Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;;

Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα με συμβουλή γιατρού πρέπει να τα λαμβάνουμε . Όσο αθώο και εάν μας φαίνεται ενα σκεύασμα . 

Love πότε περιμένεις ; 

Μaria Pretty καινούρια στο φόρουμ ;;

Τwinkl σου ήρθε τελικά περίοδος ; 

Νίκη υπομονή θα τελειώσει η περίοδος ήδη πέρασαν αρκετές ημέρες 

Δημοσίευση

Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;;

Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα με συμβουλή γιατρού πρέπει να τα λαμβάνουμε . Όσο αθώο και εάν μας φαίνεται ενα σκεύασμα . 

Love πότε περιμένεις ; 

Μaria Pretty καινούρια στο φόρουμ ;;

Τwinkl σου ήρθε τελικά περίοδος ; 

Νίκη υπομονή θα τελειώσει η περίοδος ήδη πέρασαν αρκετές ημέρες 

veloudenia μου καλημερα. εδω ειμαι κ εγω..μπαινω σας διαβάζω αλλα τρεχω λιγο με τη δουλεια κ το σπίτι..αποφασισα να στρωσω... γτ εδω εβαλε κρυο... μαλλον χτες ειχα ωορρηξια γτ εβγαλα κατι καφε το πρωι μονο..! ελπίζω να ηταν κ να πάνε όλα καλα!! δν εχω απορριψει το μηνα ακομα γτ δν ξερω ακομα ποτε να περιμενω αχαχαχ

Δημοσίευση

Εγω καλα είμαι ...στην αναμονή :) Έλεγα οτι αυτο τον μήνα δεν θα αγχωθω όπως και έγινε ..μεχρι τώρα ήμουν αρκετα χαλαρή . Όμως οσο πλησιάζουν οι μέρες για την ΄΄φιλενάδα΄΄ άρχισα να αγχώνομαι .

Δημοσίευση

Καλημέρα Κυριακή και Νίκη .

Κυριακή μου ολα καλα θα πάνε ..αρχίσατε τις προσπάθειες ή ακόμη παίρνεις αντιβίωση ;

ξεκινησαμε κοριτσι μου. την τετάρτη!!! μην αγχωνεσαι ουτε εσυ! Νίκη μου εισαι καλα??

Δημοσίευση

Κοριτσια διάβαζα σημερα ενα αθρο και διαβασα οτι ειπαρζουν γυναίκες που κανουν ορεξια μεσα στην περίοδο..! Αυτο ειναι σε πιθανότητες μεγαλητερε απο 40 ημερες και μικροτερη απο 26 μέρες. Αυτο θα το κοιτάξω μηπως κανω ωρεξια με την περίοδο

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!ελπιζω να ειστε ολες καλα!σημερα ειδα στον ύπνο μου δυο γνωστές μου ηταν έγκυες κ οι δυο κ μου ειπαν μια ημερομηνία.9 Νοέμβριου.πηρα την μαμά μου να ρωτήσω αν εχουμε κατι εκεινη την ημερα κ μου ειπε οτι ειναι του αγιου νεκταριου!λετε βρε κορίτσια να ειναι σημάδι αυτο ;

Δημοσίευση

Κοριτσια δεν.ξερω αν.σας εχει τύχει κανονικα σημερα ηταν να τελιωση η ακατανομαστη και ειναι λες και μου ηρθε σήμερα η περίοδος να αρχησω να ανησυχώ..?

ολες αυτες τις ημερες εχεις πολη ροη?να πας στο γιατρο την Δευτερα εσυ κοπελα μου θα εχεις εξουθενοθει τοσες μερες δεν κουραζεσε ποιο ευκολα?

Δημοσίευση

ολες αυτες τις ημερες εχεις πολη ροη?να πας στο γιατρο την Δευτερα εσυ κοπελα μου θα εχεις εξουθενοθει τοσες μερες δεν κουραζεσε ποιο ευκολα?

οχι Απλα θελω να ειμαι ξάπλα μου προκαλεί πολυ ύπνο.! Σε σημείο που αναρωτιέται ο αντρας μου αν ειμαι καλα 

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο εμενα κορίτσια! Veloudenia μου ναι αδιαθέτησα αλλα ειναι μόλις ο δεύτερος μήνας που προσπαθούμε οποτε δεν απογοητεύομαι! Παμε για Νοέμβρη! Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν; kelly να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!ψοφοκρυο σημερα ε;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...