Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια.... ειμαι νεα στην παρεα σας.... κι εμεις προσπαθουμε με τον αντρα μου για παιδακι... ηθελα να σας ρωτησω μηπως εχει τυχει σε καποια.... εχω πολυκυστικες κ η γιατρος μου μου εχει δωσει κ παιρνω πριμολουτ... με το που τελειωνω τα πριμολουτ  μετα απο 3 μερες μου ερχεται περιοδος....  σημερα λοιπον επρεπε. Να ερθει η περιοδος.... αλλα για καποιον περιςργο λογο ειμαι τελειως στεγνη απο κατω... ουτε υγρα ουτε βλεννες ουτε τιποτα ουτε πονους ουτε πονοκεφαλο που εχω συνηθως... τιποτα τελειως τιποτα... πριν λιγες μερες ενα βραδι  ειχα μια σταγονιτσα αιμα (αραιη) μικρη σταγονιτσα..... δεν ξερω τι να πιστέψω πλεον... ειχαμε μια παλλινδρομη περισυ κ μετα ειχα αγχωθει... κ τωρα δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η αν εχει κατι ο κυκλος μου παλι.... σας ευχαριστω για τον χρονο σας κ συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα 

Δημοσίευση

κοριτσια μου τι κανετε;εγω δουλειες παλι.κελη μπραβο κοριτσι μου ολα καλα θα πανε.καλως ηρθες στην παρεα alloparmeni etxomai να ειναι μπεμπε κια τιποτα αλλο και εγω ειχα μια παλλινδρομη τον Απριλιο καταλαβαινω το αγχος παρε τον γιατρο σου η κανε ενα τεστ.

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα!καινούργια κ εγω στη παρεα.προσπαθουμε τον αρραβωνιαστικο μου για παιδακι εδω κ 8 περιπου μηνες.νικη εχουμε ιδια ηλικια κ ιδια ακριβως συναισθηματα κ πεθερικα.Σας διαβαζω  κ χωρις να μιλαω μαζι σας παιρνω κουραγιο.ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!

Δημοσίευση

Εμενα δεν με ρωτισαν ρωτιση την μανα μου και τον αντρα μου εγω δεν μενω κοντα μενουμε σχετικα μακρια και εγω δεν θελω να παρεξιγηθω αλλα δεν μπωρω να τους το πω. Εγω φωβαμε μην λεει οτι αμαν αυτη δεν.κανει παιδια κατι τετια φωβαμε να μην πει αλλα δεν.το νωμιζω.. να πει η να εχει πει..

Δημοσίευση

Καλώς τις νέες φιλενάδες μας!

Αλοπαρμενη μου, εγώ έχω πολυκυστικες, και τον Σεπτέμβρη μου έδωσε Primolut για 3 μέρες, μου ήρθε περίοδος μετά από 5 μέρες και από την2η μέρα έως την 5η πήρα serpafar για την οωρρηξια,  και τώρα είμαι στην 5η εβδομάδα και στον 7ο ουρανό. 

Θα σου πρότεινα να περιμένεις κάνα δυο μέρες ακόμα γιατί όταν μουέδωσε την θεραπεία μου είχε πει ότι αν σε 5 μέρες δεν έρθει περίοδος να κάνω χοριακη.

Δημοσίευση

Γεια σας και απο εμενα κοριτσια αυτο που ειπατε για τα πεθερικα εμενα ενας παππους γυρισε και μου ειπε αν δεν μπωρειτε γιατι δεν ιοθετιτε??????????με εστηλε αδιαβαστη εντελως ελεος αυτο που μπερδευοντε οολοι οι γυρο!!!!!!!

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

καλησπερα κοριτσουδια!!! 

καλως ορισαν τα καινουρια κοριτσια και γρηγορα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα τους! 

αλλοπαρμενη ουτε εγω δεν εχω ιδεα απο πολυκυστικες να σε βοηθησω :( 

love30 τι να πω κοριτσι μου, ολοι εχουν λυση για τα δικα μας προβληματα δλδ των αλλονων και τα δικα τους δεν τα κοιταζουν

εμμα παλι συμφωνουμε  αχαχαχαχ τωρα για το θεμα πεθερικα! και στους 4 πρεπει να κοβετε η φορα απο νωρις γιατι μετα κοριτσια βραστε ριγανη

Επεξεργάστηκε από Cybele
Δημοσίευση

Απο τα πεθερικα μακρια και αγαπημενοι αλλα κ απο τους γονεις μας... ετσι πρεπει να μπαινουν ορια απο την αρχη... οσο για εμενα τελικα μαλλον δεν εχω τιποτα ουτε εχω σπορακι.... ξεκινησαν τα προ περιοδου χαχαχαχ..... να ερθει να φυγει να παμε για τον επομενο μηνα με το καλο!!! :x

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αααα Αρα είχες 2 βδομαδες πριν σου έρθει η περίοδος, ροζ υγρά!! Ε μπορεί να μου έρχεται και εμένα τότε. Αν και ήμουν ήσυχη ότι δεν θα έρθει τόσο σύντομα γιατί ήξερα ότι με τον θηλασμό αργεί συνήθως.. και είχα πάει και στον γυναικολόγο και είπε δεν βλέπει περίοδο και ηρέμησα. Τι να πω 😂
    • Καλημέρα κορίτσια καλή Κυριακή ❤️  @elenitsa2. έχει καιρό να μας γράψει νομίζω ελπίζω να είναι καλά ❤️ 
    • Εφόσον το κατάλαβες είναι πολύ σημαντικο. Συνήθως αν δν υπάρχει αίμα κ είναι σταγόνες πολλές γυναίκες δεν τον καταλαβαίνουν γιατί νομίζουν είναι ουρα. Σαφώς αν το καταλάβει μια γυναίκα πρέπει να επικοινωνήσει με το γιατρό της αλλά εξαρτάται την προσέγγιση του κάθε συστήματος υγείας κ του κάθε επαγγελματία υγείας επίσης.  Όπως έγραψα κ παραπάνω θέλει αντιβίωση όταν το κρίνει ο επαγγελματίας υγείας ανάλογα με το πρωτόκολλο γιατί το σπάσιμο των νερών μπορεί να είναι έναρξη τοκετού μπορεί κ όχι οπότε αναλόγως κρίνει ο επαγγελματίας υγείας. 😊 Στην Ελλάδα μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις τον γιατρό σου κ να σε δει, στο εξωτερικό (μενω κ εγώ έξω) αναλόγως τη χώρα είναι λίγο πιο δύσκολο το πράγμα άρα το να πας στο νοσοκομείο/μαιευτήριο άμεσα είναι η επικρατέστερη λύση.    Ωστόσο (ακόμα κ στην Ελλάδα) οι μαίες που κάνουν κ τοκετούς στο σπίτι (και όχι μόνο τοκετούς αλλά κ παρακολούθηση εγκυμοσύνης κ είναι ανεξάρτητες) ενημερώνουν μια μητέρα ότι υπάρχουν ειδικές ταινίες που ανιχνεύουν τα υγρά του σάκου οπότε πολύ εύκολα κ από το σπίτι μπορεί μια γυναίκα να το ελέγξει αν καταλάβει ότι έχει διαρροή. Όμως μας  πληροφορούν γι αυτό; Όχι. Γι αυτό το να έχει μια γυναίκα ανεξάρτητη μαία καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι πολύ σημαντικό. 🙏🏼🥰 σ ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου ❤️
    • Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Μαλλον πρεπει να δω πως θα παει πρωτα και μετα να αγχωθω χαχα θα μαγειρευω για 2 μερες εχω παρει ηδη και ραβδομπλεντερ οποτε ξεκιναμε σιγα σιγα και ο Θεος βοηθος 😅
    • Συγγνωμη που πετάγομαι, σχετικα με το σπασιμο των νερων, στη δικη μου περιπτωση εσπασε ο σακος και αρχισαν να πεφτουν μικρες σταγονιτσες με νερο και αιμα στις 6 το πρωι. Ζω στο εξωτερικό και η γιατρος μου ηταν διακοπες, η μαια μου δεν μπορούσε να αποφασίσει αν ειχε σπασει ο σακος ή οχι (υπαρχει μια ειδικη εξεταση), τελικα πηγα στο νοσοκομειο στις 8 το βραδυ την ιδια μερα και με μαλωσαν που δεν ειχα παει νωρίτερα. Ξεκινησα αμεσως ενδοφλεβια αντιβιωση και ορο, μου ειπαν πως πρεπει να ξεκινησει η αντιβίωση εντος 12 ωρων απ οταν σπασει ο σακος. Οποτε σε μια τετοια περίπτωση καλυτερα να επικοινωνήσετε αμεσα με το γιατρο σας, μη σκεφτειτε σιγά λιγες σταγονες ειναι κτλ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...