Μετάβαση σε περιεχόμενο

Poso Sixna???

Stavroula!!!

Recommended Posts

Κορίτσια, εσεις πιστεύετε ότι τις γόνιμες ημέρες πρέπει οι ελεύθερες επαφές να είναι καθημερινές ή μέρα παρά μέρα ??? Είναι ο δεύτερος μήνας προσπαθειών μας με κάπως αστατο κύκλο. Εγώ ας πούμε, ενώ πιστεύω ότι είναι καλό να γίνεται μέρα παρά μέρα για να δυναμώνει το σπέρμα, όταν αφήνω μια μέρα να περάσει νιώθω ότι έφυγε "ανεκμεταλευτη".... Εσάς ποια είναι η γνώμη σας ή η προσωπική σας εμπειρία ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Stavroula μου το έχω ψάξει πολυ το θέμα αυτό....όλοι οι γιατροί-ανδρολόγοι μας λένε μέρα παρά μέρα.

η μερα που είναι κενή δεν πάει ανεκμετάλλευτη γτ το σπέρμα φυσιολογικά είναι ζωντανό μέσα σου.

να φανταστείς παλαιότερα σου λέγανε κάθε 3 μέρες,αλλά τώρα έγινε μέρα παρά μέρα τις γόνιμες μέρες κ κάθε 2 μέρες τις υπόλοιπες!!!!

πιάσε δουλειά λοιπόν!!!!

Κι εγώ μέρα παρά μέρα ξέρω, αλλά δεν το έχω εφαρμόσει ποτέ μου, ή μάλλον, τις ελάχιστες φορές που το εφάρμοσα, δεν πέτυχε.

Χαλαρά θέλει κορίτσια, να το βγάλουμε απ' το μυαλό μας! Τουλάχιστον σ' εμένα αυτό έπιασε, ούτε μέρες μετρούσα, ούτε τίποτα. 

Καλή επιτυχία λοιπόν!

Έχω πιάσει ήδη δουλειά κορίτσια!!! Νομίζω ότι έχω ενοχλήσεις ωοριξιας σήμερα!! Είχα επαφή πριν 2 μέρες και προχθές και σχεδιάζω και σήμερα... εννοείται... :-) Αντέχει να δούμε!! Πάντως αλλού διαβάζω κάθε μέρα, αλλού μέρα παρά μέρα...

Ελπίζω να τα κατάφερα αυτό το μήνα βρε κοριτσάκια... Το "προσπάθησα" πολύ!!! :-)!!! Είμαι 24η μέρα τώρα. Βέβαια έχω μεγάλο και αστατο κύκλο οπότε θα περιμένω και αν περάσει και η 35η μέρα ΜΟΝΟ τότε θα κάνω τεστακι :-)

Ευχαριστώ πολύ feggaraki!!! Πάντως εδώ στα φαρμακεία δεν έχουν τα self clear... Σπάνια να τα βρεις! Όταν τα ζητάς σου δίνουν κάποιο παρόμοιο, το IQ. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα...

27η μέρα του κύκλου μου σήμερα! Θα πάω στο γυναικολογο μου το βράδυ για ένα τεστ παπ και έναν υπερυχο! Τυπικά δηλαδή, άσχετα με το αν είμαι έγκυος ή όχι! Πάντως με 35 μέρες κυκλο που έχω και να είμαι έγκυος δεν νομίζω να φανεί... Έτσι δεν είναι?? Εσύ δεν μου είπες, είσαι έγκυος ? :-)

Ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκια μου!!! MARDIO δεν μου είπε κάτι ο γιατρος για την 12η μέρα που λες! Και παλαιότερα που είχα άλλο γυναικολογο δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο... Γιατί γίνεται κοντά στη 12η?

Κορίτσια sos!! Πήγα στον γιατρό! Όλα Τέλεια μου ειπε! περιμένω περίοδο σε μια εβδομάδα και έχω ενδομητριο 11χιλιοστά περίπου!! Μου είπε είναι καλό και μπορεί να είμαι έγκυος!! Εσείς τι λέτε? Από δική σας εμπειρία ?

Έγινε φεγγαρακι και μάλιστα με βαση τις επαφές μου μου είπε ότι την πέτυχα!!! :-)!! Ήθελα όμως να μου πείτε αν έχετε εμπειρία από πάχος ενδομητριου μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο, και αν τελικά ήταν εγκυμοσύνη!!

Να σου πω την αλήθεια μου δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο...αλλά μην τα κοιτάς αυτά. Κάνε υπομονή. :D το ξέρω δύσκολο αχ! : D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εεε Αθήνα είναι Αθήνα όπως καταλαβαίνεις και φυσικά εχει τα πάντα και μπορείς να τα βρεις και πολύ εύκολα.. και επαρχία είναι επαρχία.. δυστυχώς ή ευτυχώς έχει άλλα καλά άλλα έχει και πολλά κακά. Παρ' όλα αυτά εννοείται οποία κοπέλα το χρειάζεται μπορώ μέχρι Θεσσαλονίκη να της το διαθέσω.  Καλά & ευλογημένα Χριστούγεννα εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο, σε σας και τις οικογένειες σας και στα εν δυνάμη μωράκια μας!!! Σε αυτές τις ψυχούλες που είναι εκεί και περιμένουν να γεννηθούν μέσα μας..!!! 
    • Δε το ήξερα κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι μένω Αθήνα και σαφώς εδώ είναι όλα πιο εύκολα!  Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου και τα φάρμακα να δοθούν σε μια κοπέλα και να είναι τυχερά!  Καλές γιορτές ☺️
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου γλυκά!!!!με υγεία σε εσάς και στα σπιτικά σας!!να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας😘🫶🩷 Αλλά να μην ξεχνάμε και τα αγγελούδια μας εκεί ψηλά...σήμερα γιορτάζουν και αυτά...την γέννηση του Χριστού μας!!
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες ❤️🥰 με το καλό τα μωράκια μας!  να χαίρεστε όσους γιορτάζουν κ πάντα υγεία κ χαρούμενες στιγμές! ❄️🎁🙏🏼  
    • Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν μπαίνω η αλήθεια είναι αυτές τις ημέρες και πολύ στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι με στρεσάρει περισσότερο αυτόν τον καιρό πάρα με ηρεμεί.  Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί θεωρώ να μπω ξανά σε διαδικασία διέγερσης.  Από τη νέα χρονιά θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός και μετά αν όλα πάνε καλά θα πω ότι θέλετε κορίτσια, πιστεύω θα είμαι πιο ανοιχτή.. προς το παρόν δεν θέλω να λέω πολλά για να μην προκαλώ και την τύχη μου.. ας πάνε όλα καλά και μετά ρωτάτε ότι θέλετε..!!! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...