Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αυτες δν λένε κ πάντα την αληθεια...μια φιλη μου 33 κ με την πρωτη. αλλά αυτες στην τηλεοραση...δν θα ελεγαν ποτε οτι προσπαθησαν καιρο..όπως δν λένε κ για τις πλαστικες τα μποτοξ..κτλ.. εχεις τα ποδια τους???αυτες γτ δν εχουν ευρυαγγειες??? ραγαδες??? χαλαρωση???τα ποδια τους ειναι σαν 20 χρονης!! ειναι δυνατον???

Δημοσίευση

εννοειται,οτι ως προς την εικονα τους πρεπει να ειναι αψογες..απλα εβλεπα την ελενη μια μερα που εκανα ζαπιγκ και ειχε αυτο το θεμα, που μας ενδιαφερει ολες...και η ελενη εμμεσως πλην σαφως ειπς οτι της πηρε πανω απο χρονο...για αυτο... Τωρα τι οντως εγινε, που να ξερουμε...

Δημοσίευση

εννοειται,οτι ως προς την εικονα τους πρεπει να ειναι αψογες..απλα εβλεπα την ελενη μια μερα που εκανα ζαπιγκ και ειχε αυτο το θεμα, που μας ενδιαφερει ολες...και η ελενη εμμεσως πλην σαφως ειπς οτι της πηρε πανω απο χρονο...για αυτο... Τωρα τι οντως εγινε, που να ξερουμε...

Φήμες λένε πως η Ελένη εκανε εξωσωματική... Νίκη μου δν πειραζει...

Δημοσίευση

καλη ορεξη τετ...αχχ βρε κυριακη μου σημασια,εχει οτι καταφερε η γυναικα,αυτο που ηθελε και ας παιδευτηκε...ας επιστρεψουμε στα δικα μας τωρα :-)

εννοειται αυτό! πραγματικά δν πιστευω οτι εχει να κάνει με την ηλικία! κάτι μου λέει πως το εχουμε όλες μας αυτο το μηνα...λες να ειναι το κερακι?????

Δημοσίευση

τετ μια χαρα ηλικια ο γιατρος μου λεει οτι μεχρι τα 41 υπαρχουν πολλες πιθανοτητες για φυσικη συλληψη, οσο για την ελενη, αυτη εχει τα λεφτα κανει οτι θελει και 5ο και 6ο και γιατρους πανω απο το κεφαλι της :lol:

νικη εισαι η βενιαμιν της παρεας !

και εγω φτιαχνω πιλαφι τωρα και σε λιγο θα βαλω και τα καλαμαρακια, στις ντουλαπες εφτασα στη μεση ουφ

Δημοσίευση

τετ μια χαρα ηλικια ο γιατρος μου λεει οτι μεχρι τα 41 υπαρχουν πολλες πιθανοτητες για φυσικη συλληψη, οσο για την ελενη, αυτη εχει τα λεφτα κανει οτι θελει και 5ο και 6ο και γιατρους πανω απο το κεφαλι της :lol:

νικη εισαι η βενιαμιν της παρεας !

και εγω φτιαχνω πιλαφι τωρα και σε λιγο θα βαλω και τα καλαμαρακια, στις ντουλαπες εφτασα στη μεση ουφ

μπράβο!!! εισαι κ εσυ νοικοκυρά!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χρυσα μου ευχαριστουμε τοσο πολυ γ οοοολες τις τοσο πολυτιμες πληροφοριες!!!! 🫶🥰 εισαι κινητη εγκυκλοπαιδεια!!!🤩👏
    • Η μεγάλη είναι τρελαμένη μαζί της ! Η αδερφούλα μου και η μικρούλα μου λέει όλη την ώρα!! Αγκαλιές κ φιλιά με το που ξυπνήσει!!! Δόξα τω θεώ πάνε πολύ καλά τα πράγματα μεταξύ τους .. ακόμα δεν έχει εκδηλώσει κάποια ζήλια.. και κλείνουμε μήνα!
    • Πιστευω ειναι κ το φυλο π παιζει το ρολο του.. αν ειχαμε αγορακι θα παθιαζοταν αλλιως, θα ειχε παρει ηδη φορμακια ολυμπιακου κλπ κλπ.. οχι οτι θα ασχολιοταν παλι μ ρουχα, δωματιο κ τα σχετικα... αλλα μ τα κοριτσια μπλοκαρουν λιγο καποιοι αντρες... Τωρα γ τη σχεση μας, κι εγω φανταζομαι οτι αλλαζουν τελειως οι ισορροπιες.. θεωρητικα συζητωντας πανω σε θεματα ανατροφης παιδιων με παραδειγματα απ φιλους η τα αδερφια μας, συμφωνουμε.. στην πραξη τωρα θα φανει...😅 Εμεις τον απριλιο κλεινουμε 10 χρονια σχεσης κ πραγματικα νιωθω πολυ ερωτευμενη μαζι του!! Βεβαια οπως καθε ζευγαρι εχουμε τα πανω μας κ τα κατω μας.. κ φσκ μια σημαντικη προκληση εινσι κ το ν παλευεις μ την υπογονιμοτητα τοσα χρονια.. δοκιμαζεται πολυ η σχεση κ το ζευγαρι.. κ η σε απομακρυνει ή δυναμωνει τη σχεση!! Κ το βασικο ειναι οτι ξερουμε οτι κ τα παιδια π θα ερθουν στη ζωη μας, καποια στιγμη θ μεγαλωσουν μ το καλο κ θα παρουν το δρομο τους. παλι οι 2 μας θα καταληξουμε καποια στιγμη! 💞
    • Νωρίς είσαι ακόμα,  όλα αλλάζουν γρήγορα,  μη σε αγχώνει 🥰🥰🥰🥰  Είδατε κ βάρος κλπ? 
    • Ο γλυκακης!!!🫶🫶🫶 ανυπομονει γ την κορακλα του!!!💗🌷 Καλα εμεις μ καισαρικη θ παμε αλλα κ φυσιολογικα ν πηγαιναμε, παλι δν υπηρχε περιπτωση ν μπει νομιζω... ουτε εγω θα αντεχα να το παρακολουθω πιστευω.. ειναι αλλιως ν το ζεις..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...