Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλή τύχη σε όλες κορίτσακια μου..εγώ ευτυχώς ακόμα εχω άδεια και δεν πολυκουράζομαι γιατι έχω και κατι μικρο ενοχλήσεις χαμηλά..!! και Νικιεμμανουελα σε καταλαβαίνω απόλυτα που δεν μπορείς να κάνεις το τεστ και εμενα περιμενει νέα μ ο γιατρός αυτη την εβδομάδα αλλα θέλω να το καθυστερήσω γιατι φοβάμαι...λίγο..!!! 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια !!! Νικουλα έμπαινα κ διάβαζα τα νεα σου αλλα γενικα ειχα πολυ κακή διάθεση κ δεν έγραφα . Μακάρι κοριτσάκι μου αυτός ο Ιούλιος να φέρει αυτό που Ποθεις το ξέρεις οτι θα χαρώ πολυ !!!! Περιμένω νεα σου

Δημοσίευση

Didaki ουτε εμεις δεν προσπαθήσαμε πολυ ρον Ιούνιο απλα ηρθαμε σε επαφη τις μερες που ηταν η γόνιμες με τα λεγομενα του γυναικολογου μου και ανακαλιψαμε τιχεα μεσα σε αυτες της μερες οτι ηταν να ερθει η περιοδος στις 28-30/06 και δεν εχει ερθει ακόμη.. τι λετε να παρω τον γιατρο μου αυριο η να κανω το τεστ εγκυμοσύνης στις 8/7?

Δημοσίευση

Αυριο θα το κανω στα γενέθλια του αντρα μου. Ουτε σημερα άφαντη εντωμεταξύ σκάω παρα πολυ και ας φυσάει δεν εχω όρεξή για φαγιτο το μόνο που θελω ειναι νερο διψάω συνέχεια δλδ μεσα σε μια μερα εχω πει 15 λίτρα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...