Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ερωτηματολόγιο Για Διδακτορικό


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Έχω ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο στα πλαίσια της διδακτορικής μου έρευνας σχετικά με τις μετακινήσεις των ατόμων. Αν μπορείτε να αφιερώσετε 3 λεπτά για να το συμπληρώσετε θα με βοηθούσατε πολύ. Μπορείτε να το κοινοποιήσετε και σε όποιον εσείς επιθυμείτε! :)

 

Το link για το ερωτηματολόγιο είναι το εξής: 

 

https://docs.google.com/forms/d/1YSQ1ucYp1ZCPExxTsIt-ggJjcIGgg9WBMWuf7Qd4V-k/viewform?usp=send_form

 

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και θέλω να πω επίσης κάτι ακόμα αλλά αυτή είναι προσωπική άποψη και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Εμάς η παιδίατρος χρεώνει 30 ευρώ την επίσκεψη στο ιατρείο και 50 ευρώ όταν έρχεται στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή τα ραντεβού είναι αρκετά συχνά και δεν είναι εύκολο να φεύγουν έτσι τα έξτρα 20ευρα αλλά ρε κορίτσια και τις φορές πιο μετά που πήγαμε στο ιατρείο περίμεναν ένα δύο παιδάκια με βήχα που τον άκουγες από το πάρκινγκ. Άρα διάλεγα να έρθει στο σπίτι προκειμένου να μην εκτεθεί το μωρό σε αυτό.
    • Καλημέρα κορίτσιααα. Σήμερα επέστρεψα στην ρουτίνα μετά από μια τριήμερη απόδραση.  Τις μέρες που έλειπα είχα τόσες τύψεις και μου βγήκαν άπειροι φόβοι. Αυτό το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο πολύ καιρό είναι η αλήθεια και δεν μπορούσα να μην πάω. Αλλά περιελάβανε πισίνα, θάλασσα, ήλιο κλπ. Πιστεύετε πως μπορεί να έβλαψα το σποράκι?? 
    • Κοίτα δε νομίζω παιδίατρος να σου πει ότι δεν μπορεί να σε αναλάβει. Εγώ επειδή δεν ήμουν σίγουρη τι σχήμα ήθελα σχετικά με τη διατροφή δηλαδή αποκλειστικό θηλασμό, μεικτή ή ξένο, ήθελα έναν παιδίατρο που να μην είναι απόλυτος και κυρίως θα ήθελα να έχει κ αυτός παιδιά. Να έχουμε μιλήσει έστω μια φορά, ώστε όταν τον πάρω αφού γεννήσω να με ξέρει και να κανονίσουμε ραντεβού στο σπίτι.
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου  Καλημέρα ❤️
    • Ζητάω συγκεκριμένα την μπροστινή μπάρα ασφαλείας ενός παλιού καροτσιου 3 σε 2 μάρκας cangaroo sharah verde (του μεγάλου καροτσιου και όχι του καθίσματος αυτοκινήτου). Έχω μόλις γεννήσει το δεύτερο παιδάκι μου και το ξέχασα στην παιδική χαρά και χάθηκε και έτσι γίνεται άχρηστο και μη ασφαλές για το μωρό. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω καινούργιο... Εάν έχει κάποια μαμά ένα παρόμοιο μοντέλο και δεν το χρειάζεται και μπορεί να μου βγάλει την δική της μπάρα ( με πληρωμή) το χρειάζομαι επειγόντως. Σας ευχαριστώ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...