Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Εγώ τελείωσα με τις ενέσεις της εξωσωματικής και την πέμπτη δίνω τα αυγάκια μου να τα ενώσουν με του άντρα μου κ να μου βάλουν το μπεμπάκι στη κοιλίτσα μου. πιστεύω οτι θα πετύχει. Ευχηθείτε το ίδιο κ εσείς.  

όσο για τις πολυκυστικές είχα τα ίδια και δεν μου ερχόταν κανονικά λόγω αυτού,ευτυχώς δεν είναι σοβαρά. 

Καληνύχτααααααααααα!

Δημοσίευση

ετσι αλλοπαρμενη μου! ορια και στους 4 για να μην υπαρχουν και παρεξηγησεις! καλη αρχη στη νεα σου προσπαθεια!

αντζα καλη επιτυχια και με μια θετικη χοριακη μετα την εμβρυομεταφορα! 

κοριτσια μου σας καληνυχτω παω για χουχουλιασμα, ξεκιναει και το wolf hall :) 

Δημοσίευση
Καλη:-*σπερα κοριτσια μου!!! Ελειπα σε εξωτερικες δουλειες με το σσύζυγό μου.. καλωσοριζω τα καινούρια κοριτσια!!! Κελλυ μου κ παλι συγχαρητήρια!!! Ευχομαι να σε ακολουθησουμε!!! Μη μας ξεχασεις τωρα...! Να μας ενημερώνεις για την κατασταση σου!! Ολα τελεια θα πανε!!! Με το καλο να το δεις κιολας!! Κορίτσια μου παω νανακια..μιλαμε το πρωι!!!μου λειψατε!!! Καληνύχτα και φιλάκια!!!!! :-* <3 
Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια μου.. τι κανετε? εγω μολις σχολασα.... η κυρια ευτυχως αφαντη ακομα.. αυριο θα κανω τεστακι.... Κελλυ συγχαρητηριαααααααααααααααα!!! Καλως ηρθατε κοριτσια στην παρεα μας.. Η αληθεια ειναι πως ειμαστε τελεια παρεα!!!:)

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια.πηγα εχθες στον γιατρο κ μου ειπε να κανω τετστ ωορρηξιας κ μολις βγει θετικο να κανω την pregnyl κ μετα απο 38 ωρες να ερθω σε επαφη!!επλιζω να ειναι ο μηνας μου!εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις που εμειναν με αυτη την μεθοδο

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα.Σας παρακολουθω τον τελευταιο καιρο.Πραγματικα ειστε υπεροχη παρεα.κ μπραβο που στηριζει η μια την αλλη τοσο θερμα.μιλατε τοσο γλυκα μεταξυ σας σαν να ειστε πραγματικες φιλες.Σας ευχομαι κ ειμαι σιγουρη γιαυτο οτι ολες θα γινεται μανουλες.

Δημοσίευση

Καλημερα Κυριακουλα μου!! Μια χαρα εγω!! Τωρα σε λιγο παω για τρεξιμο :-)

καλη δουλιτσα κουκλα μου!!

αχ ζηλεύω...!!!εχω να πάω γυμναστηριο 2 βδομαδες κ μου φαινεται αιωνας...θα χασω κ αυτη τη βδομαδα... δν ειμαι ετοιμη να επιστρεψω..

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!

ιρινα καλα αποτελεσματα κοριτσι μου, μακαρι να μπεις να μας πεις ευχαριστα!!!!

κατερινα καλη επιτυχια στη νεα προσπαθεια και να ειναι η τυχερη!

θανασης μου σε ευχαριστουμε για τα καλα λογια, καλως ορισες και να χαιρεσαι το παιδακι σου!

κυριακη μας ελειψεεεςςςςςς 

εμμα μπραβο που αθλησε, εγω οποτε βρω χρονο βγαινω κανα περπατημα :(

ειναι γεγονος οτι ξυπνησαμε με 8 βαθμους, εχει κρυο και ψες κρυωσαμε με το σκεπασμα και χειμερινα σεντονια, με βλεπω να βαζω παπλωμα για αποψε 

Δημοσίευση

αχχχ να μας πλακωσουν τα παπλωματα...καλημερα,cybele μου...καλα εγω ειμαι ουτως η αλλως κρυουλιαρα...φαντασου κρυωνω τωρα με 20 βαθμους...εγω παω αναγκαστικα γιατι αλλιως ολα τα κιλα που εχασα θα με εκδικηθουν...χαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αααα Αρα είχες 2 βδομαδες πριν σου έρθει η περίοδος, ροζ υγρά!! Ε μπορεί να μου έρχεται και εμένα τότε. Αν και ήμουν ήσυχη ότι δεν θα έρθει τόσο σύντομα γιατί ήξερα ότι με τον θηλασμό αργεί συνήθως.. και είχα πάει και στον γυναικολόγο και είπε δεν βλέπει περίοδο και ηρέμησα. Τι να πω 😂
    • Καλημέρα κορίτσια καλή Κυριακή ❤️  @elenitsa2. έχει καιρό να μας γράψει νομίζω ελπίζω να είναι καλά ❤️ 
    • Εφόσον το κατάλαβες είναι πολύ σημαντικο. Συνήθως αν δν υπάρχει αίμα κ είναι σταγόνες πολλές γυναίκες δεν τον καταλαβαίνουν γιατί νομίζουν είναι ουρα. Σαφώς αν το καταλάβει μια γυναίκα πρέπει να επικοινωνήσει με το γιατρό της αλλά εξαρτάται την προσέγγιση του κάθε συστήματος υγείας κ του κάθε επαγγελματία υγείας επίσης.  Όπως έγραψα κ παραπάνω θέλει αντιβίωση όταν το κρίνει ο επαγγελματίας υγείας ανάλογα με το πρωτόκολλο γιατί το σπάσιμο των νερών μπορεί να είναι έναρξη τοκετού μπορεί κ όχι οπότε αναλόγως κρίνει ο επαγγελματίας υγείας. 😊 Στην Ελλάδα μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις τον γιατρό σου κ να σε δει, στο εξωτερικό (μενω κ εγώ έξω) αναλόγως τη χώρα είναι λίγο πιο δύσκολο το πράγμα άρα το να πας στο νοσοκομείο/μαιευτήριο άμεσα είναι η επικρατέστερη λύση.    Ωστόσο (ακόμα κ στην Ελλάδα) οι μαίες που κάνουν κ τοκετούς στο σπίτι (και όχι μόνο τοκετούς αλλά κ παρακολούθηση εγκυμοσύνης κ είναι ανεξάρτητες) ενημερώνουν μια μητέρα ότι υπάρχουν ειδικές ταινίες που ανιχνεύουν τα υγρά του σάκου οπότε πολύ εύκολα κ από το σπίτι μπορεί μια γυναίκα να το ελέγξει αν καταλάβει ότι έχει διαρροή. Όμως μας  πληροφορούν γι αυτό; Όχι. Γι αυτό το να έχει μια γυναίκα ανεξάρτητη μαία καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι πολύ σημαντικό. 🙏🏼🥰 σ ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου ❤️
    • Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Μαλλον πρεπει να δω πως θα παει πρωτα και μετα να αγχωθω χαχα θα μαγειρευω για 2 μερες εχω παρει ηδη και ραβδομπλεντερ οποτε ξεκιναμε σιγα σιγα και ο Θεος βοηθος 😅
    • Συγγνωμη που πετάγομαι, σχετικα με το σπασιμο των νερων, στη δικη μου περιπτωση εσπασε ο σακος και αρχισαν να πεφτουν μικρες σταγονιτσες με νερο και αιμα στις 6 το πρωι. Ζω στο εξωτερικό και η γιατρος μου ηταν διακοπες, η μαια μου δεν μπορούσε να αποφασίσει αν ειχε σπασει ο σακος ή οχι (υπαρχει μια ειδικη εξεταση), τελικα πηγα στο νοσοκομειο στις 8 το βραδυ την ιδια μερα και με μαλωσαν που δεν ειχα παει νωρίτερα. Ξεκινησα αμεσως ενδοφλεβια αντιβιωση και ορο, μου ειπαν πως πρεπει να ξεκινησει η αντιβίωση εντος 12 ωρων απ οταν σπασει ο σακος. Οποτε σε μια τετοια περίπτωση καλυτερα να επικοινωνήσετε αμεσα με το γιατρο σας, μη σκεφτειτε σιγά λιγες σταγονες ειναι κτλ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...