Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τιποτα απλα αυτες της μερες ειχαμε άγχος τη θα γινει με τον αντρα μου και ηταν η μερες ωρεξιας και ηρθαμε μια φωρα μωνο και δεν ξερω τωρα τι θα γινει ουτε ξωρω ποτε θα ερθει η περιοδος και ειμαι μεσα στο άγχος

Δημοσίευση

Κορίτσιαααααα είμαι έγκυοοοοοοοςςς!!!

Δεν μου ήρθε τελικά περίοδος την Κυριακή που περίμενα. Πηρα χτες τεστ και βγήκε θετικό! Την τρίτη είχαμε και επέτειο γάμου!!! Πιο τέλειο δωρο δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε!!!! Απο βδομάδα θα παω και στον γιατρό μου!!!

Δημοσίευση

Νικουλα μου αντε και στα δικα σου κουκλα μου...μεσα απο την καρδια μου!!!

Ντιντακι παρειτσα θα το παμε!!! Δεν έκανα χοριακη.μονο τεστ.βγηκε θετικο.πηρα τον γιατρο μου και μ ειπε να παω τηνΠέμπτη που μας έρχεται που θα ειμαι αν δεν κανω λαθος κοντα στην 5η εβδομάδα.  

Δημοσίευση

Ζωη απο μονη μου εμεινα εγκυος....εγω δεν ειχα προβλημα γιαυτο εμεινα αμεσως....αλλα ειμαι πολυ ευτιχισμενη....κοριτσια μου η χοριακη μου ηταν 137.00 για τετερτη εβδομαδα ειναι καλη;;;τι λετε;;;;ο γιατρος μου ειπε σε τεσσερης μερες να την ξανακανω....

Δημοσίευση

Το εχει ο μήνας φέτος..!! Μπραβο σε όλες σας......!!!!!!!!!!!!!!! Διδακι. Όσο και ενέργεια να στήλες με τιν γκαντεμιά που με δέρνει δεν με βλέπω...!!! Δεν εχω αφήσει εκκλησία και μοναστήρια...!!!!! Εσυ στέλνε δεν ξέρεις ποτε..!!!! Μπραβο βρε κορίτσια......!!!!!!!! Χάρηκα παρα πολυ για όλες σας...!! Τέτοια να βλέπω κάθε μερα και απο μια....!!!!

Δημοσίευση

Nikiemmanouela,,,,,,μην απογοητευεσαι κοπελα μου θα ερθει και η δικη σου σειρα ακου τη σου λεει το τριανταφυλλο ,,απλα μην εχεις αγχος ολα αυτο τα κανει.....εγω ειμαι συγουρη πως συντομα θα μαςανακοινωσεις και εσυ τα καλλα νεα.......μην απογοητευεσαι....:x

Δημοσίευση

καλησπερα κ απο εμενα!!!ειμαι καινουργια κ ειπα να πω κ εγω τισ ανησυχιες μου.το ιανουαριο εκανα εγχειρηση ενδομητριωσης.μετα ακουλουθησαθεραπεια 6 μηνων με ενεσεις,τον αυγουστο 9 του μηνα μου ηρθε πρωτη φορα περιοδος.πηγα στον γιατρο την 10η μερα του κυκλου μου κ μου ειπε πως ολα ειναι ετοιμα.μου ειπε να εχω επαφεσ εκεινες τισ ημερεσ γιατι ημουν ετοιμη για ωορρηξια κ σε 15 μερεσ να κανω χοριακη.αλλα εχω αγχοθει.το σκεφτομαι συνεχεια κ διαβαζω που λενε πολλες οτι ειχαν σημαδια κ εγω τπτ.υπαρχει περιπτωση να εχω μεινει?

Δημοσίευση

Κατερινα μιυ καλως ηρθες......προτα απο ολα μην απογοητευεσαι και μην το σκεφτεσαι συνεχεια γιατι τι αγχος ειναι κατα της συλιψης...λοιπον εσυ μπορει να μεινεις εγκυος και να μην εχεις συμπτωματα δεν ειναι ολες οι γυναικες το ιδιο...αφου ο γιατρος σου το ειπε ετσι και του εχεις εμπιστοσινη τοτε θα ερθει απο μονο του:x

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...