Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτην την περιοδο δεν θα ελεγα οτι προσπαθουμε γιατι πριν 1 χρονο ειχα μεινει εγκυος χωρις προσπαθεια και ειμασταν πολυ ενθουσιασμενοι αλλα για ιατρικους λογους επρεπε να διακοψουμε την κυηση. Περασα μια περιοδο παρα πολυ δυσκολη μετα την διακοπη. Και μεχρι τον Αυγουστο δεν ηθελα να ακουσω για μωρο. Αλλα τους τελευταιους 2 μηνες ειμαι ανοιχτη στο θεμα μιας εγκυμοσυνης απλα χωρις να μπω στην διαδικασια να βλεπω γονιμες και να υπολογιζω. Απλα ελεγα και λεω πως αμα θελει θα ερθει. Δεν σας κρυβω ομως πως τωρα που εχω την καθυστερηση καταλαβαινω οτι το θελω και πολυ. 

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ 30 χρόνων και ο άντρας μου 31. Παντρευτήκαμε τον Ιούνιο.ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ και μετα απο αφαίρεση πολύποδα  ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ προσπάθειες  ΓΙΑ ΜΩΡΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΤΥΧΕΡΟΙ! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου! Σας έχασα λόγω σκ που ήμασταν για δουλειά εκτος τηςτης βάσης μας

Τι κάνετε; Να καλοσορισω και εγώ τα νέα κορίτσια να ευχηθω καλή επιτυχία στις προσπάθειες και σύντομα με ευχαριστα! Χάρηκα πολύ πολύ με τα νέα της ΤΕΤ μας, αχνό είναι θετικό, καλή επιτυχία με την χοριακη ! Αν θυμάμαι καλά δε σε πονουσε το στήθος ε;

ΕΜΜΑ μου καλή επιτυχία στις νέες προσπάθειες

Κυριακή μου δεν πειραζει, ο επόμενος κύκλος εείναι κοντά

Νικη μου μακαρι να ειναι ή τελευταία κυρια που κανει επίσκεψη

Χαππυ μου μακάρι να σταματήσουν τα καφέ, πως είσαι τώρα;

Ρακουν ακομη σε κραταει ή αρρωστια; Περαστικα! Εγω παιρνω τραχιζαν είναι καταπληκτικές, από στειρώνουν το λαιμό και πολλές φορές με γλύτωσαν στο ξεκίνημα κρυολογήματος

Κέλλυ μου όλα καλά να πάνε αύριο! 

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ 30 χρόνων και ο άντρας μου 31. Παντρευτήκαμε τον Ιούνιο.ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ και μετα απο αφαίρεση πολύποδα  ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ προσπάθειες  ΓΙΑ ΜΩΡΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΤΥΧΕΡΟΙ! 

καλημερα και καλος ηρθες στην παρεα μας με το καλο.. και σουβευχομαι το συντομότερο με νινι

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα και καλή βδομάδα.

Τετ μου και γω πιστεύω ΄πτι μάλλον έρχεται και το δικό σου ευχάριστο, μακάρι.

Εμένα με ταλαιπώρησε Παρασκευή και Σάββατο η κυρία με πόνους και καφε, αλλά τελικά ήρθε την Κυριακή κανονικότατα, είχα και κόσμο όλο το σκ, χάλια, τεςπα πάμε δυνατά για Νοέμβριο.

Θα πάω και στον γιατρό την άλλη βδομάδα οπότε όλα υπό έλεγχο....

Κορίτσια (καινούρια) καλωσορίσατε στην παρέας μας.

Πάω βόλτα με τον σκύλο μου να περπατήσω λίγο, έχει συννεφιά σημερα, όπως και η διάθεσή μου.

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου! 

Εγώ είμαι ξάπλα στο κρεβάτι,  το πρωί στο γραφείο είχα αιμορραγία. Πήγα στο γιατρό,  έκανε υπέρηχο είδε ότι ο σάκος είναι καλός αλλά ακόμα το έμβρυο δεν φαίνεται. Μου έδωσε προγεστερωνη και μου είπε 3 μέρες τουλάχιστον ξάπλα ή μέχρι νασταματήσει το αίμα. Την Παρασκευή θα ξανά πάω για υπέρηχο,  αν όλα πάνε καλά και δεν έχω τίποτα άλλο.  

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσιαααα!τι να κανεις νικη μου δουλεια να υπαρχει.Κυριακη καλο κουραγιο.Κοριτσια να σας ρωτησω κατι;ειναι φυσιολογικο να μου πρηζετε απο τωρα το στηθος ενω περιμενω περιοδο στις 5 νοεμβρι

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου! 

Εγώ είμαι ξάπλα στο κρεβάτι,  το πρωί στο γραφείο είχα αιμορραγία. Πήγα στο γιατρό,  έκανε υπέρηχο είδε ότι ο σάκος είναι καλός αλλά ακόμα το έμβρυο δεν φαίνεται. Μου έδωσε προγεστερωνη και μου είπε 3 μέρες τουλάχιστον ξάπλα ή μέχρι νασταματήσει το αίμα. Την Παρασκευή θα ξανά πάω για υπέρηχο,  αν όλα πάνε καλά και δεν έχω τίποτα άλλο.  

Ξεκουρασου και κατσε οσο διαστημα σου πει ο γιατρος !!!ολα καλα να σου πανε και να το δεις την Παρασκευη...??

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσιαααα!τι να κανεις νικη μου δουλεια να υπαρχει.Κυριακη καλο κουραγιο.Κοριτσια να σας ρωτησω κατι;ειναι φυσιολογικο να μου πρηζετε απο τωρα το στηθος ενω περιμενω περιοδο στις 5 νοεμβρι

Δημοσίευση

Δημοσίευση

κοριτσια μου τι κανετε cybele,νικη,happaki,love,kelly 28 emma κυριακη κατερινα rakoun επλιζω να μην ξεχασα καμια.καλωσοριζω τα νεα κοριτσια ευχομαι στις νεες κοπελες γρηγορα ενα νινακι να ερθει.cybele το στηθος μου πονουσε 1 εβδομαδα πριν την περιοδο και ειχε πρηστει πονουσα και κατω χαμηλα και δυο μερες πριν την περιοδο ειχα πονους περιοδου κυριως το πρωι με το που ξεκινησαν οι ημερες καθηστερισης σταματησα να εχω πονους περιοδου.happaki ευχομαι να πας στον γιατρο και να ειναι ολα καλα δυνατα για τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ[smilie=love3.gif]LOVE 30 αυτο με το στηθος εμενα με τρελλανε ευχομαι να ειναι νινι.εμμα καλη επιτυχια στη νεα προσπαθεια ευχομαι.αυριο θα κανω χωριακη κοριτσια μου ελπιζω να ειναι καλη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά κάνεις κορίτσι μου, καταλαβαίνω βέβαια πως είναι δύσκολο να μην το σκέφτεσαι συνέχεια όταν είναι κάτι που θες αλλά το να αποβάλλεις το άγχος και την εμμονή όπως λες, είναι το καλύτερο! Κι εύχομαι αυτός ο κύκλος να είναι και ο τυχερός σου!
    • Εμείς ξεκινήσαμε την 1η βδομάδα με λαχανικά, σταδιακά πατάτα καρότο κολοκύθι. Τη 2η βδομάδα σταδιακά φρούτα, μπανάνα μήλο αχλάδι κ την 3η βδομάδα απογευματινό κρέμα. Ωστόσο δε θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο σωστό πρόγραμμα εισαγωγών γενικά. Και μπορεί να μην τρώει καν πάνω από 2-3 κουταλιές τον πρώτο καιρό. Φυσιολογικό είναι. Το ζήτημα είναι κυρίως να αρχίσει να δοκιμάζει κ να εξοικειώνεται. Οπότε με γάλα θα χρειαστεί να συμπληρώνεις έτσι κι αλλιώς. Και όπως είπαν κ τα κορίτσια, έφτιαχνα κ εγώ πάντα για 2 μέρες ώστε να μην έχω κάθε μέρα μαγείρεμα. Το κρατάς στο ψυγείο κ την επόμενη μέρα όταν είναι να φάει, το λιώνεις (αν δώσεις αλεσμένα), το ζεσταίνεις, λίγο λάδι κι έτοιμο. Για καλύτερο άλεσμα ειδικά στην αρχή που είναι πολύ μικρή η ποσότητα, είναι πολύ βοηθητικό το ραβδομπλεντερ.
    • Εδώ στην Αθήνα κοιμόμαστε αναγκαστικά στο ίδιο κρεβάτι. Τα μαξιλάρια δε νομίζω πως θα τον κρατάνε για πολύ ακόμα... 
    • Όσο για την προετοιμασία δεν είναι τόσο χρονοβόρο. Κι εγώ έβραζα να έχω 2 μέρες φαί. Και στο κρέας, το έκοβα μικρά κυβακια πριν το βάλω κατάψυξη, έτσι όταν ήθελα να το μαγειρέψω το έβγαζα λίγο πιο πριν και ξεπαγωνε αμέσως. Επίσης εμένα με βόλεψε πολύ το ραβδομπλεντερ.  Καλή αρχή!
    • @Rena92 πηγαινε απλά για να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα. Αν μέχρι αύριο σ έρθει αιμα περιοδου μην κανεις τίποτα. Θα περιμένεις να τελειώσει και ξεκινας άμεσα προσπαθειες. Ισως πας για έναν υπερηχο στο γιατρό σου αλλά μέχρι εκεί. Ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα για να ηρεμησεις κ συ. Η προγεστερονη δ θα βοηθήσει αν είναι να παει στραβα. Θα βοηθούσε αν πχ είχες κανονικές αυξήσεις κ ροζ, καφε κτλ η αν εβλεπε καποια μικρή αποκολληση. Στη φάση αυτή δ έχει νόημα. Μην έχεις τυψεις. @arntaliaβρε κορίτσι μου βλεπεις οτι ο κυκλος σου κάνει νερα, δ έχεις σταθερή περιοδο πάντοτε κ  επεσες κ σε λάθος γιατρό. Οπότε όχι δ ειναι όλα καλά. Καπου κάτι σε κρατάει πισω. Δ ξερεις ποτε και αν κάνεις ωορηξια. Αν δ κάνεις σε κάθε κύκλο πως να έχεις πιθανότητες? Κανε λίγο υπομονή ακόμα κ θα τα στρωσευς τωρα με τ νέο γιατρο. Ακόμα κ με πρόκληση να πας αυτή τη φορά θα γίνει σωστά. Εκανες τοσες φορές και δ ξερεις αν έκανες εν τέλη ωορηξια κ ποτε. Εντελώς στα τύφλα πηγαινες. Πάρε ανασες, θα σ ρθει περιοδος θα ηρεμησεις, γτ τωρα οι ορμόνες βαράνε κοκκινο κ μόλις σ έρθει πες στο γιατρό ότι θες να πάτε πιο δυναμικά. Δοκίμασε μια σπερματεγχυση. Κάτι παραπάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...