Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα εχω ενα αγορακι 2.5 μηνων περιπου. Οταν γεννηθηκε δεν καταλαβαμε κατι ομως με τον καιρο διαπιστωσαμε πως ηταν σχεδον συνεχεια με το στομα ανοιχτο με την γλωσσα εξω.η γλωσσα του ειναι μεγαλη αλλα πιο πολυ πλατια.επειδη ανησυχησαμε τον πηγαμε σε γενετιστη οπου διαπιστωθηκε οτι πασχει απο ενα σπανιο συνδρομο beckwith wiedemann. Μηπως υπαρχει αλλη οικογενεια με αυτο το συνδρομο??????? Οι γιατροι εδω στην ελλαδα δεν τον ξερουν

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι σίγουρα θα πάρουν και οι παππούδες. Κάτι για το καλό ήθελα να πάρω σαν πρώτη φορά. Κάτι συμβολικό.  Έχω κρεβατάκι συρταριέρα κάθισμα φαγητού και ριλαξ ολοκαίνουρια από τ ανιψιά μου. Το κρεβατάκι είναι από μαραγκό, αλλάζει ανάλογα με την ηλικία και φτάνει μέχρι 6 χρονων παιδάκι. Επίσης η μαμά μου θα μου πάρει λίκνο για τους πρώτους μήνες που θα το έχω μαζί μου στην κρεβατοκάμαρα.  Η μπανιερες που έχουν βγάλει τώρα βολεύουν; @Elk τι λες;  Για πες εσύ που έγινες ξανά μαμά τι χρησιμεύει...  Πραγματικά έχουν βγάλει ένα σωρό και δεν ξέρεις τι να πρωτοπαρεις
    • Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ρωτήσει το κόστος γιατρού και κλινικής, το πάω βήμα βήμα. Έχω μια εικόνα από κόστος στο μυαλό μου αλλά δε ξέρω πόσο θα έχουν αλλάξει οι τιμές.  Σχετικά με σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες και όλα τα υπόλοιπα δεν έχω σκοπό να τρέξω να τα πάρω, όπως σωστά λες φέρνουν δώρα και γεμίζεις χωρίς ουσία. Έχουμε και μικρό σπίτι οπότε πρέπει να είμαστε και συγκρατημένοι στις αγορές μας. 
    • Εγώ θα έλεγα σιγά σιγά τις αγορές σε ρούχα φορμάκια σεντόνια πετσέτες τέτοια γιατί συνήθως στο πρώτο παιδάκι όλο και κάτι θα σας φέρουν δώρο φίλοι συγγενείς και ότι χρειάζεστε το αγοράζετε και αργότερα το καρότσι εντάξει είναι βασικό το θες από πριν αλλά πανάκριβα και αυτά υπερεκτιμημένα θεωρώ 
    • Μπορείς να πάρεις μερικά σε ουδέτερο χρώμα και μετά παίρνεις και ανάλογα με το φύλο 😊 εγώ από ψώνια δεν έχω να κάνω και πολλά εκτός αν είναι αγόρι τότε θα πρέπει να πάρω κανένα φορμάκι αλλά δεν βιάζομαι έχω χρόνο 
    • Στην πρώτη μου κόρη πήγαινα σε ιδιώτη  και γέννησα στο Ιασώ στην Αθήνα  στην δεύτερη κόρη πήγα στο ιδιώτη που είχα μέχρι τον 5ο μήνα (ήξερα ήδη φύλο από το ιδιώτη τότε ) και μετά τον άλλαξα πήγα στο δημόσιο σε αυτόν που πάω και τώρα και άλλαξα λόγο ότι ήταν πολλά τα λεφτά στον ιδιώτη και στην κλινική  γενικά είναι λιγομίλητος γιατρός είμαι και εγώ έτσι σαν ασθενής οπότε δεν ρωτάω και πολλά έχει και αρκετά άτομα μέσα από ειδικευόμενους γιατρούς νεαρά άτομα τα οποία αυτά μετράνε και ο γιατρός κοιτάει τη οθόνη και καθοδηγεί.. οπότε τρώμε κάπως αρκετό χρόνο.. έχω όμως μια φίλη που είναι μαία στο νοσοκομείο και δουλεύει με τον γιατρό αυτόν μου είπε πως είναι πολύ καλός γιατρός και ειδικά στα χειρουργεία (εγώ γεννάω με καισαρική ) αλλά έχει αυτό το αρνητικό είναι λίγο βαρύς  εμένα με βάζει ραντεβού κάθε 4 βδομάδες 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...