Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγω ειμαι εκτός απο τα Χριστούγεννα εγω το πασχα..! Κπροτσοα μου εβαλε υποψιες η μανα μου Μήπως ειναι καμια αποβολή. Και τέτοια θα δω και αυριο Αλλιός παω γιατρό..! 

Ενω εγω ειμαι μεσα εεε τι να σου πω χαχα!!!!!!!θετικη σκεψη και αυριο στο γιατρο εσυ κανε και καμια εξεταση αιματος και παρε και βιταμινες σου κοπηκανε τα ποδια με τοσες μερες!!!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου... τι κανετε??? εγω δουλειές δουλειές δουλειές.. κ τωρα πάω για σιδερο..4 πλυντηρια παρακαλώ.. λερώθηκαν πολύ τα παιδια μου αυτη τη βδομαδα αχαχαχ ( αντρας κ κορη)... ευχομαι να εχουμε όλες τα καλύτερα νεα μεχρι τα χριστούγεννα! μην απογοητευεστε!!! όλα καλα...!! πολύ κρυο... χτες πέσαμε σε 1 βαθμό μόλις... εστρωσα... αυριο θα βαλω κ παπλώματα... αναψα κ πελετ..πφφφ.. σα νωρις μου φιανεται ρε γμτ... από τωρα κρύο...μπουφαν....χοντρα ρουχα... μπότες..καλσόν.... :-(

Δημοσίευση

Εγώ Τρίτη και Τετάρτη θα κάνω γενικη και στρωσιμο μιας και δε δουλεύω. Με περιμένει διήμερο κόλαση! χααχαχ! Το κρύο δε ανυπόφορο! Η γυναικάρα με τα κόκκινα (η περίοδος δηλαδή) με έχει ζουρλάνει. Πολύ ροή! Περιμένω πως και πως να τελειωσει την Πέμπτη και να προσπαθήσω αυτό το μήνα με τεστάκια ωορηξίας έτσι για αλλαγή! Ποιός ξέρει? Μακάρι να είναι τυχερός ο Νοέμβρης για όλες μας!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα!!!! 

Τι κάνετε??? Βλέπω όλες δουλίτσες ε??? Κ γω σκ τα έκανα αλλά δεν τελείωσα... Θα κάνω λίγες και αύριο που δεν δουλεύω.. Σιδέρωμα πωπω το χειρότερό μου, το έχω αφήσει στη μαμά μου που το λατρεύει, μόνο κάλτσες δε σιδερώνει χαχα. Ενώ μου αρέσει να απλώνω να φτιάχνω ντουλάπες το σίδερο δε το θέλω καθόλου...

Πείτε τα νέα σας???Που χάθηκαν οι υπόλοιπες??? Η Cybele, η Έμμα, η Κατερίνα, η Κέλλυ, η Irina και όλες οι υπόλοιπες, κάποια στιγμή γίναμε πάρα πολλες...

Πείτε καμιά συνταγή να μαγειρέψω κάτι νόστιμο.... 

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια! Happy μου μια συνταγη εύκολη που λατρεύω ειναι κανελόνια με κιμά! Κανεις τον κιμά  οπως για τα μακαρόνια, τα γεμίζεις βάζεις απο πανω σαλτςα ντομάτας ελαφρώς βραςμενη τα ψήνεις με αλουμινόχαρτο μέχρι να μαλακώσουν και στα τελευταία πεντε λεπτα ξεσκεπάζεις κ ρίχνεις τυράκι. Κόλαση!!! Για σημερα εφτιαξα ανάμεικτα λαχανικά  με σαλτσα εγω και βούρ. για τις δουλειές!!! Θα ξαναμπώ οταν κάνω διάλειμμα.σας φιλώ ολες! Καλη μερα να έχουμε!

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια! Happy μου μια συνταγη εύκολη που λατρεύω ειναι κανελόνια με κιμά! Κανεις τον κιμά  οπως για τα μακαρόνια, τα γεμίζεις βάζεις απο πανω σαλτςα ντομάτας ελαφρώς βραςμενη τα ψήνεις με αλουμινόχαρτο μέχρι να μαλακώσουν και στα τελευταία πεντε λεπτα ξεσκεπάζεις κ ρίχνεις τυράκι. Κόλαση!!! Για σημερα εφτιαξα ανάμεικτα λαχανικά  με σαλτσα εγω και βούρ. για τις δουλειές!!! Θα ξαναμπώ οταν κάνω διάλειμμα.σας φιλώ ολες! Καλη μερα να έχουμε!

Καλημέρα Twinkl.

Κ μένα μου αρέσουν τα κανελόνια αλλά φάγαμε αρκετό ζυμαρικό το σκ οπότε είπα να μην το παρακάνω. Κάτι σε λαδερό σκεφτόμουν για σήμερα να μαγειρέψω.. 

Δημοσίευση

καλημερα.
χαθηκα γιατι ...τι άλλο? πηγα εκδρομη. χιχιχιχ
νομιζω πως ημυν στις γονιμες μου αυτες τις μερες(με εχει κανει ανω κατω η τελευταια καθυστερηση τον περασμενο μηνα και ειμαι...στο περιπου)
καναμε σεξ μερα παρα μερα, δε σηκωνομουν μετα κτλ.
Απο εχτες το βραδυ(μερα που ειχαμε ρεπο) νιωθω μικρες ενοχλησεις κατω, δε ξερω πως να το περιγραψω, σαν ουρολοιμωξη?, αλλα δεν ειναι.
χτες ειχα και ενοχλησεις οπως πριν την περιοδο. ΑΥτο τωρα τι ειναι?

Δημοσίευση

καλημερα.
χαθηκα γιατι ...τι άλλο? πηγα εκδρομη. χιχιχιχ
νομιζω πως ημυν στις γονιμες μου αυτες τις μερες(με εχει κανει ανω κατω η τελευταια καθυστερηση τον περασμενο μηνα και ειμαι...στο περιπου)
καναμε σεξ μερα παρα μερα, δε σηκωνομουν μετα κτλ.
Απο εχτες το βραδυ(μερα που ειχαμε ρεπο) νιωθω μικρες ενοχλησεις κατω, δε ξερω πως να το περιγραψω, σαν ουρολοιμωξη?, αλλα δεν ειναι.
χτες ειχα και ενοχλησεις οπως πριν την περιοδο. ΑΥτο τωρα τι ειναι?

Κοριτσάκι μου πέρασες καλά???

Ότι και να είναι εύχομαι να μην εμφανιστεί η κυρία... Πότε περιμένεις??? Εγώ τώρα είμαι στις γόνιμες αλλά χθες τελείωσα τις δουλειές αργά και ο αντρούλης μου είχε κοιμηθεί και λυπήθηκα να τον ξυπνήσω, για να δούμε σήμερα.... Την άλλη Τετάρτη έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό μου.. Ουφ από τώρα το σκέφτομαι, έχω τόσα να του πω που νομίζω θα τα ξεχάσω...

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!Happy κανε αρακα η φασολακια!!!!! Rakoun ευχομε να μην ερθει η αχωνευτη και να περασες ωραια στην εκδρομη!!!!!!twinkl μου ανοιξες την ορεξη!!!!!! Εγω σημερα εκανα μακαρονια με κιμα!!!! Niki τι κανεις ?

Δημοσίευση

Να μαι κ γω μετα απο 4 ώρες φουλ καθαριότητα! Happy μου κ ο αρακάς ειναι σουπερ! Μας εύχομαι να κανει που καιρό η γυναικάρα με τα κόκκινα να μας επισκεφτεί! Think positive! Τι καιρο σας κανει εκει που είστε; Εδω ζεστη κ ήλιο! Υπέροχα!!!  ???

Δημοσίευση

Σε μας φυσάει αλλά βλέπω ήλιο, δεν έχω βγει καθόλου απ' το γραφείο να δω αν κάνει κρύο, μέσα έχω aicondition οπότε ζέστη στο φουλ.... Μάλλον αρακά θα κάνω που αρέσει και στον άντρα μου, τα φασολάκια δεν τον τρελαίνουν.

Δημοσίευση

Kalispera koritsia!i anipomonisia tha me fai emena:)piga sto farmakio k pira testaki na iparxi spiti. Alla otan to exo spiti ilektrizome k den mporw na kratitho . (Oti na ne marka ixe sto farmakio alla asxeto) Kanonika perimenw avrio periodo . Pira mos to test to mesimeri k lew as to kanw. K vevea arnitiko. Tora pezi pou den to ekana me ta proina oura k to kana k 1 mera prin tin periodo?pezi pou noritera ipia 1 kanata kafe?den xero...pantos apogoiteftika k as min ine sigouro akomi

Δημοσίευση

Kalispera koritsia!i anipomonisia tha me fai emena:)piga sto farmakio k pira testaki na iparxi spiti. Alla otan to exo spiti ilektrizome k den mporw na kratitho . (Oti na ne marka ixe sto farmakio alla asxeto) Kanonika perimenw avrio periodo . Pira mos to test to mesimeri k lew as to kanw. K vevea arnitiko. Tora pezi pou den to ekana me ta proina oura k to kana k 1 mera prin tin periodo?pezi pou noritera ipia 1 kanata kafe?den xero...pantos apogoiteftika k as min ine sigouro akomi

Βρε κοριτσάκι μου ας περίμενες μέχρι αύριο τουλάχιστον, όχι τίποτα άλλο για να μη χαλιέσαι άδικα. Τι να σου πω εγώ με τα τεστ δεν τα πάω καλά, και πέρσι όταν έμεινα έκανα χοριακή για να δω αποτελέσματα και επειδή ήταν Παρασκευή και θα έπαιρνα τα αποτελέσματα Δευτέρα η αδερφή μου μου πήρε και με το ζόρι το έκανα, αλλά είχα καθυστέρηση δύο μέρες. Και τώρα με τα τεστ ωορρηξίας πάλι δε βγάζω άκρη δεύτερο μήνα τα χρησιμοποιώ και ένα θετικό δεν έχω δει. Τελευταία ευκαιρία τους δίνω τον άλλον μήνα τα αφήνω όλα στην άκρη και θα ασχοληθώ με τις γιορτές που έρχονται.....  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τι ωραία νέα που ανέκτησε το βάρος της τόσο γρήγορα!!! Άρα πάει πολύ καλά ο θηλασμός!! Μπράβο κορίτσι μου 💗 Το σκυλάκι γιατί έτσι;; Ένιωσε παραμέληση;; Τι σας είπε ο κτηνίατρος να κάνετε... Να σου πω το έχω κι εγώ ένα άγχος με τα δικά μας...
    • Aυτό λέει συνέχεια και ο δικός μου γιατρός οταν μου κακοφαίνεται που δεν βγαίνει πολύ ψηλά στις καμπύλες... ότι όσο μικρότερο τόσο το καλύτερο για μας στη γέννα... και μετά θα πάρει ότι είναι να πάρει. Τέλειος βγήκε ο μπέμπης σας...😊 Χθες είχα κι εγώ ραντεβού. Μου έκαναν πρώτη φορά αυτή την εξέταση από κάτω που πολύ θα ΄ηθελα να αποφύγω... Ευτυχώς μου την έκανε η μαία και όχι ο γιατρός. Πιο άνετα νιώθω με αυτή!🤣 Το συμπέρασμα ήταν ότι ο τράχηλος καλά κρατεί και ότι είναι ακόμα "ανώριμος" όπως τον χαρακτήρισε και ότι το μωρ΄ό είναι ακόμα ψηλά. Από ότι φαίνεται έχω δρόμο μπροστά μου... 38+1 σήμερα και στο καρδιοτοκογράφημα δεν έκανα καμία σύσπαση.. 
    • Εγώ το έκανα ναι, γιατί ήταν και καλοκαίρι και διακοπές και βόλευε για δύο μέρες κρεατοσουπα. Φρούτα βάλαμε μετά δύο εβδομάδες (κρέας είχα βάλει μόνο μοσχάρι τότε). Ζυμαρικά και δημητριακά επτά μηνών. Ανά τρίτη ημέρα έβαζα κάτι καινούριο ασχέτως αν θεωρείται αλλεργιογόνο ή όχι, για παν ενδεχόμενο.
    • Ευχαριστω πολυ!! Τα φρουτα περιπου μετα απο ποσο καιρο αφοτου ξεκινησατε τροφες τα εισαγαγατε; οποτε μπορω να βραζω για 2 μερες και τα βαζω ψυγειο ωστε την επομενη μερα να τα αλεσω και να του τα δωσω σωστα; αυτο μπορω να το κανω και με το κρεας; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...