Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγω αργω ακομα τη δευτερα έχω ραντεβουδάκι το γιατρο για υπερηχο ώστε να δούμε αν η μήτρα ειναι οκ και να πάρω και τα αποτελεσματα της βιοψιας . Μετα πρεπει να μου ξανάρθει περιοδος κ να μου πει ο γιατρος ποτε θα ξανά προσπαθήσουμε εχουμε μέλλον δηλαδή αλλα ευτυχώς τη πρώτη φορα έμεινα εγκυος γρήγορα ,οπότε ευελπιστώ και την δεύτερη .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Elli13μου τέλεια. Ως άνθρωπος της πρωτεύουσας και πλέον μόνιμα Λευκάδα, θα σου πω ένα πράγμα... όντως είναι πολύ όμορφα και τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Σκέψου πως το 2023 ειχα σκοπό να γυρίσω Αθήνα. Και μόλις έμαθα πως έρχεται η μπουμπού... είπα τέλος δεν υπάρχει περίπτωση να πάω το παιδί μου να μεγαλώσει στην Αθήνα. Θα μεγαλώσει μέχρι το δημοτικό ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ εδώ και μετά το βλέπουμε. Σκέψου πως με το που γέννησα, πέρασα τα χαρτιά μου στη Λευκάδα και η Ισμήνη-Μαρία θεωρείται δημότης Λευκάδος από τη γέννηση της. Καλή αρχή αγαπημένη μου!!!  Υγ. Όσο για τη ζέστη... Άστο! Δεν παλεύεται! Εγώ νόμιζα πως θα πάθω κάτι κι εγώ και το μωρό! Τα πόδια ΤΟΎΜΠΑΝΟ! Αισθανόμουν σαν μπαλόνι έτοιμο να εκραγεί. Διψούσα συνέχεια και όσο έπινα νερό, τόσο πρηζόμουν!!! Υπομονή καρδούλα μου!
    • @elena_1990ναιιιιι αύριο επιτέλους εχω το πολυπόθητο ραντεβού να το δω μετά απο 32 μέρες. 🙃
    • Ναι ναι κι εγώ τα κάνω όλα αυτά. Βάζω παγάκι και πριν την κάνω νομίζω το νιώθω λιγότερο. Σχεδόν εκεί που αρχίζει ο αφαλός δεξιά και αριστερά διαπίστωσα είναι το καλύτερο να μη κάνεις σημάδια αλλά χτύπα χτύπα μαύρισε κι εκεί. Εμένα προχθές στα ξαφνικά το μεσημέρι μ άνοιξε το σημείο της ένεσης και άρχισε να τρέχει αίμα για κάποιες ώρες. Αυτό μου δημιούργησε ανασφάλεια να πάω θάλασσα μήπως ανοίγει το τσίμπημα γενικώς... Όσες κάνετε ενέσεις θα κάνετε μπάνιο κανονικά στη θάλασσα?
    • Και η δικιά μας χαλαρή είναι πολύ.. δεν την έχω ρωτήσει να σου είμαι ειλικρινής γιατί δεν έχω σκοπό να την βάλω όμως λόγω μικροβίων στην Αττική και δεν νομίζω να πάμε διακοπές για να το σκεφτώ.. αλλά φίλες μου λένε ότι δεν κάνει πριν το 6μηνο.. και εγώ στη πισίνα θα την βάλω πάντως.. είχε και τα καλά του ο τοκετός στο σπίτι, μου ξέμεινε η πισίνα..!!🥴🤭 Για το αντηλιακό το έχω ακούσει και εγώ από γνωστούς ότι δεν κάνει αλλά δεν ξέρω αν συμφωνώ.. δηλαδή υπάρχουν οργανικά εντελώς βιολογικά αντηλιακά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όπως ενυδατικη κρέμα αφρουλουτρα κτλ.. Την έχεις κοιτάξει μήπως σου βγάζει δοντακια τίποτα και εσένα;! Και για αυτό θέλει περισσότερο στήθος κιόλας το τελευταίο διάστημα; Όταν λέει δεν πρέπει να ξεπερνά τις 3,5-4,5 ώρες, εννοεί σερί; Σου κοιμάται σερί τόσες ώρες μέσα στη μέρα; Σε κάποια φάση πάλευα να κοιμάται 20'-30' μέσα στη μέρα..!!! 🤭 Κοιμάται πάνω σου ή στη φωλιά; Αν κοιμάται πάνω σου γιατί δεν δοκιμάζεις στο 20'-30' που κοιμάται μετά να την αφήσεις στη φωλιά..; Ώστε να έχει κοιμηθεί και λίγο να ξεκουραστεί και αν ξυπνήσει αφήνοντας την, ξύπνησε(!) και τη κρατάς ξύπνια όσο αντέχει μέχρι να ξανακάνεις το ίδιο, αν κοιμηθεί πάνω σου την αφήνεις 30' περίπου να ξεκουραστεί και μετά την αφήνεις στη φωλιά πάλι κ.ο.κ.. ώστε και το βράδυ να σου είναι κουρασμένη να κοιμηθεί σερί λίγες ώρες παραπάνω αλλά και να αρχίσει να συνηθίζει να κοιμάται στη φωλιά.. Δεν είμαι ειδικός σίγουρα.. την αποψαρα μου σου λέω στην απ'έξω.. και για να σου πω τι έκανα εγώ.. ακολούθησα τους ρυθμούς του παιδιού.. κοιμόταν τη μέρα; Κοιμόμουν τη μέρα.. δεν σου λέω ότι ήταν εύκολο όταν έχεις και ένα βιολογικό ρολόι και δουλειές να τρέχουν αλλά ποτέ δεν "κυνήγησα" το παιδί να ξυπνήσει ή να κοιμάται συγκεκριμένες ώρες.. για να κοιμάται το παιδί σημαίνει ότι έχει ανάγκη από τον ύπνο.. και όταν την βλέπω να τρίβει ματάκια είναι έτοιμη για ύπνο αν ξεκινήσει κλάμα γκρίνια μετά δυσκολεύεται να κοιμηθεί.. δηλαδή μπορεί να ήθελε στη μία ώρα ξανά να κοιμηθεί ή μου είχε τύχει σερί 6 ώρες να μη θέλει να κοιμηθεί με τίποτα..!!  Τη κυνηγαγα μόνο να φάει οπότε τη "ξυπναγα" να φάει στο 2ωρο μαξ.. δεν τη ξυπναγα ξυπναγα όμως παρά εκμεταλλευομουν το αντανακλαστικό την ώρα που κοιμόταν και απαλά την έφερνα στο στήθος, έτρωγε την άφηνα μέχρι να φτύσει το στήθος και μετά τη ξαναφηνα στη φωλιά απαλά χωρίς να ξυπνήσει ουσιαστικά..
    • Με μια φορά δεν νομίζω να πάθεις κάτι λογικά όλα καλα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...