Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια, εσεις πιστεύετε ότι τις γόνιμες ημέρες πρέπει οι ελεύθερες επαφές να είναι καθημερινές ή μέρα παρά μέρα ??? Είναι ο δεύτερος μήνας προσπαθειών μας με κάπως αστατο κύκλο. Εγώ ας πούμε, ενώ πιστεύω ότι είναι καλό να γίνεται μέρα παρά μέρα για να δυναμώνει το σπέρμα, όταν αφήνω μια μέρα να περάσει νιώθω ότι έφυγε "ανεκμεταλευτη".... Εσάς ποια είναι η γνώμη σας ή η προσωπική σας εμπειρία ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :-)

Δημοσίευση

Stavroula μου το έχω ψάξει πολυ το θέμα αυτό....όλοι οι γιατροί-ανδρολόγοι μας λένε μέρα παρά μέρα.

η μερα που είναι κενή δεν πάει ανεκμετάλλευτη γτ το σπέρμα φυσιολογικά είναι ζωντανό μέσα σου.

να φανταστείς παλαιότερα σου λέγανε κάθε 3 μέρες,αλλά τώρα έγινε μέρα παρά μέρα τις γόνιμες μέρες κ κάθε 2 μέρες τις υπόλοιπες!!!!

πιάσε δουλειά λοιπόν!!!!

Δημοσίευση

Κι εγώ μέρα παρά μέρα ξέρω, αλλά δεν το έχω εφαρμόσει ποτέ μου, ή μάλλον, τις ελάχιστες φορές που το εφάρμοσα, δεν πέτυχε.

Χαλαρά θέλει κορίτσια, να το βγάλουμε απ' το μυαλό μας! Τουλάχιστον σ' εμένα αυτό έπιασε, ούτε μέρες μετρούσα, ούτε τίποτα. 

Καλή επιτυχία λοιπόν!

Δημοσίευση

Έχω πιάσει ήδη δουλειά κορίτσια!!! Νομίζω ότι έχω ενοχλήσεις ωοριξιας σήμερα!! Είχα επαφή πριν 2 μέρες και προχθές και σχεδιάζω και σήμερα... εννοείται... :-) Αντέχει να δούμε!! Πάντως αλλού διαβάζω κάθε μέρα, αλλού μέρα παρά μέρα...

Δημοσίευση

Ελπίζω να τα κατάφερα αυτό το μήνα βρε κοριτσάκια... Το "προσπάθησα" πολύ!!! :-)!!! Είμαι 24η μέρα τώρα. Βέβαια έχω μεγάλο και αστατο κύκλο οπότε θα περιμένω και αν περάσει και η 35η μέρα ΜΟΝΟ τότε θα κάνω τεστακι :-)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ feggaraki!!! Πάντως εδώ στα φαρμακεία δεν έχουν τα self clear... Σπάνια να τα βρεις! Όταν τα ζητάς σου δίνουν κάποιο παρόμοιο, το IQ. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα...

Δημοσίευση

27η μέρα του κύκλου μου σήμερα! Θα πάω στο γυναικολογο μου το βράδυ για ένα τεστ παπ και έναν υπερυχο! Τυπικά δηλαδή, άσχετα με το αν είμαι έγκυος ή όχι! Πάντως με 35 μέρες κυκλο που έχω και να είμαι έγκυος δεν νομίζω να φανεί... Έτσι δεν είναι?? Εσύ δεν μου είπες, είσαι έγκυος ? :-)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκια μου!!! MARDIO δεν μου είπε κάτι ο γιατρος για την 12η μέρα που λες! Και παλαιότερα που είχα άλλο γυναικολογο δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο... Γιατί γίνεται κοντά στη 12η?

Δημοσίευση

Κορίτσια sos!! Πήγα στον γιατρό! Όλα Τέλεια μου ειπε! περιμένω περίοδο σε μια εβδομάδα και έχω ενδομητριο 11χιλιοστά περίπου!! Μου είπε είναι καλό και μπορεί να είμαι έγκυος!! Εσείς τι λέτε? Από δική σας εμπειρία ?

Δημοσίευση

Έγινε φεγγαρακι και μάλιστα με βαση τις επαφές μου μου είπε ότι την πέτυχα!!! :-)!! Ήθελα όμως να μου πείτε αν έχετε εμπειρία από πάχος ενδομητριου μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο, και αν τελικά ήταν εγκυμοσύνη!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...