Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

με τόσο άγχος που έχουμε απο μόνες μας , συν τα εξωτερικά (κοινωνικοπολιτικες συνθήκες)..εμείς έχουμε κ ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας στην οικογένεια πως να χαλαρώσουμε κ να έρθει ένα μωράκι ..????Τελος πάντων ας μη γκρινιάζω Δευτεριάτικα θα πώ κ εγώ όλα καλά και να είμαστε αισιόδοξες :) :)

Δημοσίευση

όχι ίσα ισα το αντίθετο ,μια εγκυμοσύνη μέσα σε ένα τόσο βεβαρημένο κλίμα θα μας έφτιαχνε την διαθεση ..ίσως είναι εγωιστικό αυτο που λέω γιατι σίγουρα πρεπει να σκεφτούμε κ σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδια μας .Αλλα πρέπει να πιστευουμε στους εαυτούς μας ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό .

Όντως είναι πολύ δυσκολα τα πράγματα κ προσωπική μου άποψη ότι θα γίνουν πολύ δυσκολότερα .

Δημοσίευση

είδα στον υπνο μου οτι ειχα λιγο φουσκωμενη κοιλιτσα κ λεω αχ παχυνα κ σκεφτομουν λες να ειμαι εγγυος μπα οχι σιγα μην ειμαι απλα παχυνα λεω !!!κ στον υπνο μου τετοια βλεπω χαχα καλο σαβ/κο !

Δημοσίευση

καλησπέρα έιμαι νέα στο φόρουμ...γενικά δεν προσπαθούμε πολύ καιρό για παιδάκι περίπου 6μηνες...και ανακαλύψαμε μετά απο εξετασεις ορμονολογικές οτι είχα ανεβασμένη προλακτίνη και ως συνέπεια ήταν να μην εχω γόνιμες και να εμποδίζεται η γονιμοποίηση.!! 

Παίρνω πλέον αγωγή (dostinex) και πήγα στον γιατρό μ την περασμένη πέμτπη 25.06 και ήταν η κατάλληλη μέρα το ωάριο ήταν έτοιμο να σπάσει και μου έκανε ένεση 5000μονάδων για να απελευθερωθούν πιο γρήγορα. 

Τώρα δεν ξέρω αν είναι νωρίς αλλά εχω τις τελευταίες μέρες πόνο στην μέση κοπωση με το παραμικρό,λίγη ζάλη και εχω μερικους πόνους στο στήθος ! σήμερα πάλι εχω μικρά τσιμπήματα χαμηλά..!! 

Δεν θέλω να ξανακαλέσω τον γιατρό μ μου είπε μονο ξεκούραση...!!

τι λέτε κορίτσια μ απο την πείρα σα;?

Δημοσίευση

καλημερα κορίτσια , Νικιεμμανουλα τι εγινε με την καθυστερηση που είχες?συγνώμη που δε μπορούσα να απαντησω πιο σύντομα .

ellisaki καλημερα δυστηχώς κ εγώ δε γνωρίζω κατι, μακαρι να εισαι εγγυος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...