Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλά κάνεις κορίτσι μου, καταλαβαίνω βέβαια πως είναι δύσκολο να μην το σκέφτεσαι συνέχεια όταν είναι κάτι που θες αλλά το να αποβάλλεις το άγχος και την εμμονή όπως λες, είναι το καλύτερο! Κι εύχομαι αυτός ο κύκλος να είναι και ο τυχερός σου!
    • Εμείς ξεκινήσαμε την 1η βδομάδα με λαχανικά, σταδιακά πατάτα καρότο κολοκύθι. Τη 2η βδομάδα σταδιακά φρούτα, μπανάνα μήλο αχλάδι κ την 3η βδομάδα απογευματινό κρέμα. Ωστόσο δε θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο σωστό πρόγραμμα εισαγωγών γενικά. Και μπορεί να μην τρώει καν πάνω από 2-3 κουταλιές τον πρώτο καιρό. Φυσιολογικό είναι. Το ζήτημα είναι κυρίως να αρχίσει να δοκιμάζει κ να εξοικειώνεται. Οπότε με γάλα θα χρειαστεί να συμπληρώνεις έτσι κι αλλιώς. Και όπως είπαν κ τα κορίτσια, έφτιαχνα κ εγώ πάντα για 2 μέρες ώστε να μην έχω κάθε μέρα μαγείρεμα. Το κρατάς στο ψυγείο κ την επόμενη μέρα όταν είναι να φάει, το λιώνεις (αν δώσεις αλεσμένα), το ζεσταίνεις, λίγο λάδι κι έτοιμο. Για καλύτερο άλεσμα ειδικά στην αρχή που είναι πολύ μικρή η ποσότητα, είναι πολύ βοηθητικό το ραβδομπλεντερ.
    • Εδώ στην Αθήνα κοιμόμαστε αναγκαστικά στο ίδιο κρεβάτι. Τα μαξιλάρια δε νομίζω πως θα τον κρατάνε για πολύ ακόμα... 
    • Όσο για την προετοιμασία δεν είναι τόσο χρονοβόρο. Κι εγώ έβραζα να έχω 2 μέρες φαί. Και στο κρέας, το έκοβα μικρά κυβακια πριν το βάλω κατάψυξη, έτσι όταν ήθελα να το μαγειρέψω το έβγαζα λίγο πιο πριν και ξεπαγωνε αμέσως. Επίσης εμένα με βόλεψε πολύ το ραβδομπλεντερ.  Καλή αρχή!
    • @Rena92 πηγαινε απλά για να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα. Αν μέχρι αύριο σ έρθει αιμα περιοδου μην κανεις τίποτα. Θα περιμένεις να τελειώσει και ξεκινας άμεσα προσπαθειες. Ισως πας για έναν υπερηχο στο γιατρό σου αλλά μέχρι εκεί. Ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα για να ηρεμησεις κ συ. Η προγεστερονη δ θα βοηθήσει αν είναι να παει στραβα. Θα βοηθούσε αν πχ είχες κανονικές αυξήσεις κ ροζ, καφε κτλ η αν εβλεπε καποια μικρή αποκολληση. Στη φάση αυτή δ έχει νόημα. Μην έχεις τυψεις. @arntaliaβρε κορίτσι μου βλεπεις οτι ο κυκλος σου κάνει νερα, δ έχεις σταθερή περιοδο πάντοτε κ  επεσες κ σε λάθος γιατρό. Οπότε όχι δ ειναι όλα καλά. Καπου κάτι σε κρατάει πισω. Δ ξερεις ποτε και αν κάνεις ωορηξια. Αν δ κάνεις σε κάθε κύκλο πως να έχεις πιθανότητες? Κανε λίγο υπομονή ακόμα κ θα τα στρωσευς τωρα με τ νέο γιατρο. Ακόμα κ με πρόκληση να πας αυτή τη φορά θα γίνει σωστά. Εκανες τοσες φορές και δ ξερεις αν έκανες εν τέλη ωορηξια κ ποτε. Εντελώς στα τύφλα πηγαινες. Πάρε ανασες, θα σ ρθει περιοδος θα ηρεμησεις, γτ τωρα οι ορμόνες βαράνε κοκκινο κ μόλις σ έρθει πες στο γιατρό ότι θες να πάτε πιο δυναμικά. Δοκίμασε μια σπερματεγχυση. Κάτι παραπάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...