Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εμενα παντως κοριτσια ο γιατρος μου ειπε αν μπορω να αντεξω χωρις βαφη να το αποφυγω... Απο πριν χρησιμοποιουσα φυτικη βαφη γτ με προετρεπε ο κομμωτης μου!! Κ φανταστειτε εχω απειρα λευκα κ γκρι κ γι αυτο εβαφα μονο ριζα κ που κ που εκανα ενα φρεσκαρισμα σε ολο το μαλλι.. Στην αρχη ο γυναικολογος μου ειπε μετα την 13η να τα βαψω με φυτικη.. κανω κι εγω την αυχενικη κ αφου μου εξηγει τα αποτελεσματα κ ειναι ολα καλα (γτ μονο η ριζα δε μ ενοιαζε) λεω ας παρω τη βαφη μου γτ τα ειχα απ το μαιο αβαφα κ ειχα κ βαφτιση το σεπτεμβριο.. (τον ιουνιο απεφυγα ν τα βαψω λογω εμβρυομεταφορας). Ε μην πολυλογω, μου ειπε απεφυγε ριζα οσο γινεται κ μπλα μπλα.. ε κ λεω αστο.. τοσα εχουμε κανει τοσα χρονια γι αυτες τις κουκουνιτσες, θα αντεξω μερικους μηνες με ριζα...💖 κ τα εχω αβαφα απ μεσα Μαιου...🫣😇 
    • Κυρια μου εσυ δν θ κανεις μπαμ απ τα κιλα!!! Αποψε κανεις μπαμ π λεει κ το τραγουδι!!! Φτου φτου!!!💖💖💖 εισαι μια κουκλαρα!!! Ελα λιγο εμεινε τωρα!!! Μετραμε αντιστροφαααα!!!🤗✌️🌺
    • Καλα Χρυσα μου δεν υπαρχεις!!! Φτου σου κοριτσι μου!!! 3η εγκυμοσυνη κ εισαι μοντελο!!! 😍😍😍 Κ η κοιλιτσα φανταστικη!!!🫶🫶 με το καλο ο μπεμπακος σας!!!
    • Ναι ρε συ μεγαλωνουν οι γονεις μας!!! Κ φαντασου η μαμα μου ειναι μονο 63 ετων κ παλι εχει κουραστει πολυ, εχει περασει περιπετειες με την υγεια της κ γνκως δν εχει τις αντοχες π ειχε.. πολυ λογικο!!! Κ απ την αλλη σκεφτομαι οτι εγω στην ηλικια της ουτε τα μισα δν ξερω αν θα κανω... νομιζω καθε γενια κ λιποψυχουμε κ πιο νεοι...  Ασε αυτο μ το φαγητο το κανω κι εγω... δν βαζω κιλα ευκολα κ εχω καλο μεταβολισμο αλλα το ριχνω ευκολα στο φαγητο κ στα γλυκα οταν δν ειμαι καλα.. ε καπου πρεπει να ξεσπασουμε κι εμεις, δε γινεται... φαση ειναι κ θα περασει!! Η ουσια ειναι ν ξεπεραστει ή να διαχειριστεις καπως (ακομη κ με αποδοχη της καταστασης) αυτο π προκαλει την ολη αναστατωση... ολα θελουν τον χρονο κ τον τροπο τους!!  Εννοειται θα συμμετεχω κ θελω πολυ να βλεπω κ τα δικα σας νεα!!! Τοσα χρονια εδω μεσα, εχουμε ενα δεσιμο ξεχωριστο!!💞 απλα ειναι καποιες φορες π θελουμε το χρονο μας...😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...