Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια, εσεις πιστεύετε ότι τις γόνιμες ημέρες πρέπει οι ελεύθερες επαφές να είναι καθημερινές ή μέρα παρά μέρα ??? Είναι ο δεύτερος μήνας προσπαθειών μας με κάπως αστατο κύκλο. Εγώ ας πούμε, ενώ πιστεύω ότι είναι καλό να γίνεται μέρα παρά μέρα για να δυναμώνει το σπέρμα, όταν αφήνω μια μέρα να περάσει νιώθω ότι έφυγε "ανεκμεταλευτη".... Εσάς ποια είναι η γνώμη σας ή η προσωπική σας εμπειρία ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :-)

Δημοσίευση

Stavroula μου το έχω ψάξει πολυ το θέμα αυτό....όλοι οι γιατροί-ανδρολόγοι μας λένε μέρα παρά μέρα.

η μερα που είναι κενή δεν πάει ανεκμετάλλευτη γτ το σπέρμα φυσιολογικά είναι ζωντανό μέσα σου.

να φανταστείς παλαιότερα σου λέγανε κάθε 3 μέρες,αλλά τώρα έγινε μέρα παρά μέρα τις γόνιμες μέρες κ κάθε 2 μέρες τις υπόλοιπες!!!!

πιάσε δουλειά λοιπόν!!!!

Δημοσίευση

Κι εγώ μέρα παρά μέρα ξέρω, αλλά δεν το έχω εφαρμόσει ποτέ μου, ή μάλλον, τις ελάχιστες φορές που το εφάρμοσα, δεν πέτυχε.

Χαλαρά θέλει κορίτσια, να το βγάλουμε απ' το μυαλό μας! Τουλάχιστον σ' εμένα αυτό έπιασε, ούτε μέρες μετρούσα, ούτε τίποτα. 

Καλή επιτυχία λοιπόν!

Δημοσίευση

Έχω πιάσει ήδη δουλειά κορίτσια!!! Νομίζω ότι έχω ενοχλήσεις ωοριξιας σήμερα!! Είχα επαφή πριν 2 μέρες και προχθές και σχεδιάζω και σήμερα... εννοείται... :-) Αντέχει να δούμε!! Πάντως αλλού διαβάζω κάθε μέρα, αλλού μέρα παρά μέρα...

Δημοσίευση

Ελπίζω να τα κατάφερα αυτό το μήνα βρε κοριτσάκια... Το "προσπάθησα" πολύ!!! :-)!!! Είμαι 24η μέρα τώρα. Βέβαια έχω μεγάλο και αστατο κύκλο οπότε θα περιμένω και αν περάσει και η 35η μέρα ΜΟΝΟ τότε θα κάνω τεστακι :-)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ feggaraki!!! Πάντως εδώ στα φαρμακεία δεν έχουν τα self clear... Σπάνια να τα βρεις! Όταν τα ζητάς σου δίνουν κάποιο παρόμοιο, το IQ. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα...

Δημοσίευση

27η μέρα του κύκλου μου σήμερα! Θα πάω στο γυναικολογο μου το βράδυ για ένα τεστ παπ και έναν υπερυχο! Τυπικά δηλαδή, άσχετα με το αν είμαι έγκυος ή όχι! Πάντως με 35 μέρες κυκλο που έχω και να είμαι έγκυος δεν νομίζω να φανεί... Έτσι δεν είναι?? Εσύ δεν μου είπες, είσαι έγκυος ? :-)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκια μου!!! MARDIO δεν μου είπε κάτι ο γιατρος για την 12η μέρα που λες! Και παλαιότερα που είχα άλλο γυναικολογο δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο... Γιατί γίνεται κοντά στη 12η?

Δημοσίευση

Κορίτσια sos!! Πήγα στον γιατρό! Όλα Τέλεια μου ειπε! περιμένω περίοδο σε μια εβδομάδα και έχω ενδομητριο 11χιλιοστά περίπου!! Μου είπε είναι καλό και μπορεί να είμαι έγκυος!! Εσείς τι λέτε? Από δική σας εμπειρία ?

Δημοσίευση

Έγινε φεγγαρακι και μάλιστα με βαση τις επαφές μου μου είπε ότι την πέτυχα!!! :-)!! Ήθελα όμως να μου πείτε αν έχετε εμπειρία από πάχος ενδομητριου μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο, και αν τελικά ήταν εγκυμοσύνη!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τι να πω βρε κορίτσι...Και εγω προσέχω την διατροφή μου. Γενικά απ' ότι κατάλαβα δεν θέλει λιπαρά. Ωστόσο, εγώ δεν τρώω από τα 20 μου κρέας, άλλα τώρα στην εγκυμοσύνη με έχει πιάσει και τρώω φουλ γαλακτοκομικά. Πάντως και εμένα με ξεκουράζει πολύ το ζεστό τοπικά στο σημείο είτε έχει να κάνει τελικά ο πόνος με θλάση στα πλευρά που μου είπε είτε έχει να κάνει με την χολή που δεν κενώνει γρήγορα! 🙏
    • Καλησπέρα κορίτσια... Καλώς ήρθατε όλες οι νέες κοπέλες!!! Να έχουμε όλες υγεία και όμορφες τελειομηνες εγκυμοσύνες!! Εγώ παίρνω από την αρχή σαλοσπιρ και ενέσεις innohep για αιμάτωση της μήτρας και λόγω παλαιότερης αποβολής,σαν πρωτόκολλο! Μπήκα στην 16η εβδομάδα! Έχω εδώ και λίγες μέρες κατά τόπους πόνους σαν περίοδο.. μου αύξησε το μαγνήσιο και ξαναξεκινησα utrogestan 🙄 αλλά με αγχωνει που στο ξαφνικό πάλι τα ίδια και είμαι και εκτός Αθήνας!
    • Κορίτσια σχετικά με τα σχολεία που λέγατε αν θα πάτε ή οχι τα πρώτα σας παιδάκια.. εμένα η δικιά μου είναι 6 χρονών θα πάει πρώτη δημοτικού είναι αδύνατον να την κρατήσω σπίτι, και λόγω απουσιών αλλά θεωρώ ότι σαν πρωτάκι δεν πρέπει να χάνει μαθήματα.. πρέπει να δημιουργηθούν οι βάσεις από τώρα.. αλλιώς θα τα εξηγεί η δασκάλα στο σχολείο και αλλιώς εγώ στο σπίτι.  Με το που γυρίζει από το σχολείο θα αλλάζει ρούχα θα πλένει χέρια, πρόσωπο και μετά αντισηπτικό. Αν έχει μυξούλες θα της έχω μασκούλα όσο είναι στον ίδιο χώρο με το μωρό και ο θεός βοηθός.. 
    • Μια χαρά θα κρατήσει!! Σε μονήρη κύηση σε επιστρέφουν στην καθημερινότητα. Εμένα λόγω διδύμων όπου ήταν καθαρά λόγω του βάρους της μήτρας κ βιβλιογραφικά η περίδεση δεν κρατάει με είχε στον καναπέ χωρίς να μου επιτρέπει βόλτες κ δουλειές. Την 34η εβδομάδα με άφησε ουσιαστικά ελεύθερη να κάνω ότι θέλω, όχι ότι είχα κ πολλές αντοχές🤣🤣🤣 και μια χαρά κράτησε… Όλα θα πάνε καλα !! Τα δύσκολα πέρασαν 
    • Ναι, στις πολυκυστικές ωοθήκες συνηθίζεται το πρωτόκολλο των ανταγωνιστών, έτσι ώστε να αποφευχθεί η υπερδιέγερση των ωοθηκών. Και γω το ίδιο πρωτόκολλο ακολούθησα και στις δύο διεγέρσεις. Με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Με το καλό!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...