Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ!ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ


ΑΝΤΡΙΑΝΑ

Recommended Posts

ΑΡΝΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ!!

ΥΛΙΚΑ :

 ½ Φλιτζ ελαιόλαδο

 ½ φλιτζ κόκκινο κρασί

 ½ φλιτζ φρέσκο δυόσμο

 4 μεγάλες σκ σκόρδο ψιλό

 2 φύλλα δάφνης (τριμμένα)

 1 αρνίσιο ή κατσικίσιο μπούτι (2 ½ κιλά)

 κλαδάκια φρέσκου δυόσμου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο , το κρασί, το δυόσμο, το σκόρδο και τα δαφνόφυλλα σε ένα μπολ, ρίχνουμε αρκετό πιπέρι και μαρινάρουμε το κρέας από όλες τις μεριές , αφήνουμε όλο το βράδυ στο ψυγείο.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.

Στραγγίζουμε το αρνί και το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο ταψί. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε να ψηθεί από την λιπαρή μεριά προς τα κάτω. Ψήνουμε για 15΄, κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 190 βαθμούς για άλλα 30΄.

Με την μαρινάτα που μας έμεινε σε ένα άλλο μπολ , μαρινάρουμε πατατούλες και τις ψήνουμε σε ένα άλλο ταψάκι, για να σερβίρουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 320
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΑΡΝΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ!!

ΥΛΙΚΑ :

 ½ Φλιτζ ελαιόλαδο

 ½ φλιτζ κόκκινο κρασί

 ½ φλιτζ φρέσκο δυόσμο

 4 μεγάλες σκ σκόρδο ψιλό

 2 φύλλα δάφνης (τριμμένα)

 1 αρνίσιο ή κατσικίσιο μπούτι (2 ½ κιλά)

 κλαδάκια φρέσκου δυόσμου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο , το κρασί, το δυόσμο, το σκόρδο και τα δαφνόφυλλα σε ένα μπολ, ρίχνουμε αρκετό πιπέρι και μαρινάρουμε το κρέας από όλες τις μεριές , αφήνουμε όλο το βράδυ στο ψυγείο.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.

Στραγγίζουμε το αρνί και το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο ταψί. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε να ψηθεί από την λιπαρή μεριά προς τα κάτω. Ψήνουμε για 15΄, κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 190 βαθμούς για άλλα 30΄.

Με την μαρινάτα που μας έμεινε σε ένα άλλο μπολ , μαρινάρουμε πατατούλες και τις ψήνουμε σε ένα άλλο ταψάκι, για να σερβίρουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΡΝΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ!!

ΥΛΙΚΑ :

 ½ Φλιτζ ελαιόλαδο

 ½ φλιτζ κόκκινο κρασί

 ½ φλιτζ φρέσκο δυόσμο

 4 μεγάλες σκ σκόρδο ψιλό

 2 φύλλα δάφνης (τριμμένα)

 1 αρνίσιο ή κατσικίσιο μπούτι (2 ½ κιλά)

 κλαδάκια φρέσκου δυόσμου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο , το κρασί, το δυόσμο, το σκόρδο και τα δαφνόφυλλα σε ένα μπολ, ρίχνουμε αρκετό πιπέρι και μαρινάρουμε το κρέας από όλες τις μεριές , αφήνουμε όλο το βράδυ στο ψυγείο.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.

Στραγγίζουμε το αρνί και το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο ταψί. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε να ψηθεί από την λιπαρή μεριά προς τα κάτω. Ψήνουμε για 15΄, κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 190 βαθμούς για άλλα 30΄.

Με την μαρινάτα που μας έμεινε σε ένα άλλο μπολ , μαρινάρουμε πατατούλες και τις ψήνουμε σε ένα άλλο ταψάκι, για να σερβίρουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΡΝΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ!!

ΥΛΙΚΑ :

 ½ Φλιτζ ελαιόλαδο

 ½ φλιτζ κόκκινο κρασί

 ½ φλιτζ φρέσκο δυόσμο

 4 μεγάλες σκ σκόρδο ψιλό

 2 φύλλα δάφνης (τριμμένα)

 1 αρνίσιο ή κατσικίσιο μπούτι (2 ½ κιλά)

 κλαδάκια φρέσκου δυόσμου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο , το κρασί, το δυόσμο, το σκόρδο και τα δαφνόφυλλα σε ένα μπολ, ρίχνουμε αρκετό πιπέρι και μαρινάρουμε το κρέας από όλες τις μεριές , αφήνουμε όλο το βράδυ στο ψυγείο.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.

Στραγγίζουμε το αρνί και το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο ταψί. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε να ψηθεί από την λιπαρή μεριά προς τα κάτω. Ψήνουμε για 15΄, κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 190 βαθμούς για άλλα 30΄.

Με την μαρινάτα που μας έμεινε σε ένα άλλο μπολ , μαρινάρουμε πατατούλες και τις ψήνουμε σε ένα άλλο ταψάκι, για να σερβίρουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΔΑ ΣΠΡΟΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ :

 1 ¼ Κιλό γίδα (ή κατσικάκι ή μοσχαράκι)

 4 μεγάλα κρεμμύδια

 2/3 φλιτζ ελαιόλαδο

 αλάτι – φρέσκο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Καθαρίζουμε το κρέας από το πολύ λίπος και το πλένουμε πολύ καλά.

Ρίχνουμε νερό στην κατσαρόλα , τα κρεμμύδια και το κρέας, μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε χωρίς καπάκι μέχρι να εξατμισθούν όλα τα υγρά , περίπου για 45΄.

Όταν έχει πιει το νεράκι ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας με τα κρεμμύδια ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσει για 15΄.

Αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε αρκετό νερό και καλύπτουμε το κρέας. Βάζουμε το καπάκι και σιγοβράζουμε περίπου για 1 ώρα μέχρι να λιώσουν τα κρεμμύδια.

ΓΛΩΣΣΑ ΨΗΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ :

 800-1200gr γλώσσα

 1 κιλό σπανάκι

 αλάτι

 6 κ.σ. ελαιόλαδο

 2 κ.σ. πιπερόριζα

 2 σκ σκόρδο ψιλό

 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλό

 λεμόνι σε φετούλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Μαραίνουμε το σπανάκι σε μια κατσαρόλα, αλατίζουμε.

Σοτάρουμε σε λάδι την πιπερόριζα , το σκόρδο, και τα φρέσκα κρεμμύδια και ανακατεύουμε. Στρώνουμε το σπανάκι σε ένα λαδωμένο ταψί. Στρώνουμε το ψάρι αλατισμένο και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στον φούρνο με σκεπασμένο το ταψί, για 20-25΄,στους 190 βαθμούς. Σερβίρουμε με γαρνιρισμένο λεμόνι σε φέτες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΔΑ ΣΠΡΟΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ :

 1 ¼ Κιλό γίδα (ή κατσικάκι ή μοσχαράκι)

 4 μεγάλα κρεμμύδια

 2/3 φλιτζ ελαιόλαδο

 αλάτι – φρέσκο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Καθαρίζουμε το κρέας από το πολύ λίπος και το πλένουμε πολύ καλά.

Ρίχνουμε νερό στην κατσαρόλα , τα κρεμμύδια και το κρέας, μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε χωρίς καπάκι μέχρι να εξατμισθούν όλα τα υγρά , περίπου για 45΄.

Όταν έχει πιει το νεράκι ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας με τα κρεμμύδια ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσει για 15΄.

Αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε αρκετό νερό και καλύπτουμε το κρέας. Βάζουμε το καπάκι και σιγοβράζουμε περίπου για 1 ώρα μέχρι να λιώσουν τα κρεμμύδια.

ΓΛΩΣΣΑ ΨΗΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ :

 800-1200gr γλώσσα

 1 κιλό σπανάκι

 αλάτι

 6 κ.σ. ελαιόλαδο

 2 κ.σ. πιπερόριζα

 2 σκ σκόρδο ψιλό

 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλό

 λεμόνι σε φετούλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Μαραίνουμε το σπανάκι σε μια κατσαρόλα, αλατίζουμε.

Σοτάρουμε σε λάδι την πιπερόριζα , το σκόρδο, και τα φρέσκα κρεμμύδια και ανακατεύουμε. Στρώνουμε το σπανάκι σε ένα λαδωμένο ταψί. Στρώνουμε το ψάρι αλατισμένο και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στον φούρνο με σκεπασμένο το ταψί, για 20-25΄,στους 190 βαθμούς. Σερβίρουμε με γαρνιρισμένο λεμόνι σε φέτες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΔΑ ΣΠΡΟΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ :

 1 ¼ Κιλό γίδα (ή κατσικάκι ή μοσχαράκι)

 4 μεγάλα κρεμμύδια

 2/3 φλιτζ ελαιόλαδο

 αλάτι – φρέσκο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Καθαρίζουμε το κρέας από το πολύ λίπος και το πλένουμε πολύ καλά.

Ρίχνουμε νερό στην κατσαρόλα , τα κρεμμύδια και το κρέας, μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε χωρίς καπάκι μέχρι να εξατμισθούν όλα τα υγρά , περίπου για 45΄.

Όταν έχει πιει το νεράκι ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας με τα κρεμμύδια ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσει για 15΄.

Αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε αρκετό νερό και καλύπτουμε το κρέας. Βάζουμε το καπάκι και σιγοβράζουμε περίπου για 1 ώρα μέχρι να λιώσουν τα κρεμμύδια.

ΓΛΩΣΣΑ ΨΗΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ :

 800-1200gr γλώσσα

 1 κιλό σπανάκι

 αλάτι

 6 κ.σ. ελαιόλαδο

 2 κ.σ. πιπερόριζα

 2 σκ σκόρδο ψιλό

 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλό

 λεμόνι σε φετούλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Μαραίνουμε το σπανάκι σε μια κατσαρόλα, αλατίζουμε.

Σοτάρουμε σε λάδι την πιπερόριζα , το σκόρδο, και τα φρέσκα κρεμμύδια και ανακατεύουμε. Στρώνουμε το σπανάκι σε ένα λαδωμένο ταψί. Στρώνουμε το ψάρι αλατισμένο και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στον φούρνο με σκεπασμένο το ταψί, για 20-25΄,στους 190 βαθμούς. Σερβίρουμε με γαρνιρισμένο λεμόνι σε φέτες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΔΑ ΣΠΡΟΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ :

 1 ¼ Κιλό γίδα (ή κατσικάκι ή μοσχαράκι)

 4 μεγάλα κρεμμύδια

 2/3 φλιτζ ελαιόλαδο

 αλάτι – φρέσκο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Καθαρίζουμε το κρέας από το πολύ λίπος και το πλένουμε πολύ καλά.

Ρίχνουμε νερό στην κατσαρόλα , τα κρεμμύδια και το κρέας, μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε χωρίς καπάκι μέχρι να εξατμισθούν όλα τα υγρά , περίπου για 45΄.

Όταν έχει πιει το νεράκι ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας με τα κρεμμύδια ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσει για 15΄.

Αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε αρκετό νερό και καλύπτουμε το κρέας. Βάζουμε το καπάκι και σιγοβράζουμε περίπου για 1 ώρα μέχρι να λιώσουν τα κρεμμύδια.

ΓΛΩΣΣΑ ΨΗΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ :

 800-1200gr γλώσσα

 1 κιλό σπανάκι

 αλάτι

 6 κ.σ. ελαιόλαδο

 2 κ.σ. πιπερόριζα

 2 σκ σκόρδο ψιλό

 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλό

 λεμόνι σε φετούλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Μαραίνουμε το σπανάκι σε μια κατσαρόλα, αλατίζουμε.

Σοτάρουμε σε λάδι την πιπερόριζα , το σκόρδο, και τα φρέσκα κρεμμύδια και ανακατεύουμε. Στρώνουμε το σπανάκι σε ένα λαδωμένο ταψί. Στρώνουμε το ψάρι αλατισμένο και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στον φούρνο με σκεπασμένο το ταψί, για 20-25΄,στους 190 βαθμούς. Σερβίρουμε με γαρνιρισμένο λεμόνι σε φέτες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΑΝΕ

ΥΛΙΚΑ:

 ΓΛΩΣΣΕΣ 4 ΤΜΧ

 ΑΛΑΤΙ

 ΑΛΕΥΡΙ

 3 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ

 ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΥΝΕΙ / ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ / ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙΣΕΙ / ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ .. ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 5-7’ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΑΝΕ

ΥΛΙΚΑ:

 ΓΛΩΣΣΕΣ 4 ΤΜΧ

 ΑΛΑΤΙ

 ΑΛΕΥΡΙ

 3 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ

 ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΥΝΕΙ / ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ / ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙΣΕΙ / ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ .. ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 5-7’ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΑΝΕ

ΥΛΙΚΑ:

 ΓΛΩΣΣΕΣ 4 ΤΜΧ

 ΑΛΑΤΙ

 ΑΛΕΥΡΙ

 3 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ

 ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΥΝΕΙ / ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ / ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙΣΕΙ / ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ .. ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 5-7’ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΑΝΕ

ΥΛΙΚΑ:

 ΓΛΩΣΣΕΣ 4 ΤΜΧ

 ΑΛΑΤΙ

 ΑΛΕΥΡΙ

 3 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ

 ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΥΝΕΙ / ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ / ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙΣΕΙ / ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ .. ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 5-7’ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑΛΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ :

 1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ

 2 ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

 ½ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

 6 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ

 50 ΓΡ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ

 200 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα 900ml γάλα μαζί με την κανέλα και το ξύσμα λεμονιού. Μόλις βράσει κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και αφαιρούμε τα ξυλάκια κανέλας.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη με το κορν φλάουερ , προσθέτουμε τους κρόκους αυγών και τα 100ml γάλα , ανακατεύουμε καλά , ρίχνουμε λίγο από το ζεστό γάλα και προσθέτουμε το μείγμα σιγά-σιγά στο γάλα που έχουμε στην κατσαρόλα. Επαναφέρουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δέσει η κρέμα.

Γεμίζουμε μικρά πυρίμαχα μπολάκια και πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.

*Σερβίρουμε με σιρόπι καραμέλας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑΛΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ :

 1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ

 2 ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

 ½ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

 6 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ

 50 ΓΡ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ

 200 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα 900ml γάλα μαζί με την κανέλα και το ξύσμα λεμονιού. Μόλις βράσει κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και αφαιρούμε τα ξυλάκια κανέλας.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη με το κορν φλάουερ , προσθέτουμε τους κρόκους αυγών και τα 100ml γάλα , ανακατεύουμε καλά , ρίχνουμε λίγο από το ζεστό γάλα και προσθέτουμε το μείγμα σιγά-σιγά στο γάλα που έχουμε στην κατσαρόλα. Επαναφέρουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δέσει η κρέμα.

Γεμίζουμε μικρά πυρίμαχα μπολάκια και πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.

*Σερβίρουμε με σιρόπι καραμέλας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑΛΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ :

 1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ

 2 ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

 ½ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

 6 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ

 50 ΓΡ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ

 200 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα 900ml γάλα μαζί με την κανέλα και το ξύσμα λεμονιού. Μόλις βράσει κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και αφαιρούμε τα ξυλάκια κανέλας.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη με το κορν φλάουερ , προσθέτουμε τους κρόκους αυγών και τα 100ml γάλα , ανακατεύουμε καλά , ρίχνουμε λίγο από το ζεστό γάλα και προσθέτουμε το μείγμα σιγά-σιγά στο γάλα που έχουμε στην κατσαρόλα. Επαναφέρουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δέσει η κρέμα.

Γεμίζουμε μικρά πυρίμαχα μπολάκια και πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.

*Σερβίρουμε με σιρόπι καραμέλας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑΛΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ :

 1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ

 2 ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

 ½ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

 6 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ

 50 ΓΡ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ

 200 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα 900ml γάλα μαζί με την κανέλα και το ξύσμα λεμονιού. Μόλις βράσει κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και αφαιρούμε τα ξυλάκια κανέλας.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη με το κορν φλάουερ , προσθέτουμε τους κρόκους αυγών και τα 100ml γάλα , ανακατεύουμε καλά , ρίχνουμε λίγο από το ζεστό γάλα και προσθέτουμε το μείγμα σιγά-σιγά στο γάλα που έχουμε στην κατσαρόλα. Επαναφέρουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δέσει η κρέμα.

Γεμίζουμε μικρά πυρίμαχα μπολάκια και πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.

*Σερβίρουμε με σιρόπι καραμέλας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φανουρόπιτα

1 ποτήρι νερού λάδι (ελαιόλαδο ½ - σπορέλαιο ½ )

1 ποτήρι νερού ζάχαρη

½ ποτήρι νερού μαύρο γλυκό κρασί

1 κουτί πορτοκαλάδα με ανθρακικό

1 φαρίνα γιώτης

1 φακελάκι μπέίκη

1 κουταλάκι κανέλλα

½ κουταλάκι γαρίφαλο

½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο

σταφίδες αλευρωμένες

Σουσάμι

Εκτέλεση

Ανακατεύεις όλα τα μαζί τα υλικά για λίγο στο χέρι ή στο μίξερ του χεριού εκτός από το αλεύρι και τις σταφίδες .

Μετά το ανακάτεμα προσθέτεις το αλεύρι ανακατεύεις και στο τέλος ρίχνεις τις σταφίδες και ανακατεύεις με την σπάτουλα

Ρίχνεις το μίγμα στο ταψί (λαδωμένο & αλευρωμένο) και πασπαλίζεις με σουσάμι

Ψήνεις στους 160Ο αερόθερμο για 1 ώρα περίπου

Καλή Επιτυχία!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φανουρόπιτα

1 ποτήρι νερού λάδι (ελαιόλαδο ½ - σπορέλαιο ½ )

1 ποτήρι νερού ζάχαρη

½ ποτήρι νερού μαύρο γλυκό κρασί

1 κουτί πορτοκαλάδα με ανθρακικό

1 φαρίνα γιώτης

1 φακελάκι μπέίκη

1 κουταλάκι κανέλλα

½ κουταλάκι γαρίφαλο

½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο

σταφίδες αλευρωμένες

Σουσάμι

Εκτέλεση

Ανακατεύεις όλα τα μαζί τα υλικά για λίγο στο χέρι ή στο μίξερ του χεριού εκτός από το αλεύρι και τις σταφίδες .

Μετά το ανακάτεμα προσθέτεις το αλεύρι ανακατεύεις και στο τέλος ρίχνεις τις σταφίδες και ανακατεύεις με την σπάτουλα

Ρίχνεις το μίγμα στο ταψί (λαδωμένο & αλευρωμένο) και πασπαλίζεις με σουσάμι

Ψήνεις στους 160Ο αερόθερμο για 1 ώρα περίπου

Καλή Επιτυχία!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φανουρόπιτα

1 ποτήρι νερού λάδι (ελαιόλαδο ½ - σπορέλαιο ½ )

1 ποτήρι νερού ζάχαρη

½ ποτήρι νερού μαύρο γλυκό κρασί

1 κουτί πορτοκαλάδα με ανθρακικό

1 φαρίνα γιώτης

1 φακελάκι μπέίκη

1 κουταλάκι κανέλλα

½ κουταλάκι γαρίφαλο

½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο

σταφίδες αλευρωμένες

Σουσάμι

Εκτέλεση

Ανακατεύεις όλα τα μαζί τα υλικά για λίγο στο χέρι ή στο μίξερ του χεριού εκτός από το αλεύρι και τις σταφίδες .

Μετά το ανακάτεμα προσθέτεις το αλεύρι ανακατεύεις και στο τέλος ρίχνεις τις σταφίδες και ανακατεύεις με την σπάτουλα

Ρίχνεις το μίγμα στο ταψί (λαδωμένο & αλευρωμένο) και πασπαλίζεις με σουσάμι

Ψήνεις στους 160Ο αερόθερμο για 1 ώρα περίπου

Καλή Επιτυχία!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φανουρόπιτα

1 ποτήρι νερού λάδι (ελαιόλαδο ½ - σπορέλαιο ½ )

1 ποτήρι νερού ζάχαρη

½ ποτήρι νερού μαύρο γλυκό κρασί

1 κουτί πορτοκαλάδα με ανθρακικό

1 φαρίνα γιώτης

1 φακελάκι μπέίκη

1 κουταλάκι κανέλλα

½ κουταλάκι γαρίφαλο

½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο

σταφίδες αλευρωμένες

Σουσάμι

Εκτέλεση

Ανακατεύεις όλα τα μαζί τα υλικά για λίγο στο χέρι ή στο μίξερ του χεριού εκτός από το αλεύρι και τις σταφίδες .

Μετά το ανακάτεμα προσθέτεις το αλεύρι ανακατεύεις και στο τέλος ρίχνεις τις σταφίδες και ανακατεύεις με την σπάτουλα

Ρίχνεις το μίγμα στο ταψί (λαδωμένο & αλευρωμένο) και πασπαλίζεις με σουσάμι

Ψήνεις στους 160Ο αερόθερμο για 1 ώρα περίπου

Καλή Επιτυχία!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μηλόπιτα

3 αυγά

1 ποτήρι νερού αλεύρι Φαρίνα

1 Μπέίκη μπάουντερ

1 ποτηράκι μικρό Κονιάκ

6 μήλα και κανέλλα

1 φλιτζανάκι του τσαγιού ζάχαρη

Βιτάμ

Εκτέλεση

Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη , (το ασπράδι το χτυπάμε χώρια)

Ρίχνουμε την μαρέγκα και το αλεύρι , το μπείκη και το κονιάκ.

Μέσα σε στρογγυλό ταψί κόβω ένα μικρό κομματάκι βιτάμ και το βάζω στο φούρνο μέχρι να λιώσει και μετά το βγάζω το ταψί από το φούρνο.

Κόβω τα μήλα σε στρογγυλές φέτες και τα πασπαλίζω με κανέλλα

Στρώνω τα μήλα στο ταψί και από πάνω ρίχνω το μίγμα.

Ψήνω για 1 ώρα στους 170ο C

Καλή Επιτυχια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μηλόπιτα

3 αυγά

1 ποτήρι νερού αλεύρι Φαρίνα

1 Μπέίκη μπάουντερ

1 ποτηράκι μικρό Κονιάκ

6 μήλα και κανέλλα

1 φλιτζανάκι του τσαγιού ζάχαρη

Βιτάμ

Εκτέλεση

Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη , (το ασπράδι το χτυπάμε χώρια)

Ρίχνουμε την μαρέγκα και το αλεύρι , το μπείκη και το κονιάκ.

Μέσα σε στρογγυλό ταψί κόβω ένα μικρό κομματάκι βιτάμ και το βάζω στο φούρνο μέχρι να λιώσει και μετά το βγάζω το ταψί από το φούρνο.

Κόβω τα μήλα σε στρογγυλές φέτες και τα πασπαλίζω με κανέλλα

Στρώνω τα μήλα στο ταψί και από πάνω ρίχνω το μίγμα.

Ψήνω για 1 ώρα στους 170ο C

Καλή Επιτυχια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μηλόπιτα

3 αυγά

1 ποτήρι νερού αλεύρι Φαρίνα

1 Μπέίκη μπάουντερ

1 ποτηράκι μικρό Κονιάκ

6 μήλα και κανέλλα

1 φλιτζανάκι του τσαγιού ζάχαρη

Βιτάμ

Εκτέλεση

Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη , (το ασπράδι το χτυπάμε χώρια)

Ρίχνουμε την μαρέγκα και το αλεύρι , το μπείκη και το κονιάκ.

Μέσα σε στρογγυλό ταψί κόβω ένα μικρό κομματάκι βιτάμ και το βάζω στο φούρνο μέχρι να λιώσει και μετά το βγάζω το ταψί από το φούρνο.

Κόβω τα μήλα σε στρογγυλές φέτες και τα πασπαλίζω με κανέλλα

Στρώνω τα μήλα στο ταψί και από πάνω ρίχνω το μίγμα.

Ψήνω για 1 ώρα στους 170ο C

Καλή Επιτυχια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μηλόπιτα

3 αυγά

1 ποτήρι νερού αλεύρι Φαρίνα

1 Μπέίκη μπάουντερ

1 ποτηράκι μικρό Κονιάκ

6 μήλα και κανέλλα

1 φλιτζανάκι του τσαγιού ζάχαρη

Βιτάμ

Εκτέλεση

Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη , (το ασπράδι το χτυπάμε χώρια)

Ρίχνουμε την μαρέγκα και το αλεύρι , το μπείκη και το κονιάκ.

Μέσα σε στρογγυλό ταψί κόβω ένα μικρό κομματάκι βιτάμ και το βάζω στο φούρνο μέχρι να λιώσει και μετά το βγάζω το ταψί από το φούρνο.

Κόβω τα μήλα σε στρογγυλές φέτες και τα πασπαλίζω με κανέλλα

Στρώνω τα μήλα στο ταψί και από πάνω ρίχνω το μίγμα.

Ψήνω για 1 ώρα στους 170ο C

Καλή Επιτυχια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΦΥΛΛΟ.

ΣΤΗ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΤΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΑΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ BAKING POWDER.H ΦΑΡΙΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ BAKING??ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΤΑ?ΔΗΛ.ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

ΝYRSE ΣΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΤΙ ΑΛΕΥΡΙ?ΜΑΛΑΚΟ??ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ 1 1/4 ΕΝΝΟΕΙΣ 1 1/4 VΙΤΑΜ Η΄ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ!!!

ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ CASHEWS

ΥΛΙΚΑ:

1/4 ΒΟΥΤΗΡΟ

1 ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΓΑΛΟ

1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΡΟΤΟ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ

1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟΥ ΑΓΡΙΟ ΡΥΖΙ(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ)

2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟΥ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ Η΄ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΛΑΤΙ

1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΣΙΟΥΣ

1/4 ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΚΟΜΜΕΝΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΛΙΩΝΩ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΩ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΡΟΤΟ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΡΑΘΟΥΝ.ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ.

ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ.

ΣΚΕΠΑΖΩ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.

ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΚΑΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.

ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΖΕΣΤΟ.

ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΟΜΟΤΑΤΟ!

ΚΡΕΜΑ ΜΕ CREAM CRACKERS

4 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΒΑΝΙΛΙΑ,ΓΙΩΤΗΣ(ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ?:unsure: )

1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ

1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΒΑΝΙΛΙΑ

2 ΦΡΕΣΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ

2 ΚΟΥΤΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ CREAM CRACKERS

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΒΑΖΩ ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ,ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ,ΤΙΣ ΦΡΕΣΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΩ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΟΥΝ.

ΣΤΡΩΝΩ ΣΕ ΕΝΑ PYREX TA CREAM CRACKERS(TA MIΣΑ).ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΡΩΝΩ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ, ΞΑΝΑΒΑΖΩ CREAM CRACKERS KAI META ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ.

ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΒΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΛΙΓΑ CREAM CRACKERS.

ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Αυτό πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει και θα γελάσουμε!! Θα γίνουν ξεκαθάρισματα 😀   Τραγικό που δεν κάθεται κάποιος να επιβλέπει και να βοηθήσει.. αχ σε νιώθω..κι εμένα έτσι μου παρατάνε τα ανίψια.. έρχονται επίσκεψη και ξαφνικά 'να πεταχτώ λίγο θυμήθηκα μια δουλειά' και επιστρέφουν όταν είναι να φύγουν 😀 πες ξεκάθαρα ότι θέλεις να στα κρατήσω και αν μπορώ πολύ ευχαρίστως!!
    • Καλησπέρα κορίτσια. Μόλις γυρίσαμε σπίτι από απογευματινό μπανιο με την μικρή και είδα στο εσώρουχο μου καφέ αίμα. Όχι όπως τις προηγούμενες ημέρες που ήταν ένα σκούρο μπεζ σε απειροελάχιστη ποσότητα. Τώρα ήταν σαν αίμα περιόδου. Εννοείται με έπιασαν τα κλάματα. Είπα στον άντρα μου ότι αν χάσω το μωρό, δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στους γονείς του για την κούραση που τράβηξα 1 εβδομάδα τώρα. Ίσως να μην φταίνε αυτοί αλλά αυτή η κακή τους ενέργεια και η αδιαφορία τους είναι σαν να επιδείνωσαν την κατάσταση. Τους ανέφερα ότι ο γιατρός είπε να μην σηκώνω το μωρό όσο γίνεται, και η απάντηση τους (όχι σε εμένα απευθείας, αλλά στον άντρα μου), ήταν ότι η μάνα του έκανε μετακόμιση έγκυος. Εμένα αυτό μόνο κακία μου βγάζει. Ίσως είμαι απλά ταραγμένη και ψάχνω κάπου να αποδώσω ευθύνες.. ίσως μιλάει ο φόβος μου... Αλλά ειλικρινά έχω πανικοβληθεί και ταυτόχρονα έχω θυμώσει τόσο πολυ. Δεν ξέρω πως θα περιμένω μέχρι την Τρίτη που έχω την αυχενική. 
    • Κοίτα έχεις όλα τα δίκια του κόσμου όταν βλέπεις ομως ότι ο αλλος δεν καταλαβαίνει την κατάσταση σου με ωραίο τρόπο εξήγησε τους πως δε μπορείς πλέον...εν τω μεταξύ ζω κάτι αντίστοιχο..έχω έναν γείτονα Μ ένα κοριτσάκι κι αυτό θέλει συνέχεια να έρχεται να παίζει με τον δικό μου..ε το αφήνουν το παιδί και φεύγουν..δεν κάθονται ..κι εγώ αναγκάζομαι κάνω το διαιτητή μαζεύω το χάος μετά παιχνίδια δωμάτιο..άσε που πρέπει να έχω συνέχεια το νου μου μην πέσει κάπου μη χτυπήσει ...τελοσπαντων απ' τη μια δεν τους ήθελα και μέσ' τα πόδια μου γιατί τι να πεις και συνέχεια πρέπει να κάτσεις κι εκεί μαζί τους  ενώ τώρα κάνω και καμιά δουλειά η κάθομαι ...αλλά τώρα δε μπορώ να τρέχω πίσω να μαζεύω η να γίνει τίποτα και να βρω κάνα μπελα
    • Σ'ευχαριστώ πολύ! Άρα μέχρι τη Πέμπτη περιμένω κανονικά και βλέπουμε..
    • Προσπάθησε να βάλεις λίγο τα όρια σου από εδώ και πέρα γιατί όταν θα γεννήσεις και θα θες μια βοήθεια κατά 90% θα είναι άφαντοι 😕 Και σκέψου αν για εσενα όταν θα θες να αφήσεις κάπου το μωρο για να πας με τον αντρα σου για ενα φαγητό, θα έκαναν κάτι αντίστοιχο ;🤷‍♀️ ειναι ωραία να προσφέρεις βοήθεια αλλά αν είναι μονόπλευρο τότε θα πρέπει να κοιτάξεις και εσυ τον εαυτό σου ειδικά από εδώ και πέρα που θα έχεις και ένα μωρο  εγω το βλέπω με της κουμπαράς μου το παιδί κανονίζουμε όλοι το πρόγραμμα μας ανάλογα με το δικό της το παιδί ποτε  τρώει ποτε κοιμάται, να πάμε εμείς στο σπίτι τους να μην αλλάξει περιβάλλον η μικρή και γενικα ότι βολεύει σε εκείνους λες και εγω δεν έχω παιδί.. που αντικειμενικά έχω πιο δύσκολο παιδί εγω από το δικό της… θα δεις πολλά μετά την γεννά και από ανθρώπους που δεν το περιμένεις 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...