Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έντονος Πόνος Χαμηλά Στην Κοιλιά Και Καφέ Υγρά Την Επομένη...

depytsilo

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα! είμαι καινούργια στο φόρουμ και θα ήθελα τις συμβουλές σας. Στις 8/7 μου ήρθε η περίοδος μου κανονικά, χωρίς να διακρίνω κάτι διαφορετικό. μέχρι να μου έρθει όμως είχα παρατηρήσει κάποιες αλλαγές, όπως έκκριση πηχτών, άσπρων υγρών, κόπωση, πονοκεφάλους, οι οποίοι συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Είχα την υποψία εγκυμοσύνης. Στις 12/7 η περίοδος μου τελείωσε. Χτες το βράδυ όμως (2μέρες μετά το τέλος της περιόδου μου) υπέφερα από πολύ έντονους πόνους χαμηλά στην κοιλιά, τόσο που δε μπορούσα ούτε να κουνηθώ. οι πόνοι αυτοί κράτησαν κανένα 3ωρο και μετά εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας. Από το πρωί που ξύπνησα κάθε φορά που πάω στο μπάνιο για "τσίσα" όταν σκουπίζομαι παρατηρώ καφέ υγρά, το ίδιο και στο εσώρουχό μου. Γνωρίζει κάποια αν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης. Την ιδέα αυτή μου την έβαλε η μητέρα μου πριν από λίγο που της είπα για τα υγρα. Εκείνη είχε περίοδο μέχρι και τον 4ο μήνα στην 3η της εγκυμοσύνη. Αυτοί οι πόνοι όμως σε συνδιασμό με τα υγρά?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...