Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Έλα μωρέ η γλυκούλα! Στέλνουμε θετική ενέργεια για γιο τότε! Μην απογοητευτεί το παιδί 🤣
Τώρα κορίτσια για αυτά που λέτε που είναι έγκυος οι γύρω σας και τις αποφεύγετε. Κακώς! Κάπου διάβασα ότι υπάρχει το effect του συγχρονισμού εγκυμοσύνης! Πως όταν κάποιες κοπέλες κάνουν πολύ παρέα και συγχρονίζεται η περίοδος τους? Ε έτσι με την εγκυμοσύνη! Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά η κολλητή μου που προσπαθούσε 1 χρόνο περισσότερο από μένα και με κακό σπέρμα, έμεινε έγκυος τελικά λίγους μήνες μετά από μένα και δεν το περίμενε κι όλας γιατί θεωρούσε ότι δεν πέτυχε την ωορρηξία. Τώρα να δουλεψε το effect? Θα μάθουμε αν μείνει κι αυτή έγκυος τώρα κοντά 🤣🤣🤣
Επίσης στη δουλειά είμαι η 3η στην ομάδα που έμεινες έγκυος 😅 ( θα τραβάει τα μαλλιά του ο υπεύθυνος 🤣) Οπότε στενή επαφή με τις εγκύους κορίτσια!
Καλησπερα!!Πηγα ναι, μου ειπε οτι.ειναι μια χαρά ο θυρεοειδης μου, οτι αυτή η τιμή δεν επηρεαζει τ σύλληψή, μονο οταν μείνω εγκυος θα παω γιατι ισως χρειάζεται ρύθμιση.Εχω δυο οζιδια αλλα αυτο το ξερω απο παλια ειναι κληρονομικό λόγω της μαμά μου που εχει κανει εγχειρηση μικρή.Αυτα μου ειπε να μην αδχοληθω προς το παρον με το θυρεοειδη, είδε και τις ορμονικές μου ολα πολυ καλά μου.ειπε, ουτε στη προλακτινη εδωσε σημασία.Μου ειπε να κοιταχτει ο σύντροφός μου.Δεν ξερω αν θα ξανακανω εξεταση, ας κανει σπερμοδιαγραμμα και μετα ιδως κάνω υστεροσαλπιγγογραφια.
Χαχαχα και εγώ το χρησιμοποιώ πολύ το ChatGPT 😂
δεν πειράζει γιατί και εγώ στην αρχή λάθος τα έκανα μην νομίζεις δεν είχα δώσει μεγάλη σημασία στις οδηγίες μετα της διάβασα πιο προσεκτικά και κατάλαβα πως το κάνω λάθος 😂 διάβασα και εδώ στο φόρουμ που έλεγαν τα κορίτσια για τα τεστ και με βοήθησαν πολύ !
δοκίμασε την επόμενη φορά να τα κάνεις μεσημέρι να δεις αν έχει διαφορά ☺️
ναι κορίτσι μου ισχύει ότι δεν κάνουμε τεστ ωορρηξίας με τα πρωινά ούρα. Εγώ στις 12 το μεσημέρι κάνω την τελευταία ούρηση και στις 2-2.30 κάνω το τεστάκι και μέχρι στιγμής δουλεύει. επισής την εφαρμογή μην την παίρνεις και τόσο υπόψιν σου γιατί παίζει ρόλο η φωτεινότητα ή η γωνία που τραβάς τη φωτογραφία.
Εγώ τραβάω φωτογραφία κάθε φορά για να έχω ένα μπούσουλα και προσπαθώ να είμαι στο ίδιο σημείο και να έχω μια κόλλα Α4 από κα΄τω. αν το σκεφτείς ολοκληρη επιστήμη ή απλά του τρελού που λέω και εγώ..
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.