Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα κοριτσια σας διαβαζω καμια φορα αν και δεν ειμαι του κλαμπ (τουλαχιστον όχι χρονικα)αλλα μπηκα να πω στη Μαρια πως θα παω κι εγω για τη δευτερη προσπαθεια μου τον Οκτωβρη με εξωσωματικη με τα κατεψυγμενα μου..Ειμαι κι εγω σε αυτες που δεν τα χω καταφερει παρα το γεγονος πως κανεις δεν βρισκει το γιατι....μεγαλη ιστορια...δεν ηθελα λοιπον να γραψω ουτε να αγχωσω καμια..αυτο που θα πω εκ πειρας κοιτωντας πισω στο χρονο ειναι αυτο που λεει κι η Μαρια...χαλαρωστε μη το σκεφτεστε δεν εχει συνταγη...ευχομαι συντομα σε ολες να φτασουν στο στοχο του!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα σας κ καλη εβδομάδα ...προσπαθω να μη σκεφτομαι το θεμα παιδι κ εγκυμοσυνη κ να απολαυσω τις προσπαθεις μας !!!!Μονο συμβουλες ξερω να δινω στις αλλες μην εχετε αγχος κ μπουρου μπουρου κ εγω η ιδια κάνω βλακειες (χαχα) εσεις τι κανετε?

mairoula.baby κ εγω νομιζω πως δεν υπαρχει πρόβλημα !

Δημοσίευση

Κοριτσάκια εγω πιστεύω οτι απο την στιγμή που το επιδιώκουμε σίγουρα το σκεφτόμαστε κ μας αγχώνει . Δεν ειναι εύκολο να το βγάλεις απο το μυαλό κ ειναι λογικό . Νορα εσυ τωρα ξεκίνησες ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...