panagiotam Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2014 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2014 Έχω 2 gonal των 900 , οποια ενδιαφερετε ας επικοινωνησει μαζι στο pa_markou@yahoo.gr Ευχομαι σε ολες σας καλη επιτυχα. Παράθεση
dimitra82 Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2015 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2015 Geia sas koritsia.... kali epituxia se oles euxomai... apla thelw na xarisw GONAL F PEN 900 IU. exw tesseris diathesimes oi opoies ligoun to febrouario ...egw den tha mporesw na tis xrisimopoiisw logo oikonomikwn alla mporei kapoia kopela na tis exei amesa anagki.einai kala sintirimenes. Παράθεση
mary 30 Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2015 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2015 Καλησπέρα Δήμητρα αν τις εχεις ακόμα θα τις ήθελα δεν μπορω να σου στηλω πμ στείλε μου στο.com σε ευχαριστώ Παράθεση
Aggeliki gram Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2015 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2015 Panagiotam Καλημέρα!!!Ξερω πως έχει περάσει καιρός αλλα θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις ακομα τα δυο gonal 900.. τα χρειαζομαι άμεσα!!Ευχαριστώ!!! Παράθεση
mara may Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2015 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2015 Αγγελική μου περίσσεψε τελικά gonal 900 καινούργια.Σήμερα ταξιδεύω από Κρήτη για Αθήνα. Εσύ που είσαι; Παράθεση
βενια Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2015 Αναφορά Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2015 Μετα απο επιτυχημενη εξωσωματικη και τον καρπο αυτης δυο μεγαλες αγαπες,εχω να δωσω τρια κουτια gonal των 900.Οποια ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου στο prodromv@hotmail.gr Παράθεση
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.