Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοροτσοα αρνιτικο ουτε αγνοφενετε τιποτα εβαλα το ενα διπλα στο.αλλο δλδ αυτο που αγνοφενοτανε με το αλλο αλλα το σημερινό αρνητικό.... :( δεν κερω αρα καπιο έκανε λάθος. Απο τα δυο μάλλον το πρώτο. :( δεν πειραζει. Σε λίγο καιρό θα ξανα αρχίσουν η προσπαθειες κοριτσια μακαρι να ειστε εσεις.

Δημοσίευση

Ναι θα παω να το κοιτάξω το γιατι τώρα ειναι που με ενυσιχισε μπορεί να ειναι κιόλας απο διαφορά αλλά θα παω να δω γιατι δεν μου έχει ξανά σινβει.!

Didaki ΜΙΝ στεναχοριεσε θα μάθουμε τ ευχάριστα απο εσένα θα ειναι απο τιν rakoun απο καπια τις δυο.! Και η δυο μαζί να ειναι ακόμη καλοιτερα..!!

Δημοσίευση

Αχ νικουλα μου να σαι καλα στηρίζουμε η μια την άλλη σε αυτό το ταξίδι κ ειναι σημαντικό . Εγω δ υο βλέπω γι αυτό το μήνα περιμένω σε 2 μερες αλλα δ το νομίζω η ρακουν ελπίζω .

Δημοσίευση

εντωμεταξυ με το που εκανα το τεστ και εφαγα την ηττα μου, αρχισαν ολα τα συμπτωματα που μαρτυρουν πως πλησιαζει η καταραμενη...πονοι στη μεση, κραμπες στην κοιλια κτλ.
Τι να πω...με τρολαρει ο οργανισμος μου

Δημοσίευση

Πρεπει να παω σε ενδικρινολογο γιατι μια αρτηρία του θιροηδη δεν δουλευει σωστα και αυτο ψιλοκαταστρεφει το οαριο καιπρεπει να χασω κιαλο βαρος για να ερθει η περίοδος στης 40 μερες για να μπορεσεο να μου δωσει αν χρειαστεί φαρμα για να με βοήθησει αλλα μας ειπε να μην σταματήσουμε να προσπαθουμε γιατι η τύχη λεγαεο καμια φορα και εμαθα και καθε ποτε εχω ωρεξια αυτα και θελει να με ξαναδει σε 2 μηνες να δουμε σε τι στάδιο θα βρίσκομαι. Με λιγα λογια στεναχωρήθηκα παρα πολυ... αλλα μου έδωσε πολυ κουραγιο..

Δημοσίευση

Πρεπει να παω σε ενδικρινολογο γιατι μια αρτηρία του θιροηδη δεν δουλευει σωστα και αυτο ψιλοκαταστρεφει το οαριο καιπρεπει να χασω κιαλο βαρος για να ερθει η περίοδος στης 40 μερες για να μπορεσεο να μου δωσει αν χρειαστεί φαρμα για να με βοήθησει αλλα μας ειπε να μην σταματήσουμε να προσπαθουμε γιατι η τύχη λεγαεο καμια φορα και εμαθα και καθε ποτε εχω ωρεξια αυτα και θελει να με ξαναδει σε 2 μηνες να δουμε σε τι στάδιο θα βρίσκομαι. Με λιγα λογια στεναχωρήθηκα παρα πολυ... αλλα μου έδωσε πολυ κουραγιο..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...