Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

νικη μιση μερα δεν ειναι περιοδος!
Εφοσον συμβαινει συχνα ειναι προβλημα του κυκλου και δεν ευθυνεται η ζέστη, μετακινησεις, μπανια, κρυολογηματα, εγκυμοσυνη κτλ.
Δε ξερω αν εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου, αλλα γτ δε ζητας μια 2η αποψη?

Εχω ρωτησει στο παρελθον εκει και μου απαντησαν με σαφηνεια!

Δημοσίευση

Nai...xthes diavasa to sxolio sou Cybele mou sxetika me ta nourofen k mou fanike exeretika xrisimo...panadol pernw afou rotisa ton giatro k tou ipa oti vriskomaste se prospathia klp...oso mporw den pernw alla otan o piretos aneveni giro sta 38 anagkastika pernw. 

Ta nourofen prin pou anefera itan gia ton antra mou:)k kala oti tha ta xriasti (gia plaka) fantazome den epireazoun to sperma e??

Δημοσίευση

giati oxi me kafto nero???exo xasi episodia :)?

Γιατί το τσάι και το μέλι χάνουν τις ιδιότητες τους αν μπουν σε καυτό νερό, οπότε βράζεις το νερό και το αφήνεις κανένα δεκαλεπτο πριν φτιάξεις το τσαγάκι σου

Δημοσίευση

Γεια σας και απο εμενα κοριτσια τι ωραια που τα λετε μπραβο σας και εγω λιγο αρρωστη αλλα θα περασει!!!!!αυτο που ρωτησες veloudenia ρωτησα εναν γιατρο και μου ειπε πως ειναι πιθανον απο ενα απλο depon ενας αντρας να μην εχει σπερμα για μια ωρα!!!!!!!!!! Απιστευτο!!!!!!

Δημοσίευση

Βελουδενια περαστικά.. Κορίτσια ήρθε κανονικότατα η περίοδος μου..

Efxaristw poli!!! Niki min apogoitevese...ise mikri akomi k i zoi ine mprosta  sou. Xerw oti to thelis tora..k skeftese giati??afou prospathw giati den ginete??omos min xanis tin aisiodoxia sou ..ola kala tha pane.frontise na vris tous katalilous anthropous gia na se katefthinoun k na ine sto plevro sou

Δημοσίευση

Γεια σας και απο εμενα κοριτσια τι ωραια που τα λετε μπραβο σας και εγω λιγο αρρωστη αλλα θα περασει!!!!!αυτο που ρωτησες veloudenia ρωτησα εναν γιατρο και μου ειπε πως ειναι πιθανον απο ενα απλο depon ενας αντρας να μην εχει σπερμα για μια ωρα!!!!!!!!!! Απιστευτο!!!!!!

perastika k se esena love!!Sovara????tha tha e3afanisw ola!!!

Δημοσίευση

Efxaristw poli!!! Niki min apogoitevese...ise mikri akomi k i zoi ine mprosta  sou. Xerw oti to thelis tora..k skeftese giati??afou prospathw giati den ginete??omos min xanis tin aisiodoxia sou ..ola kala tha pane.frontise na vris tous katalilous anthropous gia na se katefthinoun k na ine sto plevro sou

Μεσα στο μυαλό μου εισαι..!!  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγγνωμη που πετάγομαι, σχετικα με το σπασιμο των νερων, στη δικη μου περιπτωση εσπασε ο σακος και αρχισαν να πεφτουν μικρες σταγονιτσες με νερο και αιμα στις 6 το πρωι. Ζω στο εξωτερικό και η γιατρος μου ηταν διακοπες, η μαια μου δεν μπορούσε να αποφασίσει αν ειχε σπασει ο σακος ή οχι (υπαρχει μια ειδικη εξεταση), τελικα πηγα στο νοσοκομειο στις 8 το βραδυ την ιδια μερα και με μαλωσαν που δεν ειχα παει νωρίτερα. Ξεκινησα αμεσως ενδοφλεβια αντιβιωση και ορο, μου ειπαν πως πρεπει να ξεκινησει η αντιβίωση εντος 12 ωρων απ οταν σπασει ο σακος. Οποτε σε μια τετοια περίπτωση καλυτερα να επικοινωνήσετε αμεσα με το γιατρο σας, μη σκεφτειτε σιγά λιγες σταγονες ειναι κτλ.
    • Αντωνία μου τα είπες τέλεια κ πολύ όμορφα κ συγκινητικά ❤️❤️❤️ έχεις δίκιο κ η υπογονιμότητα είναι μεγάλο τεστ.  Όμως το πως νιώθουμε ο ένας για τον άλλον μέσα στις δοκιμασίες που μας έρχονται είναι κ το κλειδί ❤️❤️❤️   hint: ο άντρας μου είναι ερωτευμένος με την κόρη μας κ της έχει μεγάλη αδυναμία σε σχέση με το γιο μας αρααααααα κρατήσου κ περίμενε να γεννηθούν τα κορίτσια κ να μας πεις σε λίγο καιρό πως θα είναι ο άντρας σου 🤭🤭🤭🤭🩷   σε όλους όσους μου λένε ότι θα ήθελαν οι άντρες αγόρι τους λέω πάντα το ίδιο κ πέφτω μέσα… στο τέλος η κόρη κερδίζει την καρδιά του μπαμπά 1000000000000%. Το βλέπω καθημερινά στο σπίτι 🥰 🤣
    • Χρυσα μου ευχαριστουμε τοσο πολυ γ οοοολες τις τοσο πολυτιμες πληροφοριες!!!! 🫶🥰 εισαι κινητη εγκυκλοπαιδεια!!!🤩👏
    • Η μεγάλη είναι τρελαμένη μαζί της ! Η αδερφούλα μου και η μικρούλα μου λέει όλη την ώρα!! Αγκαλιές κ φιλιά με το που ξυπνήσει!!! Δόξα τω θεώ πάνε πολύ καλά τα πράγματα μεταξύ τους .. ακόμα δεν έχει εκδηλώσει κάποια ζήλια.. και κλείνουμε μήνα!
    • Πιστευω ειναι κ το φυλο π παιζει το ρολο του.. αν ειχαμε αγορακι θα παθιαζοταν αλλιως, θα ειχε παρει ηδη φορμακια ολυμπιακου κλπ κλπ.. οχι οτι θα ασχολιοταν παλι μ ρουχα, δωματιο κ τα σχετικα... αλλα μ τα κοριτσια μπλοκαρουν λιγο καποιοι αντρες... Τωρα γ τη σχεση μας, κι εγω φανταζομαι οτι αλλαζουν τελειως οι ισορροπιες.. θεωρητικα συζητωντας πανω σε θεματα ανατροφης παιδιων με παραδειγματα απ φιλους η τα αδερφια μας, συμφωνουμε.. στην πραξη τωρα θα φανει...😅 Εμεις τον απριλιο κλεινουμε 10 χρονια σχεσης κ πραγματικα νιωθω πολυ ερωτευμενη μαζι του!! Βεβαια οπως καθε ζευγαρι εχουμε τα πανω μας κ τα κατω μας.. κ φσκ μια σημαντικη προκληση εινσι κ το ν παλευεις μ την υπογονιμοτητα τοσα χρονια.. δοκιμαζεται πολυ η σχεση κ το ζευγαρι.. κ η σε απομακρυνει ή δυναμωνει τη σχεση!! Κ το βασικο ειναι οτι ξερουμε οτι κ τα παιδια π θα ερθουν στη ζωη μας, καποια στιγμη θ μεγαλωσουν μ το καλο κ θα παρουν το δρομο τους. παλι οι 2 μας θα καταληξουμε καποια στιγμη! 💞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...