Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαχαχαχα!

τρελές!εγώ σκέφτηκα αρκετά αλλά δεν νομίζω ότι θα κρατηθώ για να το οργανώσω! 

Μάλλον θα το πω ουρλιάζοντας!!!Και σας κάπως έτσι σας βλέπω κορίτσια μου!Τα σχέδια θα μας φάνε!

χιχιιχχι

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!!ειχα πρόβλημα με τη σύνδεση του internet κ δεν μπόρεσα να μπω χτες!εκανα χοριακη κ ανέβηκε στο 89,14!!ο γιατρός ειναι πολυ ευχαριστημένος αν σκεφτείς οτι χτες περίμενα κανονικά!μου είπε να κανω άλλη μια την Τρίτη κ ανάλογα με την τιμή της να κανονίσουμε πρώτο ραντεβού!εν τω μεταξύ συνεχίζω τις ενέσεις!!πολυ βάρβαρο ρε κορίτσια!εχε χάρη..!didaki τι έγινε τελικα αδιάθετησες;;;νίκη μου γιατι δεν κανεις ενα τεστακι;Μαιρούλα εχεις λίγες μερες ακομα έτσι;

Δημοσίευση

Mammy αντε με το καλό! Ειδες βρε που τσάμπα αγχωνοσουν!!!Ολα καλά θα πάνε με το μωράκι σου!!!εγω περιμένω σε 6μερες.θα δείξει!!!Δεν θελω να το πολυσκεφτομαι...Νικη μου δεν πειράζει κοριτσι μου.εδω θα είμαστε να ξανα προσπαθησουμε ολες μαζι!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα όλα καλα μαμμυ μπράβο !!! Οχι τελικα σταμάτησε κ κανονικά περιμένω μαζί με την Μαιρούλα . Άντε να δούμε .

Νικουλα μου γλυκιά έρθει που θα πάει ίσως κ η αγωγή θέλει χρόνο .

Δημοσίευση

Δεν ξερω didaki τι φτεει πέρασαν 8 μήνες απο τότε που ξεκινήσαμε.! Ο άντρας μου στεναχωριέται και νομίζει οτι αυτος φτεει αλλά η εξετάσεις ειναι όλες τέλειες του άντρα μου..! Αλλά δεν το βάζουμε κατο.!

Δημοσίευση

Δεν μου είπε ποσό καιρό απλα θέλει ο γυναικολόγος να φτάσει η περίοδος κάθε 40 μέρες για να μπορέσει να μου δώσει ενα φάρμακο που θα βοήθησει.! Έκανε και ο άντρας μου τις κλασικές.! Εχω να κανω και κατι άλλες εξετάσεις που μου έδωσε η ενδοκρινολόγος.! Αυτές τις εξετάσει απο τον γυναικολόγο μονο ορμονικών καμία άλλη.!

Δημοσίευση

Νικουλα μου σε καταλαβαινω ειναι χάλια όταν τελικα ξανά έρθει η περιοδος ! Σκέφτομαι όμως πτι τωρα με τα φάρμακα θα φτιάξει κ ο κυκλος σου κ θα ειναι πιο εύκολο . Να σου πω μήπως με κάποιο τροπο να εντόπιζες τις γόνιμες ?? δηλαδή τεστ ωορηξιας η υπερηχο στο γιατρο ? για σκέψου το έτσι . Εσυ που έχεις αυτό το θεμα μάλλον χρειάζεται βοήθεια για τις γόνιμες .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...