Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τεστ Στισ Ποσεσ Μερεσ?

aglaitsa34

Recommended Posts

καλημερα ...

λογο περιεργου ιστορικου και επειδη μου εχουν σχεδον αποκλεισει την πιθανοτητα να μεινω φυσιοιολογικα εγκυος(ανοικω στην κατηγορια της ανεξηγητης υπογονιμοτητας και  εχω ηδη κανει μια εξωσωματικη χωρις επιτυχια ), ηθελα να ρωτησω στις ποσες μερες καθυστερησης να δοκιμασω να κανω ενα τεστ ...

εχω κυκλο 24-28 μερες και βρισκομαι ηδη στην 30 ...

ευχαριστω ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγκαλίτσα, έχεις κάνει δηλαδή τώρα εξωσωματική ή απλά έχεις καθυστέρηση;

Και τώρα μπορείς να κάνεις τεστ. 

απλα εχω καθυστερηση ...

θα ξαναπροσπαθησω για εξωσωματικη με το νεο ετος ,,,

βασικα δεν θελω να το κανω πολυ νωρις ασχετα αν λενε πως βγαινει αμεσως ...

επισης θα πηγαινα για χοριακη αλλα σκεφτομαι πως θα μου παρουν αιμα χωρις λογο παλι και κρατιεμαι ...

Σίγουρα, όσο πιο αργά το κάνεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να ανιχνεύσει την εγκυμοσύνη.
Πάντως, ξέρω πολλές περιπτώσεις σαν τη δική σου, που τελικά τεκνοποίησαν φυσιολογικά, είτε το πρώτο παιδί, είτε το δεύτερο, αφού έκαναν το πρώτο με εξωσωματική.

Λογικά έχεις καθυστέρηση...Σου έχει τύχει ξανά; αν όχι αυτο είναι καλό νέο για σένα, εύχομαι να Είσαι έγκυος κ να μην χρειαστεί να κάνεις ξανά εξωσωματική. Εγώ έχω παιδάκια κ στα δύο στις 29 μέρες του κύκλου έκανα τεστ κ βγήκε θετικό.τώρα είμαι στην 39η εβδομάδα κ περιμένω την κορούλα μου... σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι εγκυουλα!

μου εχει τυχει δυο φορες παλιοτερα και τις δυο ηταν λαθος συναγερμος,για αυτο δεν τολμαω να κανω τεστ ...

θα ηθελα πολυ να ειμαι εγκυος και να γλιτωσω ολη αυτη την ψυχοφθορο διαδικασια της εξωσωματικης, αλλα δεν τολμαω να ονειρευτω...

βασικα εχω πολυ υπνηλια και πονο και πρηξιμο στο στηθος και χθες στην δουλεια που κουραστηκα λιγο παραπανω, οταν πηγα τουαλετα ειδα μια μικρη κοκκινη βλεννα ...μετα με πονουσε η κοιλια μου και ειχε πρηστει αλλα μεχρι τωρα τιποτα ακομα και δεν ξαναειδα ενδειξη αιματος ...οταν σκουπιζομαι ειμαι πεντακαθαρη ...

θα περιμενω και σημερα ...

ευχαριστω πολυ και ευχομαι να εχεται τελειομηνες εγκυμοσυνες ...

δεν εχω να σου δωσω συγκεκριμενη απαντηση ...

βασικα ειμαι παντρεμενη 14 χρονια και απο την αρχη δεν προσεχαμε ιδιαιτερα αλλα αρχισαμε να το ψαχνουμε μετα απο 3 χρονια ...

πριν περιπου 6 χρονια μας συστησαν ενα γιατρο που μας εβαλε σε μια απιστευτη ταλαιπωρια και εγω πηρα παρα πολλα φαρμακα σε βαθμο που μετα δεν μπορουσα να παρω ουτε depon χωρις να κανω αλλεργια ...με αυτον εκανα την εξωσωματικη ,αλλα αντιμετωπισα τοσο ασχημα την αποτυχια που εκανα 2 χρονιοα να ξαναπαω σε γυναικολογο γενικα ...

τωρα και επειδη τα χρονικα μου περιθωρια στενευουν ( κοντευω τα 40 ), αποφασισα να ξαναπροσπαθησω γιατι το θελω πολυ ...

εχω μπει στην διαδικασια να προετοιμαζομαι οσο μπορω ψυχολογικα και με το νεο χρονο να προσπαθησω ...

εννοειται πως εχω αλλαξει γιατρο ...

Με το καλό σου εύχομαι! 

Μακάρι να είσαι εγκυούλα!

Την υιοθεσία την έχεις σκεφτεί καθόλου; Ρωτάω επειδή είναι πολλά τα χρόνια που προσπαθείτε, και σίγουρα είναι τρομερά ψυχοφθόρο. Ένας συνάδελφός μου είχαν περάσει τα ίδια και τα χειρότερα με τη γυναίκα του: έμεινε τρεις φορές έγκυος και έχανε τα μωρά απ' τον πρώτο μήνα. Μετά δεν μπόρεσε να ξαναμείνει έγκυος με κανένα τρόπο, ούτε φυσιολογικά, ούτε με εξωσωματικές, ούτε με θεραπείες. Τελικά, μετά από αναποφασιστικότητα και προβληματισμό που κράτησαν χρόνια, υιοθέτησαν ένα παιδάκι, και κατέληξαν να αναρωτιούνται γιατί το καθυστέρησαν τόσο πολύ. 

Με το καλό σου εύχομαι, ό,τι κι αν κάνεις!

Aglaitsa34 Μην λες ότι Δεν έχεις πολλά περιθώρια... Έχω πολλές φίλες που έκαναν παιδάκι άνω των 40 κ πήγαν κ όλα μια χαρά. Το μόνο που θα σου έλεγα είναι να προσέξεις πολύ την επιλογή του γιατρού, ρώτα, μάθε, ψάξε και θα τα καταφέρεις...

Αν θες μπορώ να σε βοηθήσω, η αδερφή μου έκανε εξωσωματική κ έπιασε με την πρώτη δύο μωράκια(Μας έχουν τρελάνει) ,η κολλητή μου πάλι στον ίδιο γιατρό δύο αγοράκια και αυτή...

Δες το καλά κορίτσι μου το θέμα του γιατρού που θα επιλέξεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δε το ήξερα κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι μένω Αθήνα και σαφώς εδώ είναι όλα πιο εύκολα!  Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου και τα φάρμακα να δοθούν σε μια κοπέλα και να είναι τυχερά!  Καλές γιορτές ☺️
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου γλυκά!!!!με υγεία σε εσάς και στα σπιτικά σας!!να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας😘🫶🩷 Αλλά να μην ξεχνάμε και τα αγγελούδια μας εκεί ψηλά...σήμερα γιορτάζουν και αυτά...την γέννηση του Χριστού μας!!
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες ❤️🥰 με το καλό τα μωράκια μας!  να χαίρεστε όσους γιορτάζουν κ πάντα υγεία κ χαρούμενες στιγμές! ❄️🎁🙏🏼  
    • Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν μπαίνω η αλήθεια είναι αυτές τις ημέρες και πολύ στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι με στρεσάρει περισσότερο αυτόν τον καιρό πάρα με ηρεμεί.  Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί θεωρώ να μπω ξανά σε διαδικασία διέγερσης.  Από τη νέα χρονιά θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός και μετά αν όλα πάνε καλά θα πω ότι θέλετε κορίτσια, πιστεύω θα είμαι πιο ανοιχτή.. προς το παρόν δεν θέλω να λέω πολλά για να μην προκαλώ και την τύχη μου.. ας πάνε όλα καλά και μετά ρωτάτε ότι θέλετε..!!! 🤗
    • Εδώ κυνηγάμε μια ACS και μια γενική ταχυδρομική να μας φέρουν το δέμα στο σπίτι, πλάκα κάνουμε.. ένα ΕΛΤΑ courier με επιλεκτικό ωράριο που τα Σάββατα δεν φέρνει δέματα στο σπίτι, ούτε σε ειδοποιεί να πας να τα πάρεις, τι λέμε τώρα.. δεν το συζητάω για άλλες εταιρείες.. να σκεφτείτε το box σαν υπηρεσία ήρθε στην πόλη μας πριν λίγους μήνες..
  • Προσθήκη...