Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι Σημαινει?

Recommended Posts

Καλησπερα!εχω περιοδο 27 ημερων που κραταει 4 μερες.ξηερωματα παρασκευης 21/10 αδιαθετησα, το βραδυ της παρασκευης ειχαμε ολοκληρωμενη επαφη με το αγορι μου.η περιοδος απο κεινη την ωρα κοπηκε αποτομα και την αλλη μερα μονο 2 φορες που πηγα τουαλετα εβγαλα λιγο αιμα.να σημειωσω οτι το σαββστο αρρωστησα με ψηλο πυρετο.τι μπορει να σημαινει αυτη η ξαφνικη διακοπη της περιοδου?δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μήπως είναι καμιά ιωσούλα, αφού έκανες και πυρετό; 

Εγώ είχα πολλές διαταραχές στην περίοδο όταν κάποια στιγμή είχα επαφή την πρώτη μέρα. Για πέντε μέρες περίπου μου πήγαινε ελάχιστο αίμα και μαύρο, και μετά άρχισε κανονική περίοδος, η οποία κράτησε μια βδομάδα. Αυτό συνεχίστηκε για κάποιους μήνες και τελικά η περίοδος επανήλθε στα κανονικά της.

Μπορεί οι διαταραχές που έχεις να είναι συνδυασμός κάποιας ίωσης και της επαφής που είχες την πρώτη μέρα περιόδου. Αν δεις ότι συνεχίζονται τα προβλήματα, θα πρέπει να ρωτήσεις το γυναικολόγο σου!

Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης?γτ στο παρελθον που ειχα μεινει εγκυος και εκανα διακοπη κυησης ετσι ειχε ξεκινησει παλι.μια μερα περιοδος που σταματησε αποτομα και η επομενη περιοδος δεν μου ειχε ερθει και εκει το εμαθα!!με τον συντροφο μου τον προηγουμενο μηνα ειχαμε την μεθοδο τραβηγμα αλκα καποιες φορες του ειχαν ξεφυγει μερικα κατα την πραξη!!γενικα ειμαστε σε μια φαση του αν τυχει ετυχε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...