εδω και 3 μηνες περιπου ειμαι με φαρμακευτικη αγογη. και ηρθε στισ τιμεσ που θελουμε αλλα ακομη τιποτα.! Ελλισακι πιον εχεις?

Δημοσίευση

Μενω Δραμα.. Μαλλον δεν ειμαστε κοντα.. Νομιζω οτι ειναι τοσο μικρη η ανοδος που οφειλεται καθαρα στο αγχος.. Θα προσπαθησω να ηρεμησω.. Αλλα πως;; Καθε μηνα αυτο λεω και μολις εχω επαφη αρχιζω να ψαχνω πιθανοτητες κ συμπτωματα..

Δημοσίευση

Οχι ασχολησου με κάτι άλλο και ηρέμησε κάνε επαφές για σένα και τον άντρα σου και όλα θα γίνουν. Είναι νωρίς να αγχωνομαστε. Δεν ξέρω ποσό χρόνων είσαι αλλά θα έρθει όταν δεν το περιμένεις έτσι λένε και έτσι πιστεύω είναι. Εγώ πλέον αδιαφορώ οπότε θέλει ας έρθει...

Δημοσίευση

Χαχα, εγω σιγουρα δε μπορω να κανω αυτη τη διαδρομη.. 800 χλμ καθε μηνα δε με παιρνει.. Χαχα.. Μου χουν πει καποιους καλους εδω.. Να παω σε γυναικα ή αντρα;; Τι λετε;; Εχω ακουσει οτι οι γυναικες δε σου δινουν και πολυ σημασια γτ τα βλεπουν ολα ευκολα.

Δημοσίευση

α ωραια η δραμα..!! ελλισακι ο γιατρο σου ειναι κοντα σε εμας απο οσο καταλαβα.! Revlator μην αγχονεσε εγω παντοσ επιλεξα αντρα δεν εμπιστευωμαι και τοσο τησ γιναικες..!! οπως εσυ νιωθεις ανετα τοσο καιρο σε τι πιγενεσ οταν πιγενεσ σε γινναικα η σε αντρα??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...