Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!! Είμαι καινούργια στην παρέα σας, αλλά παλιά στην προσπάθεια για την απόκτηση ενός παιδιού. Έχω ξεκινήσει την ένατη προσπάθεια μου και ελπίζω αυτή τη φορά να έχει αίσιο τέλος. Έχω κάνει τα πάντα από εξετάσεις και χειρουργεία, αλλά δυστυχώς τίποτα. Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν καλή επιτυχία και στις μανούλες να χαίρονται τα παιδάκια τους.  

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΟ. 

 

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,. ΕΙΜΑΙ 34 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 40 .

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Δημοσίευση

Ellendim καλως ηλθες.Θα σου ελεγα να κανεις ιατρικο ελεγχο κ εσυ κ ο αντρας σου,κ να παρεις κ δευτερη γνωμη,αν το εχετε κανει ηδη τοτε σιγουρα το ξερεις κ εσυ οτι το αγχος δεν σας βοηθαει καθολου.χαλαρωστε κ απολαυσετε την αγαπη σας κ τον ερωτα σας χωρις να σκεφτεστε ΠΡΕΠΕΙ κ το μωρακι θα ερθει.Ευχομαι οτι καλυτερο κ συντομα μανουλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν τα τσιμπάει... Απλά είναι πρώτη δεν είχε έρθει σε επαφή. Συν όταν ξεκινάει κάτι πχ παιδικό ,νήπια σχόλειο είναι τα ωραία τα καλά .. καλώς.ηρθατε αρρώστιες . Για αυτό εγώ θεώρησα καλύτερα από μικρά να πάνε παιδικό 1χε και να μην τα παίρναμε όλα μαζεμένα .   
    • Μπράβο κορίτσια για όλα τα θετικά αποτελέσματα 🙂 🥰 εγώ την Δευτέρα έχω επαναληπτική β επιπέδου μετά την πρώτη, το έχει σαν πρωτόκολλο μου είπε η εμβρυολογος να τσεκαρει δίδυμες κυήσεις δύο φορές και επιπλέον την ημέρα που την έκανα εγώ, έχω το σύνδρομο κοίλης φλέβας και έσβηνα ανά διαστήματα διακόπτες όσο με εξέταζε, οπότε δεν έγιναν κάποιες μετρήσεις και δεν είχαν και καλή θέση τα μωρά! Ευελπιστώ την Δευτέρα να τα πάμε μαμά και γιοι καλύτερα 😂
    • Κοριτσι μου κι εγώ νομίζω τα πληρώνεις εσύ.  Καλύτερα να ρωτήσεις είτε τον γιατρό σου είτε τη γενική κλινική. 
    • Καλά ναι δεν το συζητάω! Κράμπες, πόνος στην πλάτη, τη μέση, πόδια σαν λουκάνικα Φρανκφούρτης.. χαλι μαύρο! Εγώ π θα γεννήσω σε 2 εβδομάδες, έχω μερικά κοντομάνικα γιατί κ ο Σεπτέμβρης σε εμάς εδώ είναι πολύ ζεστός μηνας.. αλλά πήρα κ μακρυμανικα για τις πρώτες μέρες. Κιλα έχω πάρει 15 πάνω κάτω, τώρα δε ζυγίζομαι πια ότι πήρα πήρα. Κ δεν τρώω πολύ λόγω καουρας κ με πιέζει κ το μωρο.. εμενα προσωπικά η ζέστη με έχει τσακίσει 
    • Κι εγώ αυτό θα κάνω. Το έχω μιλήσει και με τον παιδίατρο. Εγώ γεννάω Δεκέμβρη. Θα την πάω μέχρι και Νοέμβρη μάλλον. Θα την κρατήσω σπίτι κάνα 2βδομαδο πριν γεννήσω (ανάλογα και πως θα πάει με τις αρρώστιες) και μετά σίγουρα να κλείσει 3 μηνών το μωρό και το βλέπουμε 😅 Θα είμαστε σε συνεννόηση με τον παιδίατρο γιατί και Μάρτη Απρίλη έχει αρκετά κρούσματα πλέον.  Εντωμεταξυ η δικιά μου τα τσιμπάει όλα! Την πάω από πέρυσι σε διάφορες δραστηριότητες και μας έφερε κρυολόγημα, covid, γρίπη Α (μετά την σταματησα από όλα) και τώρα το καλοκαίρι 2 γαστρεντερίτιδες 😅 Φοβάμαι τι έχει να γίνει από Σεπτέμβρη!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...