Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ηυριακη μου ελα και εσυ στη ομαδα του Νοεμβριου... Υπομονη κοριτσι μου και θα φυγει και αυτο...εγω διαβασμα αλλα τα βαριεμαι αυτα που διαβαζω γιατι τα εχω ηδη διαβασει στις εξεταστικες μου, οποτε κανω ευχαριστα διαλειμματα μιλωντας με σας...βρε κοριτσια μια ερωτηση...εχει καποια απο σας μητρα με οπισθια καμψη? Για να δω με ποιες ειμαι ομοιοπαθουσα...

Εμμα εγω εχω, δεν μας φτανουν όλα έχουμε και αυτό. Σου έχει πει τίποτα ο γιατρός, εμένα τίποτα απολύτως. Απλά μου το ανέφερε

Δημοσίευση

ευτυχια μου θελει σταση στα τεσσερα...σορυ κοριτσια ντρεπομαι...με καθε αλλη σταση δεν περναει το σπερμα...ειναι,σιγουρη σταση παντως και το,εχω διαβασει και σε αλλα φορουμ...κυριακη μου σημερα μου τελειωσε η περιοδος οποτε παμε παλι με ορεξη απο την αρχη... :-)

Δημοσίευση

Κορίτσια Καλημέρα!!! Σημερα ξυπνησα με θετική διαθεση..για να δουμε... Νικη μου..μήπως έχει περάσει πολύς καιρός κ πρέπει να το δεις...? Εμμα κ εγω χτες ξεκινησα πάλι.. ενιωθα περιεργα η αληθεια ειναι.. ολη την ωρα ερχοταν στο μυαλό μου η εικονα με τα υπολείμματα..απο τον υπέρηχο..Είμαι πολύ ευαίσθητη..αν κ νομίζω σε αυτά είμαστε όλες.. τι θα κανετε σήμερα?

Δημοσίευση

κ εγω καφεδακι εφτιαξα κ πηγα τη μικρη σχολειο.Καλημέρα κ σε σενα Ερη!! 

απόλαυσε το καφεδάκι σου εγω ξυπνάω στις 6 με τον αντρα μου φεύγει στις 7.30 για την δουλειά κ όπου να ναι θα κάνω τις δουλειές μου (καθαριοτητα)αν και δεν εχω ενεργεια ακομα νιωθω ηδη κουρασμένη!!!!:cry:

Δημοσίευση

εγω παντως δεν εχω...ουτε εχω μεινει εγκυος ποτε...

σου ευχομαι να αποκτήσεις όσα θες... πραγματικά..μετά  την αποβολή.. και  ο αντρας μου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου..αλλά το παιδι μου..το κυριότερο...αν και ομολογώ...μου λείπουν τα προνομια αυτών που δν έχουν παιδακια.. την απέκτησα στα 20 κατεπιλογήν βεβαια..αλλά στερηθηκα πολλά..Ευτυχως πλέον..μπορώ να πηγαινω γυμναστηριο κ να εχω χρονο κ για μενα αλλά κ για αυτά που εκανα παλια..όσο μεγαλώνει ειναι καλύτερα τα πραγματα κ για τις 2 μας.. μονο το οικονομικό σφιγγει..αλλά δν πειράζει...! αν μεινω πάλι εγκυος...θα προχωρήσω αμεσα κ σε ενα τριτο!

Δημοσίευση

Να'σαι καλα Κυριακη μου!! Και εσυ συντομα με το δευτερο και μετα το τριτο :-)

τα παιδια ειναι ευλογια οποτε και να τα κανεις, οποτε οσα και να στερηθεις νομιζω δεν αξιζουν μπροστα στην αγαπη που παιρνεις και δινεις,στο παιδι σου...οποτε καλα εκανες κοριτσι μου που εκανες τη κορουλα σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Με μπρόκολο, πατατουλα βραστή και κολοκυθάκι βραστό πατημένο. Μιλάμε για ποσότητα ελάχιστη στην αρχή. Μετά την πρώτη εβδομάδα μπήκαν και φρούτα πχ μήλα και ακτινίδια αλεσμένα. Ένα μήλο και ένα ακτινίδιο ανά 2 μέρες. Το γάλα είναι η βασική τους τροφή μέχρι το έτος, στην πράξη θα δεις ότι το γάλα παραμένει η βασική τους τροφή πολλά έτη. Εμένα είναι 2.5 και πίνει 3 μπουκάλια γάλα των 210ml την ημέρα. Καλή αρχή. 
    • Καλησπέρα Μαρία!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας!! Εμείς πήραμε cybex το balios s κ είναι τέλειο!! Δεν πήραμε την καλαθουνα... πήραμε το κάθισμα αυτοκινήτου το cloud G κ βγάζουμε το καρότσι από το αυτοκίνητο κ το κουμπωνουμε πάνω. Στο μικρό αυτοκίνητο που είναι Hyundai atos χωράει στο πορτμπαγκάζ! Αν θα άλλαζα κάτι αντί για το G θα έπαιρνα το Τ. Έχει μεγαλύτερη επέκταση κ το μωρό είναι πιο ξαπλωμένο! Όσο για τα παρελκόμενα ποδοσακο, ποτηροθηκη κ νάυλον για βροχή πήρα πιο οικονομικά!! Επίσης μένουμε σε παλιά πολυκατοικία με τα μικρά στενά ασανσέρ...μπαινει άνετα μέσα παρόλο τις δύο μεγάλες ροδες. Ό,τι χρειαστείς μπορείς να μου στείλεις μήνυμα! 
    • Καλησπερα σας! Εχω εναν μικρουλη 6 μηνων και απο Δευτερα ξεκιναμε τις στερεες τροφες. Ειναι το πρωτο μου παιδακι βοηθεια δεν εχουμε και ειμαι αρκετα πελαγωμενη. Η παιδιατρος μας ειπε να ξεκινησουμε με το μεσημεριανο λαχανικα και αργοτερα κρεας οσπρια δημητριακα. Βασικα θα ηθελα μανουλες που εχετε εμπεορια να μου πειτε καποια tips ισως για να κανω τη ζωη μου πιο ευκολη καθως φυσικα εχω και τα δικα μας μαγειρεματα συν ολες τις αλλες δουλειες και επιπλεον να ρωτησω εσεις πως ξεκινησατε καθως η παιδιατρος μας ειπε οτι απ τον επομενο μηνα π θα μας δει παλι θα εισαγουμε φρουτα. Δεν ειναι λιγο αργα μεχρι τον 7ο να τρωει μονο μεσημεριανο και ολα τα υπολοιπα γευματα γαλα; 
    • Ναι μου το είπε και ο γιατρός αλλά επειδή είμαστε μακριά νομίζω μου το τόνισε, ώστε να προλάβουμε να πάμε Αθήνα. Σκέψου πως χρειαζόμαστε 4 ώρες για να πάμε, όποτε όσο νωρίτερα το καταλάβω τόσο το καλύτερο.  Εύχομαι βέβαια να έρθουν όλα στην ώρα τους. 🙏❤️
    • Cybex balios s έχουμε εμείς. Είναι μεγάλο καρότσι αλλά εμείς έχουμε και μεγάλο αυτοκίνητο 4*4. Ανοίγει με ένα χέρι το καρότσι με το κάθισμα. Η καλαθουνα είναι άνετη για να κοιμάται έως 4 μηνών. Έχει μεγάλες ροδες και τρομερές αναρτήσεις και πάει παντού, το έχω καταευχαριστηθει. Ακόμα και σε πλακόστρωτο κυλάει άνετα και το μωρό δεν καταλαβαίνει τίποτα, κοιμάται του καλού καιρού. Το καλοκαίρι ήταν 3-4 μηνών ο δικός μου και κυκλοφορουσα σαν διαφήμιση της cybex, κούμπωνα το ένα, ξεκουμπωνα το άλλο, ο άντρας μου δεν είχε ιδέα τι θα κουμπώσω την κάθε φορά! 😂 Η τιμή τσουχτερή αλλά αξίζει τα λεφτά του θεωρώ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...