Μετάβαση σε περιεχόμενο

Altermon Χαρίζονται

ΜΑΡΙΑ!!

Recommended Posts

συγχαρητηρια για την πρωτοβουλία!!!!!!!!φανταζομαι οτι εισαι πια μανουλα....αν ναι γραψε μας την ιστορια σου να παρουμε θαρρος οσες προσπαθουμε αν δεν σου κανει κοπο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα και πάλι, είμαι μέλλουσα μανούλα στον τέταρτο μήνα και ανυπομονώ να πάρω στην αγκαλιά μου τα διδυμάκια μου!!!!

υπομονή, κουράγιο και πάνω απ΄όλα πίστη σε όλα τα κορίτσια, εγώ πέτυχα με την δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής οπότε καταλαβαίνεις ότι μπορώ να νιώσω τον πόνο όλων των κοριτσιών που είναι σ αυτή τη φάση!

το δικό μας πρόβλημα ήταν διπλό, χαμηλή κινητικότητα και μικρό αριθμό σπερματοζωαρίων ο σύζυγος και ατροφική η μία μου ωοθήκη... (η ορμόνη ΑΜΗ στα τάρταρα), έκανα επανειλημμένες ωοληψίες  μέχρι να πετύχουμε...ωάρια....

πόνος, θλίψη, απογοήτευση... αλλά τώρα όλα τελείωσαν...

τώρα χαρά, προσμονή και επιτέλους ευτυχία....εύχομαι ολόψυχα σε όλες σας να νιώσετε αυτά τα συναισθήματα και το φτερούγισμα μέσα στην κοιλίτσα σας!!! [smilie=smileinbox.:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...