Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• πωπω κορίτσια έχω έναν γαϊδουρόβηχα το βράδυ! Χθες δεν έκλεισα μάτι.. με πιάνει με φλέματα (μάλλον είναι τα υπολείματα απο το κρύωμα που πέρασα) και με γύρισε σε βήχα.. δε πονάω κάπου δεν έχω κάτι άλλο μόνο έναν χαζό βήχα που όταν ξαπλώνω επιδεινώνεται.. χθες στις 3 ξυπνάει ο άντρας μου με κάνει σαλέπι ζεστό με κανελίτσα.. ηρέμησα κάπως αλλά επειδή φοβόμουν πάλι μη με πιάσει κοιμήθηκα σε όρθια στάση!! πιάστηκε ο αυχένας αλλά τουλάχιστον κατάφερα να κοιμηθώ. Αν υπολογίσεις και ότι σηκωνόμουν ανα μια ωρα για κατούρημα, αυτή τη στιγμή είμαι σαν ζόμπι. Την ημέρα είμαι οκ το βράδυ με πιάνει αστα να πάνε!!! με γαργαλεύουν τα φλέματα και δεν ησυχάζω! Τη Δευτέρα έχω Doppler ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν οι μέρες! Εγώ αγχώνομαι για τα αιμοπετάλια μου που όλο πέφτουν να δούμε τι θα με πουν τώρα.. αυτή τη στιγμή είναι στα 107.000 μου είπε μια χαρά αν μείνουν τόσο μπορώ άνετα να γεννήσω αλλά φοβάμαι στην επόμενη εξέταση μη δω άλλο νούμερο μικρότερο!! πφφφ!!! αλλιώς βουρ σε αιματολόγο και βλέπουμε...
    • ε θα τα πάρεις για λίγο είναι και μετά τη γέννα θα ξανακάνεις εξετάσεις θα έχει συνέλθει ο θυροειδής.. χαίρομαι για τη χολόσταση ευτυχώς όλα καλά!! ήταν κ αυτο βασικό να γίνει για να ξέρεις.
    • Κοίτα εγώ depon του έδωσα και στους 4 μηνες που ανέβασε πυρετό και στους 5 μήνες. Αλλά ότι φοβάμαι τις ιώσεις για τον μικρό είναι αλήθεια. Σε παρόμοια φάση είμαστε σε καταλαβαίνω. 
    • @evaioan εμενα η μεγαλη μ εγινε 2 τον Αύγουστο κ την έστειλα το Σεπτεμβρίο. Η μικρη ειχε γεννηθει Μάιο κ ηταν 3 μηνων μολις. Πρώτη φορά μ αρρωστησε τ μικρο 6 μηνων αλλά τ περασε πολυ ηπια. Γενικά δ ζησαμε αυτό τ παεο μια βδομάδα σχολειο κ 2 καθεται σπίτι γτ είναι αρρωστα. Αρρωσταιναν σε νορμαλ βαθμό πιστεύω. Κρατούσε 3 μερες μαξ κ μετά όλα καλά. Και ελάχιστες φορές κολλησε η μία από την άλλη.
    • Καλημέρα Λευκή μας ❤️ θέλω να καρδουλωσω κορίτσια αλλά δεν με αφήνει το άτιμο το φόρουμ 🤣   μια χαρά τα πάει η μπουμπού🩷 όταν είσαι έτοιμη εννοείται συζητάς με τον/την γιατρό σου κ αποφασίζετε από κοινού! 😊 οπως λες η τρυπούλα κλείνει συνήθως δεν μας ανησυχούσε αυτό αλλά η ιδιαιτερότητα κατασκευαστικά του αορτικού τόξου της καρδιάς. Αφού αυτό αν κ ιδιαίτερο είναι λειτουργικό αυτό μετράει  μας είπε η καρδιολόγος άρα πάει κ αυτό το άγχος ❤️  Όσο να ναι θέλουμε κ ηρεμία κορίτσια όταν μπαίνουμε στο μήνα μας, όχι άγχη, για να ξεκινήσει κ ο τοκετός! Όσο είμαστε στρεσαρισμένες αυτό λειτουργεί ως τροχοπέδη.    τώρα πάμε για τα καλά, για τα γεννητούρια της ομάδας 🥰🥰🥰🥰🙏🏼  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...