Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλή όρεξη κορίτσια.. εγώ πάω να μαγειρέψω τώρα... χουχούλιαζα στον "καναπεδακο"... έχει 6 βαθμούς εδώ... χειμώνιασε... σουτζουκάκια σμυρναίικα με πιλάφι το μενού σήμερα! καλο μεσημέρι σε όλες..:)

Δημοσίευση

κοριτσια ΣΟΣ... εβγαλα κατι λευκα υγρα σε όλη την περιοχη.. δν μυριζουν..νιθω μια μικρη ενοχληση ομως κ λιγο πρηξιμο.. ειναι λευκα κ σα να εχεις σκουπισει την περιοχη με την πετσετα κ εχει αφησει υπολλειματα(αλλά δν ειναι..σαν κομμενο γιαουρτι ας πουμε).. να επικοινωνησω με το γιατρό??λέτε να φταιει η αντιβιωση γμτ?? θα κανω πλύσεις με χαμομηλι..κ χτες το βραδυ πλυθηκα με το σαπουνι για την ευαισθητη περιοχη κ με ετσουξε λίγο..μαλλον κατι παιζει με το px..πρεπει να εχει διαταραχθει λόγω αποβολης κ αντιβιωσης...τι να κάνω???

Δημοσίευση

Μπορεί να ειναι απο την αντιβιωση καλυτερα να ενημερώσεις τον γιατρο.εγω κορίτσια αυριο κατεβαίνω αθηνα στον γιατρο να δούμε πως κανω ωορρηξία κ να μου δώσει την prengly.μακαρι αυτος ο μήνας να ειναι ο τυχερός.κ λεω πριν τον γιατρο να παω απο την αγια ειρήνη Χρυσοβαλάντο

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Σίγουρα από την αντιβίωση θα είναι... Μην αγχώνεσαι... Γαλακτοκομικά full να καταναλώνεις...

Επεξεργάστηκε από admin
Μετατροπή Greeklish σε ελληνικά - παρακαλώ γράφετε στα ελληνικά!
Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου καλησπέρα. Χάθηκα λίγο αλλα ειχα κοσμο χθες και σήμερα τώρα μαζεψα και περιμένω πάλι να έρθουν για καφέ σπίτι. Irina καλως ηρθες και σου εύχομαι τα καλύτερα κ γρήγορα. Κατερίνα μου να πας. Εγώ πήγα την πέμπτη και πήρα και το μήλο και τη ζώνη, που δεν την δίνουν σε όλους μόνο σε αυτές που απέβαλαν. Αυτό το σκ ηταν Harry Potter σκ...

Δημοσίευση

κορίτσια έλεος.. δεν την παλεύω άλλο.. τόσα πολλά υγρά.. επειδή δεν θυμάμαι θέλω την βοήθεια σας.. πριν την περίοδο (αύριο περιμένω) έχουμε τόσα πολλά υγρά γενικά?

Δημοσίευση

κοριτσια..ευτυχως μετα το χαμομηλι..σταματησε..θα το ξανακανω κ σε καμια ωρα. το προλαβα στην αρχη! δν θελω να πάρω αλλα φαρμακα..πφφ... το ξερω πως ειναι απο την αντιβιωση γτ προσεχω πολυ γενικα.. γιαουρτι το βραδυ κ γαλα το πρωι... τεσπα... ευτυχως δειχνει πως σταματησε..αλλά εγω θα συνεχισω τις πλύσεις..

Δημοσίευση

κοριτσια..ευτυχως μετα το χαμομηλι..σταματησε..θα το ξανακανω κ σε καμια ωρα. το προλαβα στην αρχη! δν θελω να πάρω αλλα φαρμακα..πφφ... το ξερω πως ειναι απο την αντιβιωση γτ προσεχω πολυ γενικα.. γιαουρτι το βραδυ κ γαλα το πρωι... τεσπα... ευτυχως δειχνει πως σταματησε..αλλά εγω θα συνεχισω τις πλύσεις..

να τις συνεχίσεις κι όλα καλά.. μην ανησυχείς..:)

Δημοσίευση

τελειωσα και εγω με τις ντουλαπες κοριτσια, βγηκε η μεση μου πφφφφφ

κυριακη μαλλον απο την αντιβιωση ειναι, αλλα παρε καλου κακου τον ντοκ τηλ. με την αντιβιωση κοριτσια Ultra levure παντα εκτος απο γιαουρτακι!!!

κατερινα καλη αρχη στη νεα προσπαθεια!!!

χαπακι μου καλως ηρθες! πως περασατε? πως ηταν η σοκολατινα?

ιρινα κανονικα οταν κοντευει η κυρια με τα κοκκινα ο κολπος στεγνωνει, μακαρι να ειναι το σπορακι σας!!!! 

Δημοσίευση

κοριτσια εδω ειμαι και εγω πηγαμε για φαγητο κοιμηθηκα και λιγο και τωρα πινω καφεδακι.το μεσημερι που λεγαμε για το ποσο ευκολα πιανουμε σπορακι μαλλον δεν παζει πολυ μεγαλο ρολο η ηλικια εγω με μια μονο φορα το επιασα με την πρωτη αλλα .....

ειρηνη μου και εγω ξερω οτι οταν περιμενουμε την κακουργα δεν εχουμε υγρα.μακαρι κοριτσι μου να μην σου ερθει.

cybele εγω ακομη δεν τελειωσα με ντουλαπες  εχω να κανω και κεικ σημερα.Kυριακη μου κουραγιο θα τελειωσεις με την αντιβιωση και ολα θα πανε καλα.Κατερινα μου αν πας αναψε και για εμενα ενα κερακι.

Δημοσίευση

εγω ρε κοριτσια το πρωι πονουσα λες και θα ερχοταν η περιοδος και το στηθος πολυ πονο τα ποδια μου κομμενα.τωρα δεν ποναει ουτε η  κοιλια μου ουτε τα ποδια μου το στηθος λιγοτερο.με κοροιδευει η κοκκινοσκουφιτσα.μια εβδομαδα πριν τα εχετε αυτα τα συμπτωματα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χρυσα μου ευχαριστουμε τοσο πολυ γ οοοολες τις τοσο πολυτιμες πληροφοριες!!!! 🫶🥰 εισαι κινητη εγκυκλοπαιδεια!!!🤩👏
    • Η μεγάλη είναι τρελαμένη μαζί της ! Η αδερφούλα μου και η μικρούλα μου λέει όλη την ώρα!! Αγκαλιές κ φιλιά με το που ξυπνήσει!!! Δόξα τω θεώ πάνε πολύ καλά τα πράγματα μεταξύ τους .. ακόμα δεν έχει εκδηλώσει κάποια ζήλια.. και κλείνουμε μήνα!
    • Πιστευω ειναι κ το φυλο π παιζει το ρολο του.. αν ειχαμε αγορακι θα παθιαζοταν αλλιως, θα ειχε παρει ηδη φορμακια ολυμπιακου κλπ κλπ.. οχι οτι θα ασχολιοταν παλι μ ρουχα, δωματιο κ τα σχετικα... αλλα μ τα κοριτσια μπλοκαρουν λιγο καποιοι αντρες... Τωρα γ τη σχεση μας, κι εγω φανταζομαι οτι αλλαζουν τελειως οι ισορροπιες.. θεωρητικα συζητωντας πανω σε θεματα ανατροφης παιδιων με παραδειγματα απ φιλους η τα αδερφια μας, συμφωνουμε.. στην πραξη τωρα θα φανει...😅 Εμεις τον απριλιο κλεινουμε 10 χρονια σχεσης κ πραγματικα νιωθω πολυ ερωτευμενη μαζι του!! Βεβαια οπως καθε ζευγαρι εχουμε τα πανω μας κ τα κατω μας.. κ φσκ μια σημαντικη προκληση εινσι κ το ν παλευεις μ την υπογονιμοτητα τοσα χρονια.. δοκιμαζεται πολυ η σχεση κ το ζευγαρι.. κ η σε απομακρυνει ή δυναμωνει τη σχεση!! Κ το βασικο ειναι οτι ξερουμε οτι κ τα παιδια π θα ερθουν στη ζωη μας, καποια στιγμη θ μεγαλωσουν μ το καλο κ θα παρουν το δρομο τους. παλι οι 2 μας θα καταληξουμε καποια στιγμη! 💞
    • Νωρίς είσαι ακόμα,  όλα αλλάζουν γρήγορα,  μη σε αγχώνει 🥰🥰🥰🥰  Είδατε κ βάρος κλπ? 
    • Ο γλυκακης!!!🫶🫶🫶 ανυπομονει γ την κορακλα του!!!💗🌷 Καλα εμεις μ καισαρικη θ παμε αλλα κ φυσιολογικα ν πηγαιναμε, παλι δν υπηρχε περιπτωση ν μπει νομιζω... ουτε εγω θα αντεχα να το παρακολουθω πιστευω.. ειναι αλλιως ν το ζεις..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...