Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μανούλες τα ρουχαλάκια και τα παπουτσάκια μας είναι σε άριση κατάσταση!!!

Για αγορές άνω των 30 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν(απλό Ελτα) !

 

Πατήστε στο παρακάτω link για να δείτε τις φωτογραφίες μας ,

 

ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ
http://s1288.photobucket.com/user/frama3/library/?sort=3&page=1

 

ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ

http://s1288.photobucket.com/user/frama3/library/papoutsakia%20apo%20%20no20%20eos%20no23?sort=3&page=1

 

ΌΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ!

 

Εχω και πολλά bebe κοριτσίστικα καθώς και πολλά καλοκαιρινά ρουχαλακια και παπουτσάκια

για ηλικία έως 18 μηνών , αν κάποια μανούλα ενδιαφέρετε να μου το πει να τισ στείλω φώτο!

 

Ευχαριστώ!!!!

 

 

 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Άρα έχεις ακόμη μέρες 🤞🏼🤞🏼 Σχεδον θετικό, δλδ σε λίγες ώρες θα μπορούσε να είναι θετικό (πριν ή μετά).  Είμαι 24η μέρα κύκλο…τι να πω..ή ανωμαλία ή κάνω τόσο αργά;; Ενώ πάντα κάνω 15η; Θα δείξει! 
    • Καλή επιτυχία και σε σένα, ολόψυχα! ❤️
    • @Niki.08 εντάξει τα ρούχα βρίσκονται αλλά κ εγώ για συναισθηματικους λόγους τα περισσότερα δεν ήθελα να τα δώσω! Συν ότι επειδή ήταν το πρώτο μωρό και κοριτσάκι παίρναμε κ εμείς τα καλύτερα, κ μετά λες είναι κρίμα να τα δώσω λες κ ήμουν σίγουρη ότι θα κάνω πάλι κορίτσι! 😅 το δωμάτιο είναι ένα θέμα, ευτυχώς π έχετε κ δεύτερο δωμάτιο, εμας μάλλον για κουκετα μας βλέπω μελλοντικά! Τωρα πως θα συνυπάρξουν ένα αγόρι με ένα κορίτσι ειδικά στην εφηβεία π θα θέλουν ο καθένας το χώρο τ είναι ένα θέμα! 😂 τέλος πάντων πολύ μακρινό για να το σκέφτομαι από τωρα! Εσύ πως είσαι?? Πως νιώθεις? Τα υπόλοιπα κορίτσια που είστε? Πείτε μας τα νέα σας!
    • @Maria98 καλως την! Εγω τωρα τ σκ θα ασχοληθώ με τ μωρουδιακα. Και γω τ μωρου τ ειχα στη δική μου βαλίτσα. Ένα ρουχακι εξόδου ηθελαν, κορμακι εσωρουχο, μερικες πάνες για τ γυρισμό στο σπίτι κ τ κουβερτακι π τ σκεπασαμε. Να παρεις σερβιέτες ναι. Εγω εδωσα κ μ έβαλαν την πανα αμέσως μετά τ τοκετο κ βολεψε παρα πολυ μπορω να πω. Αλλα μολις σηκωθηκα κ πλυθηκα εβαλα εσωρουχο κ σερβιετα. Τις ενισχυμένες αμα θυμαμαι καλα. Για κάνα 2 μερες κ μετά κανονικές.
    • Κορίτσια καλημέρα! Σας διαβάζω μέρες και είπα να μπω κι εγώ δειλά δειλά στο γκρουπ... Είμαι 6εβδομαδων και 3 ημερών και την Τετάρτη θα πάω για υπέρηχο. Δεν έχω πει τίποτα σε κανέναν ακόμα μόνο στον άντρα μου γιατί είμαι και σχετικά μεγάλη σε ηλικία (39 θα γίνω 40 τον Μάιο) οπότε είμαι ακόμα πολύ συγκρατημένη μέχρι και την αυχενικη. Με το καλό όλες εύχομαι❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...