Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα... καλή εβδομάδα!!!

Έχω εναν πονο στο στομαχι απο το πρωι...

Εχω σε λιγη ωρα το Papp-A μου... και φοβαμαι...

Νιωθω πως θα περασω ολη μου την εγκυμοσυνη μεσα σε ενα φοβο...

Ισως γιατι ξερω τι θα πει απωλεια... και δεν θελω/αντεχω να την ξαναζησω...

Κοριτσια φ ο β α μ α ι.. δεν θελω να μου πουν πως δεν ειναι καλα το μπιζελακι μου...

Δημοσίευση

Aγάπη μου μη φοβάσαι, μια χαρά θα είναι το μπιζελάκι σου! Όλες μας το περνάμε αυτό το άγχος με αυτόν τον προγγενετικό!!!

Άντε και δεν κάνει να παίρνεις και χάπια για το στομάχι!! Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι αν και είμαι σίγουρη οτι θα τα έχεις! Και με το καλό ένα γερό νινάκι στην αγκαλιά σου!

Δημοσίευση

Εγω οταν φοβομουνα στην εγκυμοσυνη τραγουδουσα!

Πιασε ενα χαρουμενο σκοπο ή ένα αστειο τραγουδι και δες αν "πιανει"και σε σενα!

Αν εισαι σπιτι βαλε στην τηλεοραση κατι ελαφρυ ή δοκιμασε dvd, παντα κατι light, τυπου παλιος ελληνικος κινηματογραφος!

Ελπιζω ετσι να γινει η αναμονη λιγο πιο υποφερτη ...

Παμε μαζι "...λα λα don't worry be happy....":cheer:

Δημοσίευση

Το θεμα ειναι πως ειμαι στην δουλεια και με τα νευρα στο κοκκινο!!

Κοριτσια φευγω...

Σας ευχαριστω ειλικρινα... μονο καποιος που το εχει ζησει μπορει να καταλαβει και δεν θα πει τις γνωστες μπουρδες...για υπερβολες κτλ

Δημοσίευση

zazazou μου, καλα αποτελεσματα κοπελα μου!! περιμενουμε τα νεα σου!!

καθολου υπερβολικη δε θα τη χαρακτηριζαμε την αγωνια σου, γιατι οσες εχουμε στο ιστορικο μας μια εγκυμοσυνη, ξερουμε καλα τι παει να πει...;)

ευχομαι μεσα απ'τη καρδια μου, να μας πεις αργοτερα τα ευχαριστα αποτελεσματα!! ολα θα πανε καλα κοριτσι μου!!:kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ.ΕΙΜΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 35.

Δημοσίευση

δεν υπαρχει γυναικα που να κυοφορει κ να μην εχεις αγχος μεχρι κ την τελευταια μερα.πιστευω οτι ειναι λογικο.απλα χαλαρωσε λιγο κ σκεψου μονο θετικα κ θα δεις που ολα θα πανε καλα.φιλια

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΚΟΙΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΧΩΜΕΝΕΣ, ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ!

Δημοσίευση

Ειναι φυσικο να φοβάσαι,ειδικά όταν έχεις περάσει δυσκολίες όπως για παράδειγμα μια αποβολή.

Κι εγώ πέρασα τέτοια κατάσταση και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα απο όλες τις πρώτες απαραίτητες εξετάσεις είχα τρομερό αγχος.

Με το παραμικρο πονάκι ή ενόχληση με έπιανε πανικός.

Μετα το 3ο μήνα όμως ηρέμησα.Ειδικα μετά και το β επιπέδου που ειναι και ο πιο λεπτομερης έλεγχος.

Να μην αγχώνεσαι λοιπόν,να εισαι ήρεμη.

Το στομάχι μπορει να πονάει απλά λογο άγχους.

Καλα αποτελέσματα!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Ειμασταν πολυ μικρουλικα και δεν μπορεσε να μας δει αλλα καναμε υπερηχο και εχουμε μεγαλωσει... απο 11,8 χιλ. πριν δεκα μερες σημερα ηματαν 50,3 χιλ. και θα παμε παλι την αλλη Δευτερα το πρωι...

ΥΓ. Κοριτσια, ειλικρινα ε υ χ α ρ ι σ τ ω..

Δημοσίευση

το αγχος γλυκεια μου ειναι απολυτως φυσιολογικο στην κατασταση σου...αφυσικο θα ηταν να μην σε ενοιαζε....σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα....το στομαχι ειναι απο τοαγχος....σκεψου θετικα πραγματα και μην αφηνεσαι να σε παιρνει απο κατω,γιατι ετσι κανεις κακο και στο μωρακι...τα νιωθει τα συναισθηματα μας...φιλακια και ολα να πανε οπως εσυ επιθυμεις......:kiss:

Δημοσίευση

Ειμαι στην 11η...και απλα επειδη μου ειπε η γιατρος μου οτι πρεπει να γινει 11η με 12η απο την αγωνια μου πηγα στην 11η για να προλαβω πριν τις γιορτες.. .

Παντως απ'οτι μου ειπε κι απ'οσο ειδε...δειχνει να ειναι καλα... απλα αλλη μια εβδομαδα αγωνια..αλλα που θα παει, θα περασει!!

Δημοσίευση

zazazou ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΤΣΙ.ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΕΙΣ ΤΟΣΟ.ΠΟΛΛΑ :kiss: :kiss: ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ....

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ!!!!!!

Ειμαστε κι εγω και το μπιζελακι παρα πολυ καλα... και ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη και ηρεμη!!!

Σημερα εν τω μεταξυ εχουμε επετειο γαμου (η πρωτη μας) με τον Πετρο κι η αληθεια ειναι πως μεχρι αυτη τη στιγμη δεν μπορουσα ουτε να χαρω ουτε τιποτα!!!!!!

Να ειστε ολες καλα και να περασετε ομορφα τις μερες που ερχονται!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...