Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Α ναι το ξέρω μετα απο 4 μέρες καθυστέρηση θα δείξει και τωρα λογικά . Τι γράφει μέσα ? στις οδηγίες ? νομίζω όλα μετα την πρώτη μερα καθυστέρησης δείχνουν αποτέλεσμα οτι ωρα κ να το κανεις . Θα το γράφει μέσα διάβασε το

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ξεκινα απο ευκολες πχ μια γαλατοπιτα π ειναι θρεπτικη.. Ψυχικη ηρεμια σωστα κοριτσι μου.. 😊αν δεν βρουμε αυτη θα τρελαθουμε κ δεν πρεπει...προεχει η υγεια μας πανω απ ολα γιατι καθε μερα ακουω θεριζουν τα αυτοανοσα στις μικρες ηλικιες (33 ειμαι εγω με λες κ μικρη ,ασχετα αν νοιωθω 80 καποοιες φορες ψυχικα) μου λεει ο αντρας μου ηρεμησε επιτελους με το θεμα παιδιου θα ρθει στην ωρα του δεν γινεται αυτο το αγχος θα παθεις τπτ κ εχει δικιο εδω π τα λεμε... 
    • Αχ άσε!  Τη ρώτησα την παιδίατρο αν μπορώ να ξαναρχίσω γαλακτοκομικα και μου είπε κανονικά όσο θηλάζω όχι.  Τη ρώτησα μήπως όταν ξεκινήσει στερεές και είπε θα δούμε. Εγώ λέω μήπως δοκιμάσω όμως τώρα που μεγαλωσε. Δεν παλεύεται η αλήθεια είναι!  Πες αν τον επηρεάσει η σοκολάτα!  Άρα καλά τα κατάλαβες τα υγρά ωορρηξιας! Ωραία και για την τομή! Τόσο γρήγορα και θα σας άφηνε για δεύτερη εγκυμοσύνη ε;  εμένα γύρω στους 10 μήνες είπε όταν είχα πάει πριν κανένα δίμηνο   
    • Δεν ισχύει αυτό με το αργά. Θα το δεις και μεγαλώνοντας. Εγω βέβαια θέλω να την βάζω νωρίς για ύπνο γιατί πάνε και τα μεγάλα στις 9 για ύπνο και μετά έχω ένα 3ωρο ηρεμίας και χαλάρωσης, ένα τρίωρο μόνο για μένα!!!!!!!! Επίσης καλό είναι να ξυπνάει μέχρι τις 9 το πρωί για να μπορέσεις μετά να ρυθμίσεις και τα γεύματα του φαγητού. 
    • Χαχαχα έτσι, ξέσπασε στη μαγειρική! Χρυσοχέρα είσαι κορίτσι μπράβο! Πίτα δεν έχω επιχειρήσει μέχρι τώρα να κάνω! Εγώ δεν ασχολούμαι ούτε με συμπτώματα ούτε τίποτα αυτή τη φορά. Και πολύ καλά νιώθω μπορώ να πω. Και για όσα κορίτσια είναι στην αναμονή να πω πως τα συμπτώματα είναι εντελώς ίδια με της περιόδου, μόνο η καθυστέρηση είναι διαφορετική. Τι συχνοουρια, τι εφιαλτες, τι νεύρα, τι όρεξη για φαι, τι τραβηγματα, τι πονάκια, τι σπυριά. Όλα τα είχα τους περασμένους κύκλους και ήταν τελικά περίοδος.  Οπότε χαλαρώστε όσο γίνεται, και κάντε τεστακι μόνο με την καθυστέρηση θα πω εγώ γιατί σαν την ψυχική ηρεμία δεν έχει!  Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ πάντα 😊  
    • εγω ζηλευω εσενα....🙂 δεν ξερω αλλα πιστευα οτι θα ημουν η πρωτη του επιλογη ακομα και απο τον μπαμπα του και τωρα σκεφτομαι τι λαθος κανω....επισης με αγχωνει οταν λειπει ο αντρας μου πως να τον ηρεμω γιατι μονο εκεινος το καταφερνει αυτο αφου σε μενα  δεν κοιμαται και εκνευριζεται...☹️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...