Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε;

Πολλή κούραση σήμερα... Έχει αφόρητη ζέστη, δεν κοιμήθηκα και καλά, αφήστε και το άλλο... Το πρωί, κρατούσε ο άντρας μου τα παιδιά για να κοιμηθώ λίγο ακόμα. Σε κάποια φάση, ακούω ότι ο Αντρέας κατουρήθηκε, δηλαδή βγήκαν τα κάτουρα απ' την πάνα και γέμισε το πάτωμα. Ο άντρας μου ο ηλίθιος, αντί να τον βάλει στο μπάνιο, προσπαθούσε να τον καθαρίσει με βαμβάκια και νερά. Τέλος πάντων, του φώναζα να τον κάνει μπάνιο, όχι αυτός, τελικά του φώναξα να τον φέρει στο μπάνιο να τον πλύνω εγώ. Τον πλένω, του βάζω καθαρή πάνα, οπότε τον ρωτάω αν θέλει να του βάλω βρακάκι αντί για πάνα και να κάνει τσίσα στην τουαλέτα, κι αυτό μου απαντά "ναι, και να διαβάσουμε πα-αμύθι στην τουαλέτα, αυτό το τ-ίγωνο που έχει μούτκια". Το "τρίγωνο που έχει μούτρα" είναι ενας απ' τους Μικρούς Κύριους! Του βάζω ένα ωραίο βρακάκι και πηγαίνουμε στην τουαλέτα. Κάθισε αρκετή ώρα, διαβάσαμε δυο παραμυθάκια, κι όταν πήγαμε για το τρίτο ήθελε να φύγει. Δεν έκανε τίποτα, και μου είπε ότι τα κακά τον δυσκολεύουν. Πάμε λίγο στο σαλόνι, και λίγη ώρα μετά επιστρέφουμε στην τουαλέτα. Του βάλαμε το λάπτοπ εκεί για να βλέπει Μικρούς Αϊνστάιν, αλλά κάθισε πολύ λίγο. Δεν έκανε τίποτα, ούτε κι αυτή τη φορά. 

Μετά από λίγο, έκανε τσίσα στο βρακάκι. Εκεί να δείτε, λίμνη στο πάτωμα, να τρέχω να τον πλύνω, να καθαρίσω, ο άντρας μου έπαιζε σκάκι κι ήρθε με το ζόρι και φωνάζοντας, ενώ πήγε να τον σκουπίσει πριν τον φέρει στο μπάνιο για να μην τρέχουν τα κάτουρα κάτω, και λέρωσε και την πολυθρόνα... Του βάζω άλλο βρακάκι, λίγο μετά έκανε και κακά στο βρακάκι. Τέλος πάντων, δεν τον μαλλώσαμε, φοράει τρίτο βρακάκι και κάθεται στο σαλόνι να βλέπει Μικρούς Αϊνστάιν. Μέσα σε διάστημα δύο ωρών ή και περισσότερο, του είπα άπειρες φορές να πάμε τουαλέτα, και αρνούνταν. Δεν ήθελε ούτε να το ακούσει, αλλά ούτε και να βάλει πάνα. Δεν ξαναέκανε τσίσα ή κακά, αλλά ούτε τουαλέτα ήθελε να πάει. Του πρότεινα να του φέρω το γιογιό στο σαλόνι και να καθίσει εκεί, βλέποντας τα παιδικά που του αρέσουν, τίποτα. Τελικά, σε κάποια φάση τον πήρε ο άντρας μου να τον πάει στην τουαλέτα, και έκλαιγε, χτυπιόταν, φώναζε και δεν ήθελε να πάει. Έτσι, του βάλαμε πάλι πάνα... Νομίζω ότι τα κάνουμε όλα τελείως λάθος. Αλλά τι να κάναμε, αφού δεν ήθελε με τίποτα την τουαλέτα; 

Ουφ, όλα λάθος τα κάνω...

Να σας ρωτήσω ρε κορίτσια, ο Αντρέας έχει ακόμα βήχα. Όχι πολύ, βήχει αραιά και πού, αλλά βήχει, τέλος πάντων. Πιστεύω ότι είναι απ' το κλιματιστικό, το οποίο βάζουμε μόνο το βράδι, γιατί κι ο άντρας μου κι εγώ βήχουμε. Να φανταστείτε, έχουμε το παράθυρο λίγο ανοιχτό, το ίδιο και την εσωτερική πόρτα του δωματίου, και δύο μπολάκια με νερό, αλλά πάλι, το δωμάτιο γίνεται πάγος. Χτες βράδι το βάλαμε στους 29 βαθμούς, γιατί κρυώναμε, κι ο άντρας μου ήθελε να το βάλει στους 30!!! Τόσο πολύ! Λέτε να πειράζει να πάει για μπάνιο στη θάλασσα; Εγώ πιστεύω ότι το μπάνιο θα τον βοηθήσει στα βρογχικά. Μάλλον θα πάρουμε και τον παιδίατρο να τον ρωτήσουμε.

Καγκουράκι καλά να περνάτε τις τελευταίες μέρες των διακοπών σας! 

Ωραίες οι εκδηλώσεις σας!

Κι ο Αντρέας θέλει μόνο εμένα για τον ύπνο. Ντύσιμο-μπάνιο τα έχει αναλάβει κυρίως ο άντρας μου ευτυχώς.

Η τριλογία του Θέμελη, αυτή είναι. Δεν την έχω αρχίσει ακόμα, γιατί διάβαζα κάτι άλλα που δανείστηκα.

Σας αφήνω γιατί γκρινιάζει η μικρή.

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Α, ξέχασα να σας πω!

Αποφασίσαμε ημερομηνία για τη βάπτιση. Λέμε για 28 Δεκεμβρίου. Εγώ ήθελα να την κάνουμε 23 Νοεμβρίου, για να γιορτάσουμε μαζί και τα γενέθλια του Αντρέα, αλλά προέκυπταν διάφορα προβλήματα, όπως ότι, ο αδελφός μου θα αναγκαζόταν να έρθει από τη Φιλανδία Νοέμβριο και μετά πάλι το Δεκέμβριο για τα Χριστούγεννα και ότι είναι περίοδος νηστείας. Δεν ήθελα Δεκέμβριο, γιατί κάνει κρύο, και γιατί δε μου κάθεται η βάπτιση χριστουγεννιάτικα, αλλά απ' ό,τι φαίνεται, είναι το βολικότερο για όλους, ούτε και θέλω να το παρατραβήξω και να βαφτίσουμε το μωρό δέκα-δώδεκα μηνών.

Την Τετάρτη που θα πάμε στην εκκλησία για το σαραντισμό, θα κλείσουμε την εκκλησία, και θ' αρχίσουμε να κοιτάμε για κέντρα για το τραπέζι!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες μου!!!

Αρχιζω απο τα δικα σας και μετα τα δικα μας!

Αννα ΜΑρια,καταρχας πολυχρονη και ευτυχισμενη! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Τα παιδια μας ειναι ιδια! Συνεχεια παρατηρω οτι αυτα που κανει ο Δημητρης λιγο καιρο μετα τα διαβαζω για τον Αντρικο! Καλα δεν μιλαμε για τη γλωσσα που δεν μπαινει με τιποτα μεσα! Τρελα κι εμεις με Πεππα και Μικρους Αινσταιν!Εγω ομως δεν βρισκω το κακο να βλεπει πολλη ωρα τετοια εκπαιδευτικα παιδικα η μικυ μαους, που να ξερω ομως τι δειχνουν οχι τιποτα βλακειες. Τι να κανει το παιδι στο σπιτι; Αντε να παιξει λιγο μονο του, αντε να κατσει καποιος μαζι του να παιξει και να ζωργαφισει, ποσο ολα αυτα ομως; Μια ωρα; Δυο ωρες; Ε μετα θα βαρεθει και θα θελει να δει παιδικα!Λογικο μου φαινεται. Για την πανα, αστο για του χρονου. Μην τον πιεζεις. Απο 2μιση μεχρι 3μιση βγαζουν την πανα, ασε να σου δειξει εκεινος ποτε ειναι ετοιμος και μην αγχωνεσαι με οσα σου λενε οι αλλοι. Εκ των πραγματων καποια στιγμη θα τη βγαλει! Λες να παει 30 και να τα κανει στην πανα; Χαλαρααααα λοιπον!

Ανθη να χαιρεσια τον Πανουλη! Πανεμορφη η Κεφαλονια, αν και ειχα παει μολις 6 ετων, ακομα θυμαμαι πραγματα.

Κατερινακι και Μαγδουλα η Κερκυρα ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου μερη, εχω παει 3 φορες και λατρευω, αλλα εχω τωρα να παω πανω απο 10 χρονια! Να περνατε καλα!

Κα μου θα ασχοληθεις με τα κοινα; Μπραβο! Πολυ σημαντικο να εισαι ενεργος πολιτης!

Μαρινακι  μου  το ιδιο middle name θα εχουν τα παιδακια μας! Αντε με το καλο!

Βασουλα μου εσεις πως τα πατε???

Τωρα στα δικα μας.

Αποτοξινωση κοριτσια μου! Αποτοξινωθηκα απο τηλεοραση και ιντερνετ. Γυρισαμε απο το χωριο και κατσαμε στην Αθηνα μια εβδομαδα, καναμε κατι βολτουλες, περασαμε ομορφα. Πηγαμε και για μπανιο μια φορα στη Βουλα. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Δεν καταλαβαινω γιατι λενε οτι ειναι καθαρα. Η πιο βρωμικη θαλασσαπου εχω μπει ποτε, σε δυο λεπτα με το ρολοι ειχα βγει! Μετα, αφησαμε στην πεθερα μου το Δημητρη 2 μερες και 1 στη μανα μου και ξαναπηγαμε χωριο οι δυο μας. Για λιγη ρομαντζαδα. Εκει να δεις χλαρωση! Παραλια ολη μερα, μπανιο τρελα, διαβσα 2 βιβλια σε 3 μερες, βολτουλες, ρομαντικη διαθεση, τελεια! Και φυσικα πολυ οικονομικα και παλι! Ενιωσα ασχημα που ειπα ψεμματα στο μικρο μου οτι πηγα γοα δουλεια, αλλα τι να του ελεγα. Εν τω μεταξυ, του ειχα πει 2 νυχτες θα κοιμηθουμε χωρια και την τριτη θα γυρισω. Περασαν οι δυο πρωτες μερες και δεν εβγαλε τσιμουδια, μολις ξημερωσε το τριτο πρωινο αρχισε στο τηλεφωνο "μαμα, ερχεσαι;" "μαμα, ποτε θα ερθεις; σημερα ετσι;" Το μετραγε το καμαρι μου και περιμενε πως και τι! Και μετα για μια μερα ειχε τσατιιιιιλα που δεν τον ειχαμε παρει, αλλα δεν ηθελε να μου το πει οτι ηταν αυτο, μονο μια φορα του ξεφυγε και ειπε "γιατι δεν με πηρατε μαζι;;;" παραπονεμενα!

Παντως εχει κολλησει πολυ πανω μου και δεν με αφηνει σε ησυχια, κι ολο μου λεει "μαμα θελω να μεινεις μαζι μου για παντα, ποτε να μη φυγεις".

Σημερα ξεκινησα δουλεια, 12ωρο, περιμενω να δω αντιδρασεις τις επομενες μερες. Θα βγει το ΕΣΠΑ σημερα, ευχομαι να τον εχουν παρει γιατι το εχει αναγκη!

Αφηστε που αν ο αντρας μου βρει δουλεια θα εχω θεματα, ειναι η πεθερα μου χαλια και εχει και την αδερφη και τη μανα της στο νοσοκομειο, η μανα μου τρεχει με τπν πατερα μου και με τα μικρα, δεν θα εχω κανενα το  πρωι να το κραταει εστω μεχρι 20 Οκτωβρη που τελειωνει το συνεχες...

Παντως δεν το περιμενα να ευχαριστηθω αυτο το καλοκαιρι κι ομως τελικα περασα ησυχα, ομορφα και ξεκουραστηκα. Ελπιζω του χρονου να ειμαστε καλυτερα οικονομικα μονο, γιατι τωρα που μπηκαν τα κεφαλια μεσα με εχει πιασει ενα αγχος!!! Ειμαστε και πισω σε καποιους λογαριασμους...αλλα πιστευω εν καιρω ολα θα γινουν!

Αφηστε τι επαθα! Περιμενα περιοδο αυτες τις μερες, αλλα δεν ειχα κανενα συμπτωμα οποτε το ξεχασα, ηρθα σημερα δουλεια κι ηρθε η περιοδος. Πρωτη φορα εχω πρωτη μερα τοσο αιμα, σερβιετες δεν εχω, κανεις δεν ειναι εδω κι ειμαι με τα χαρτοματηλα κι εχω καταλερωθει! Περιμενω να ερθει η ωρα να παω σπιτι να πλυθω! Μπλιαχ!

Βλεπω συχνα στον υπνο μου τελευταια το γυναικολογο μου και ονειρα σχετικα με εγκυμοσυνη και γενικα το εχω πολυ στο μυαλο μου. Ελπιζω να βρει ο Νικος καλη δουλιτσα και να το βαλουμε μπρος, θελω τοσο πολυ μια μπεμπααααααα! Οχι οτι αν ειναι μπεμπης πειραζει, αλλα μια μπεμπααααα!

Α! Εφτιαξα fb! Κι ανοιξα μια σελιδα κι ενα καινουργιο μπλογκ, θα σας βαλω το λινκ. Θα ηθελα αν θελετε να μπειτε, να γινετε μελη και να το διαδοσετε οσο  μπορειτε! Εχει να κανει με ιστοριες καθημερινης καλοσυνης και ελπιδας, κοντρα στη μιζερια που μας περιβαλλειΙ Θα ηθελα να γινει οσο πιο γνωστο γινεται και να επωφεληθει εστω και ενας ανθρωπος απο αυτη την ελπιδα!

Δειτε τα:

http://epanastasikalosinis.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/pages/%CE%97-%CE%95%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%A0%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B7/680849708657220

Σας φιλω ολες γλυκα! Ελπιζω να ξεκλεβω ετσι λιγο χρονο να τα λεμε!

Δημοσίευση

Που ειστε καλε ολες?

Εμεις αυριο το πρωι φευγουμε και κατα το βραδακι θα ειμαστε Αθηνα, θα κανουμε τις στασεις μας για να φαει ο γιωργακης και οι υπολοιποι και οτι ωρα φτασουμε. Εχω μαζεψει και τα πραγματα λιγα μου εμειναν. Το πρωι πρεπει να μαζεψουμε και οτι υπαρχει σε τροφιμα γιατι δεν αφηνουμε τιποτα. Ειναι τοσα πολλα, καλα ειμαστε και πολλα ατομα αλλα εχουμε το φορτηγακι της εταιριας και δεν αγχωνομαι.

Αννα Μαρια δεν ειναι ετοιμος ο Αντρεας μωρε, δεν νομιζω οτι ολη αυτα τον βοηθουν τωρα, αφησε τον να το ξεχασει λιγο καιρο, δες οταν θα αρχισει παλι το σχολειο πως θα το χειριστουν και βλεπεις. Σιγουρα αργοτερα θα ειναι ολα πιο ευκολα. Συμφωνω οτι η θαλασσα θα τον βοηθησει. Η μικρουλα σου τι κανει? αυριο σαραντηζεις?

Κοιτα δεν συνηθιζουν τις βαφτισεις χειμωνιατικα λογω κρυου φανταζομαι αλλα αφου σας βολευει η ημερομηνια ωραια θα ειναι μεσα στις γιορτες, εχουν μια γλυκα τα χριστουγεννα. Ποιος θα σας την βαφτισει? Μ αρεσει που λες να μην την αφησεις να παει 10-12 μηνων, εμεις τον γιωργακη θα τον βαφτισουμε 1,5 χρονων και, μας λειπει το βασικο ο νονος, οποτε δεν μπορουμε να κανονισουμε τιποτα.

Χριστινα καλη αρχη παλι στην δουλεια, ωραια περασατε χαιρομαι οταν σε διαβαζω σε καλη διαθεση!!!! Μακαρι να παρουν και τον Δημητρακη σε παιδικο θα του κανει σιγουρα πολυ καλο και δεν θα εχεις και εσυ την αγωνια ποιος θα τον κραταει.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Εμείς σαραντίζουμε σήμερα! Θα πάμε το απόγευμα για την ευχή, και μετά στο πανηγύρι του αγίου Φανουρίου! 

Θα φτιάξω και φανουρόπιτα σε λίγο.

Χριστίνα μπήκες και έκανες αισθητή την παρουσία σου! 

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Με αποενοχοποιείς λίγο για τα παιδικά που χαζεύει όλη μέρα ο Αντρέας. Η αλήθεια είναι ότι βλέπει μόνο παιδικά και όχι βλακείες και έχει μάθει πάρα πολλά, για τους πλανήτες, για τη βαρύτητα, για τη μουσική, ένα σωρό. Αλλά και πάλι, δε θέλω να είναι όλη μέρα μπροστά από μια οθόνη. Από Δευτέρα θα πάει σχολείο και θα ξεκολλήσει κάπως...

Κι εγώ πιστεύω ότι μοιάζουν πολύ τα παιδιά μας. Κι ο Αντρέας είναι μέγας παραλαπίπας! Προχτές πήγαμε σε μια πιτσαρία, δεν το συζητάμε ότι δεν κάθισε δευτερόλεπτο, και μετά που φύγαμε λέει "δε θέλω να τσαναπάμε στο μαγαζί πιτσών"!!!!! Αυτό το "μαγαζί πιτσών" μόνος του το σκέφτηκε, δεν του το είπαμε εμείς!

Άχου μωρέ ο Δημητράκης που ήθελε να έρθει μαζί σας... Δεν πειράζει, χρειάζεται να μείνετε και λίγο μόνοι σας. 

Ευτυχώς εμάς ο Αντρέας δεν είναι καθόλου κολλημένος πάνω σε κάποιον από μας. Να δούμε μεγαλώνοντας... 

Πωπω, αυτό με την περίοδο, χάλιααααα.... Την είχα πάθει κι εγώ μια φορά έτσι, είχα πάει τουαλέτα κι είχε πέσει η σερβιέτα κάτω και δεν είχα άλλη... Έβαλα χαρτιά και πήγα αμέσως σπίτι να βάλω σερβιέτα. Εγώ έχω και πλημμύρες, αφήστε...

Έκανα λάικ στην ομάδα σου στο φέισμπουκ.

Καγκουράκι καλό ταξίδι να έχετε. Αφού έχετε φορτηγάκι, μια χαρά!

Η Γεωργία μεγαλώνει, έχει κάνει μπουτάρες και μαγουλάρες. Κοιμάται ελάχιστα μέσα στη μέρα, εκτός από κάποιες καλές μέρες που κοιμάται αρκετά. Το βράδι κοιμάται σερί, από τις δέκα-δέκα και μισή μέχρι τις έξι το πρωί. Άρχισε σιγά-σιγά να λέει και αγού!!!!!!! Όταν την κρατάμε και της λέμε αγού της αρέσει πάρα πολύ και σκάει κάτι τεράστια χαμόγελα! 

Κι εγώ δεν ήθελα βάφτιση χειμωνιάτικα, γι' αυτό επέμενα για Νοέμβριο, αλλά δυστυχώς δε γινόταν. Μέσα στην εκκλησία έχει θέρμανση, οπότε δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Ελπίζω δηλαδή. Μακάρι να κάνει καλή μέρα... Ουφ...

Δε μ' αρέσει να μένει το μωρό αβάφτιστο πολύ καιρό. Αφού πηγαίνουμε εκκλησία, είναι καλό να κοινωνεί κι αυτό. 

Θα τη βαφτίσει η κουμπάρα μου που μας πάντρεψε τελικά. Είναι αυτή που είχε πάθει η μάνα της εγκεφαλικό και βασανίζεται, και μ' αυτήν, και με τον πατέρα της... Αφήστε, μεγάλο δράμα.

Για την πάνα έχετε δίκιο. Ο μόνος λόγος που του έβαλα βρακάκι, ήταν επειδή το ζήτησε ο ίδιος κι έδειχνε να του αρέσει κιόλας πολύ. Αλλά τον βλέπω ότι δεν είναι έτοιμος, οπότε δεν του το ξαναναφέρω καν...

Πολλά φιλάκια κόρες!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Επιστρεψαμε και μεις απ τις διακοπες μας....!ωραια περασαμε αλλα η αλήθεια ειναι οτι δεν ξεκουραστηκα καθολου!η μικρη δεν εβγαινε απ την πισινα του ξενοδοχειου, την πηραμε και θαλασσα, και παιγνιδοτοπους και πηγαμε και προσκυνησαμε και στον Άγιο Ραφαήλ στον Πωμό Αννα Μαρια!πηγαμε και Λατσι ομορφα ηταν αλλα η αληθεια τρεχαμε ολη τη μερα την Ιωαννα απο δω κι απο κει!τωρα ηρθα για καμια ωρα δουλεια να διευθετησω κατι εκκρεμοτητες και επιστρεφω πισω κανονικα 2 Σεπτεμβριου!

Αννα Μαρια με το καλο και η βαφτιση!ωραια εποχη κοντα στα Χριστουγεννα ειναι η εποχη που λατρευω!οκ ειναι χειμωνας αλλα στην Κυπρο δεν κανει και τοσο τσουχτερο κρυο ειναι η αληθεια αρα νομιζω μια χαρα θα ειναι!ουτε και γω πιεζω την Ιωαννα για να βγαλει την πανα...αφου βλεπω οτι δεν δεχεται με τιποτα να παει τουαλεττα!

Καγκουρακι επιστρεφετε και σεις στη βαση σας?ο Γιωργακης μεγαλωσε,....αρχισε μπουσουλημα ηδη?τα αλλα 2 φανταζομαι περασαν υπεροχα στις διακοπες!πως τα περασατε με 3 παιδια?ευτυχως ειχατε και κοπελα και βοηθουσε!

Μαρινακι Μιχαηλ Γιωργο ...πολυ ομορφο ονομα!θα γεμισουμε Γιωργηδες!χαχα!η Θασος ακουσα ειναι πολυ ομορφη!

Μαγδουλα τωρα πρεπει να ξαπλαρεις στη θαλασσα στην Κερκυρα...καλα να περνατε κοπελα μου!

Κατερινακι πως εισαι?αρχισατε προετοιμασιες για τα σχολεια ή ακομη?εμας τη Δευτερα ανοιγει ο παιδικος ελπιζω να μην ξεσυνηθισε η Ιωαννα και να χουμε κλαματα!

Του Αγίου Φανουρίου σημερα...μεγαλη η Χάρη ΤΟΥ!

Δημοσίευση

Βάσω σε τι ωραία μέρη πήγατε!

Στο Λατσί νομίζω είχα πάει μικρή, στον Άγιο Ραφαήλ ποτέ, και μου έχουν πει ότι είναι πανέμορφα.

Κι εμείς όπου πάμε, κυνηγάμε παντού τον Αντρέα. Δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε ούτε φαγητό, ούτε καφέ, ούτε τίποτα.

Κι εμένα μ' αρέσουν τα Χριστούγεννα, αλλά όχι για βαφτίσεις. Τελικά, όλα την περίοδο των Χριστουγέννων τα έχουμε κάνει: αρραβώνας 29/12, γάμος 26/12, και τώρα η βάπτιση της Γεωργίας 28/12! Μόνο η βάφτιση του Αντρέα μας ξέφυγε, και την κάναμε Απρίλη!

Τις προάλλες τελικά πήραμε τον παιδίατρο και μας είπε ότι ο βήχας του Αντρέα είναι σίγουρα απ' το κλιματιστικό, το κλίμα γενικά, την υγρασία, τους ιδρώτες, κ.λπ. Συνεχίζουμε σιρόπι και εισπνοές, και όσο για τη θάλασσα, είπε ότι φυσικά του κάνει καλό. Αυτό τη Δευτέρα το απόγευμα. Χτες λέω στον άντρα μου, αντί να πάνε παιδότοπο το απόγευμα όπως σχεδίαζε, να πάνε για μπάνιο. "Δεν πάω θάλασσα, έχει πολλή ζέστη". Μα γι' αυτό πάμε στη θάλασσα, για να δροσιστούμε. Τέλος πάντων, τον πάει παιδότοπο και λέει ότι θα τον πάει θάλασσα σήμερα το πρωί. Σήμερα ξυπνάει η Γεωργία έξι παρά, κατά τις εφτά την κοίμισα και στο καπάκι ξυπνάει ο Αντρέας. Εγώ νύσταζα τρομερά και ζαλιζόμουν, και ξύπνησα τον άντρα μου για να ετοιμάσει γάλα του Αντρέα. Σηκώνεται, του φτιάχνει, κοιμάται λίγο, τελικά οκτώ παρά σηκώθηκε και μου κάνει "δεν πάμε θάλασσα σήμερα, δεν μπορώ, ξύπνησα απ' τις εφτά". Να του εξηγώ ότι είναι για την υγεία του μωρού "ναι, αλλά αν τον πάω θ' αρρωστήσω εγώ". Με τίποτα δε δέχτηκε να τον πάει. Εν τω μεταξύ, έχει κι αυτός έναν απαίσιο βήχα, χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα, οπότε είναι κι ο δικός του απ' το κλιματιστικό, αφού έχει και βρογχικά. Να του εξηγώ ότι θα βοηθήσει κι αυτόν η θάλασσα "ναι, ναι, καλά, θα πάμε αύριο". Αμάν πια, μόνο μια φορά έκανε το μωρό μπάνιο στη θάλασσα. Οκ, δε στερήθηκε τις εξόδους, αφού σχεδόν κάθε μέρα κάπου πάμε, είτε όλοι μαζί, είτε οι δυο τους, αλλά η θάλασσα είναι για την υγεία του, δεν το καταλαβαίνει; 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσαρες μου εμείς όπως καταλάβατε Κέρκυρα ακόμα ως κ Σάββατο ούτε να τη σκέφτομαι θέλω την επιστροφή μιλάμε έχουμε εδώ άλλους ρυθμούς κ θα ζοριστω τρέλα Αθήνα με δουλειά παιδικό δουλειές

Εδώ τρώμε πρωινό φεύγουμε για θάλασσα φαί μετά ξεκούραση πισίνα κ φαί κ βόλτες πολλές βόλτες

Είναι μαγευτικά μιλάμε

Ο μικρός τρελαμένος σε μια μόνιμη κρίση χαράς!!!

Άννα Μαρία μου κ μένα βλέπει παιδίκα βρε νομίζω αν είναι καλό το προγράμμα δεν έχει θέμα το μόνο που με ανησυχεί στην πολύ ώρα μπροστά σε οθόνη είναι μη χαλάσουν τα ματάκια τους

Δημοσίευση

Χριστινουλα μου πόσο χάρηκα που σε ακούω σε καλή διάθεση τελικά ουδέν κακό αμιγές καλού είχατε μπόλικο χρόνο με τον αντρουλη σου άντε βουρ κ για μια μπεμπα τωρα κοριτσακι μου οσο για τον μικρουλι σου λογικο να του λειψετε οταν πηγα τηνο κ εγω δουλεια του χα πει οτι παω δε μου πηγαινε η καρδια να του πω παω ταξιδι χωρις αυτον

Οντως λιγο χωρις παιδι μοιαζουν ολα εντελως διαφορετικα εγω ειχα ξεχασει πως ειναι να μην εισαι μαμα ολη μερα

Κατερινακι αυριο φευγετε κ δε καταφεραμε να βρεθουμε τι κριμα στην αθηνα λοιπον ραντεβου μιας κ εδω δεν μας εκατσε

Δημοσίευση

Αννα μαρια μου χριστουγεννα ειναι το μονο που μου αρεσει τον χειμωνα αλλιως μπλιαχ ο παλιοχειμωνας

Μπραβο που βρηκατε κ ημερομηνια μια χαρουλα

Τι κριμα που δεν κανει μπανια το αντρεακι θα του καναν πολυ καλο πιστευω

Πεισε τον αντρα σου μωρε...

Χριστινακι τελειο αυτο που φτιαξες δεν εχω φεις αλλα θα το πω στις φιλες μου που χουν

πολυ ομορφη σκεψη πραγματικα

Βασουλακι μου τι ομορφα που περασατε κ εσεις ειναι ζορικη η ηληκια της μικρης γιαυτο δεν ξεκουραστηκες του χρονου θα ναι πιο ευκολα αλλα να μου πεις θα χεις κ τον μπεμπουλι σου

Καλη συνεχεια διακοπων καλη μου

Δημοσίευση

Χριστινακι οντως χαλια ολες οι θαλαςςες στην παραλιακη πιστευω

εμεις βαρκιζα κ περα σε κατι καβατζες που παμε ειναι κρυσταλινη η θαλασσα..

Καγκουρακι ακομα να βρειτε νονο ε..

εμεις πριν κανω δευτερο παιδι εχουμε καποιους υποψηφιους που εχουν πει ηδη κ απο τωρα αγχωνομαι πως θα πω οχι σε καποιους μη στεναχωρηθουν αστα..

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια, τι κάνετε; 

Εμείς καλά!

Χτες το απόγευμα πήγαμε για το σαραντισμό στην εκκλησία. Η Γεωργία ήταν όλη την ώρα ξύπνια και παρακολουθούσε τα πάντα. Δεν έκλαψε καθόλου, είχε ανοιχτές ματάρες και κοιτούσε γύρω-γύρω. 

Ακούστε φάση: πριν μια βδομάδα γέννησε η αρραβωνιστικιά του αδελφού μιας φίλης μου, κι έκανε κοριτσάκι. Την είχα ρωτήσει πώς θα την πούνε, και μου λέει "Νέλυα". Τη ρωτάω από πού βγαίνει και μου λέει "από πουθενά, αυτό είναι το όνομα, ήθελαν κάτι ασυνήθιστο και περίεργο, και η νύφη μου διάλεξε αυτό, αλλά θα έχουν πρόβλημα με τη βάφτιση, γιατί αποκλείεται να βρουν παπά να τους το βαφτίσει". Της λέω να δώσουν ένα χριστιανικό όνομα, απ' το οποίο να βγαίνει ως υποκοριστικό το Νέλυα. Τη ρώτησα τα ονόματα των πεθερικών, γιατί των γονιών της δεν προσφέρονται για τέτοιο υποκοριστικό. Την πεθερά δε θυμάμαι πώς τη λένε, αλλά τον πεθερό τον λένε Μιχάλη. Της λέω "ε, βγάλτε την Μιχαέλλα. Μιχαέλλα-Νέλλα-Νέλυα, ορίστε, στο έβγαλα κιόλας"! Για πλάκα όλα αυτά εννοείται. Χτες στην εκκλησία, βρήκαμε εκεί τη μάνα και τον αδελφό της με το νεογέννητο, για την ευχή της όγδοης μέρας. Όταν τους ρώτησε ο παπάς το όνομα του μωρού, λέω "ωχ, κάτσε να δούμε πώς θα αντιδράσει όταν θ' ακούσει το Νέλυα", οπότε ακούω τον αδελφό της φίλης μου να λέει "Μιχαηλίνα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Μετά πήγαμε στο πανηγύρι του αγίου Φανουρίου. Δεν το συζητάμε ότι ο Αντρέας σταματούσε σε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα κιόσκια με τα παιχνίδια, τα οποία ήθελε να βλέπει και να αγγίζει δέκα φορές το καθένα. Στην αρχή αγοράσαμε μια κιθάρα, μετά προσκυνήσαμε, καθίσαμε να φάμε λουκουμάδες, οπότε ο Αντρέας βαρέθηκε την κιθάρα και ζητούσε κάτι α-εοπλάνα. Εν τω μεταξύ ο άντρας μου είχε πάει να αγοράσει ένα σάντουιτς, κι εγώ θήλαζα τη Γεωργία, κι ο Αντρέας να τρέχει πάνω-κάτω και να μου λέει ότι θα πάει στα αεροπλάνα. Ευτυχώς δεν έβγαινε απ' τον περίβολο του ναού. Όταν, όμως, ήρθε ο άντρας μου, άρχισε να τρέχει και να βγαίνει έξω απ' τον περίβολο, εκεί που ήταν τα κιόσκια του πανηγυριού. Του φώναζε ο άντρας μου "ΑΝΤΡΕΑΑΑΑΑ", έτρεχε να τον πάρει, ο Αντρέας έκλαιγε σπαρακτικά και χτυπούσε τον άντρα μου στο κεφάλι, θέαμα γίναμε... Τελικά τον πήγα εγώ και ποιο ήταν το παιχνίδι που διάλεξε;;;; Ένα ροζ κοριτσίστικο κουκλόσπιτο! Του λέω "ρε, αυτό είναι κοριτσίστικο" "όχι, δεν είναι κο-ιτσίστικο". Μετά μου έλεγε ότι θέλει ν' αγοράσουμε το κο-ιτσίστικο!!! Τελικά του το αγοράσαμε, αφού ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου γι' αυτόν!

Η Γεωργία όλη αυτή την ώρα ήταν ξύπνια και κοιτούσε! Της αρέσει φαίνεται ο θόρυβος και η πολυκοσμία! Είναι για τα πανηγύρια κι αυτή!!!

Τώρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι άντρες πήγαν στη θάλασσα, η Γεωργία κοιμάται, κι είπα να μπω να σας γράψω τώρα που βρήκα λίγο χρόνο.

Σήμερα λέω να φτιάξω σουφλέ κολοκύθι που δεν έχω ξανακάνει και σνίτσελ.

Μάγδα καλά να περνάτε!!! 

Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

Επιστρέφουν απ' το μπάνιο. Προηγουμένως με είχε πάρει ο άντρας μου τηλέφωνο και μου είπε ότι ο Αντρέας βρήκε κάτι παιδάκια και παίζουν. Όταν επέστρεψαν, ρωτάω τον Αντρέα αν βρήκε παιδάκια για να παίξουν και μου απαντά "ναι, τον Κωνσταντίνο και την Άννα, που παίτσαμε μαζί". Μετά πάει να μου πει ο άντρας μου για τα παιδάκια αυτά και του λέω "άσε, άσε, ξέρω, μου τα είπε ο Αντρέας, ο Κωνσταντίνος και η Άννα ήταν". "Λάθος κάνεις" μου απαντά ο άντρας μου "η Άννα δεν ήταν Άννα, ήταν αγόρι, αλλά είχε κοτσίδα, κι ο Αντρέας νόμιζε ότι ήταν κορίτσι"! Σε κάποια φάση είπε "πάω να παίτσω με το κο-ιτσάκι" και του λέει το παιδάκι "όχι, αγοράκι είμαι"!

Αφήστε, έπαιζε πριν με την κιθάρα η οποία έχει και μικρόφωνο. Τραγουδάει απ' το μικρόφωνο το "Φεγγαράκι μου λαμπρό" και μετά λέει "κι εσύ Ντόμας" (ο (ν)τόμας είναι ο Τόμας το τρενάκι που του έφερε η Γεωργία και δεν τον αποχωρίζεται ποτέ!), βάζει το μικρόφωνο στο στόμα του Τόμας, και συνεχίζει να τραγουδάει αυτός!

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!

Αννα Μαρια μα ποσο ΓΛΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥΥΥΥΥΥ????? Καλα επαναλαμβανω ειναι ιδιοι! Κι εμενα ζηταει καμια φορα κουκλες η τα κοκαλακια μου κι οταν του λεω ειναι κοριτσιστικο πρωτα το αρνειται και μετα λεει οτι θελει το κοριτσιστικο! Η μικρουλα σου εχει γινει η αδυναμια του! Οντως το μπανιο καλο θα του κανει, θελει μαλιστα οσο πιο πολλα γινεται! Ακομα κι ολο το Σεπτεμβρη εχει ζεστη, να πηγαινετε ολοι μαζι, ωστε να μην γκρινιαζει ο αντρας σου, εσυ αν δεν θες να μπεις, στη σκια με το μωρο και καφεδακι να περασεις ζαχαρη! Ευχαριστω που ηρθες στη σελιδα, ειναι ο μονος λογος που εκανα λογαριασμο και θα ηθελα να διαδοθει οσο περισσοτερο γινεται!

Βασουλα με παιδι στην ηλικια της Ιωαννας και μωρο στην κοιλια που να ξεκουραστεις! Ομως ηταν ομορφα απο ο,τι καταλαβα! Και του χρονου!

Κατερινακι τελος και για σενα οι διακοπουλες! Ευτυχως ειχες βοηθεια και καπως ξεκουραστηκες! Και του χρονου!

Μαγδα μου σε ευχαριστω πολυ! Απολαυσε οσο μπορεις το υπολοιπο των διακοπων σου και μη σκεφτεσαι τιποτα!

Εγω ειμαι δουλεια ολημερις και δεν βλεπω τον αντρα μου και το παιδι και μου λειπουν πολυυυυυυυυ! Ο μικρος ολο με ζηταει! Σημερα το πρωι το περασαμε παρεα, γιατι εχει βγαλει σπυρια με πυον παλι και πηγαμε στο γιατρο να τον δει. Σταφυλοκοκκος παλι! Αντιβιωση, μπεταντιν και μπεταντιιν στα νυχια μου ειπε. Και φουσικορτ. Αντε να δουμε. Στο γυρισμο, ειχα ηδη αργησει περισσοτερο απο οσο ηθελα για τη δουλεια μου, ομως λεω αει στο καλο, ποτε θα περασουμε παλι λιγο χρονο μαζι και ξεκλεψα ενα 20λεπτο και πηγαμε στο μουσειο σιδηροδρομου που ειναι μεσα στον σταθμο του ηλεκτρικου στον Πειραια. Ξετρελλαθηκε ο μικρος. Ειχε ενα υπεροχο βαγονι απο ξυλινι τρενο, παλιες μηχανες, παλιες στολες, εργαλεια, ραγες, αφισες, τηλεφωνα, ρολογια, πολυγραφους, τα παντα. Ηρθε ο κυριος που ηταν στην εισοδο και τον εβαλε στο βαγονι στο κουβουκλιο του οδηγου και παταγε την κορνα και τραβαγε το φρενο που ηταν παλια χειροκινητο και δεν ηθελε να βγει! Οταν βγηκαμε μου ελεγε ποσο του αρεσε και μου ελεγε για τις ραγες, τα αλεξικεραυνα και ολα οσα ειχε δει με τοση χαρα! "Τι κριμα που δεν μπορουσες να με αφησεις να κατσω κι αλλο!Μου αρεσαν ολα πιο πολυ απο οτιδηποτε στον κοσμο!" Χαχαχαχχααα! Του υποσχεθηκα να ξαναπαμε και να τα δει ολα ενα προς ενα στην πρωτη ευκαιρια!

Αυτα κοριτσαροι! Φιλια!

Δημοσίευση

Χαχαχα, Χριστίνα κι ο Αντρέας το λέει αυτό το "στον κόσμο". "Ο Σπύ-ος είναι ο καλύτε-ος φίλος στον κόσμο"! Είναι όντως ίδιοι!

Περαστικά το Δημητράκη.

Κι ο Αντρέας έκανε πάλι νερουλά κακά, όχι διάρροια, κάπως κρεμώδη. Ίσως κρύωσε λίγο η κοιλιά του στη θάλασσα, δεν ξέρω. Πάντως, ελάχιστη ώρα κάθισε μέσα, μου είπε ο άντρας μου, ήθελε να παίζει με την άμμο. Πήρε ο άντρας μου νερό με τις χούφτες και του έβαζε πάνω του!

Πάλι προβιοτικό, για να δούμε, δε νομίζω να ξανακάνει.

Βγήκαν και οι τοποθετήσεις στα σχολεία. Ευτυχώς με έβαλαν εκεί που ζήτησα. Έτσι, θα έχω και τον τέλειο διευθυντή, και θα είμαι στο κέντρο του κόσμου (:P), γιατί εκεί στην περιοχή είναι το κατάστημά μας, τα σπίτια του νονού μου και των θείων μου, οι τράπεζες που συνεργάζομαι, σε περίπτωση που θα χρειαστώ κάτι, και κυρίως, το σχολείο του Αντρέα! Μια χαρά όλα! 

Στη θέση μου στο Εσπερινό πήγε ένας φίλος μας από Ελλάδα. Θα τα παίξει ο άνθρωπος εκεί πέρα! 

Δημοσίευση

Επιστρεψαμε την τεταρτη το βραδυ, κουραστηκα πολυ στην επιστροφη γιατι οδηγουσα συνεχεια και ειδικα το Ριο Κορινθος ηταν το πιο δυσκολο κομματι, ολο εργα και ολα εκεινα τα κολωνακια και οι κονοι, ασπρο κοκκινο ριγε μεσα στη μεση με κουρασε πολυ. Απο την τεταρτη λοιπον σημερα καπως μαζευτηκα και καθαρισα λιγο και το σπιτι το μεσημερι που κοιμοντουσαν τα αγορια. Εχω βαλει ηδη δυο πληντυρια σημερα θα μπει το τριτο και εχει και συνεχεια, καλα για το σιδερο μετα δεν το συζητω.....

Πηραμε διωροφο κρεβατι, πανω η Αγγελικη κατω ο Νικολας μια χαρα κοιμουνται, στον νικολα του βαλαμε και το καγκελακι που ειχαμε στο μονο της Αγγελικης. Ουυυ μια χαρα το δεχτηκε, δεν ηθελε αλλο την κουνια, πριν φυγουμε για διακοπες τον κοιμιζα τα μεσημερια στης Αγγελικης οποτε ειχε συνηθισει την ιδεα.

Αλλα νεα, εχω βγαλει χαλαζιο στο ματι, ειχε πρηστει το ματι μου πριν τον δεκαπενταυγουστο και νομιζα οτι ηταν απο τσιμπημα, ξεπρηστηκε και φαινοταν ενα γρομπαλακι πανω στο πανω βλεφαρο και οταν ειμασταν στην κερκυρα ξαναπρηστηκε, πηγα σημερα στον οφθαλμιατρο και που εδωσε κολλυριο και μου ειπε οτι αυτο δημιουργειτε απο λιπαροτητα η οποια φραζει καποιον πορο.

Παω να βαλω πληντυριο και επανερχομαι να διαβασω τα νεακια σας.

Δημοσίευση

Στα δικα σας τωρα

Αφρατευει Αννα Μαρια η Γιωργια!! Θα της αρεσουν οι βολτες σιγουρα και αντε να την μαζευεις την κυρια αν απο 40 ημερων παιζει το ματι της να δει τι γινεται γυρω της οταν ειναι εξω. Για τον υπνο ειναι στο παιδι τι να πω ελπιζω να φτιαξει προγραμμα και να σου κοιμαται περισσοτερο. Τελικα εκαναν το μπανακι τους στην θαλασσα. Αχ αυτο με την κοτσιδα μας ειχε τυχει και μας με την Αγγελικη, ηταν ομως αντρας μεγαλος δεν θυμαμαι που ειμασταν και να μιυ λεει...αυτη... Οχι να της λεω αντρας ειναι και να απανταει η Αγγελικη, αφου ειχε κοτσιδα μακρυα μαλλια δεν τα ειδες μαμα γυναικα ειναι....

Δηλ θα εισαι σε πρωινο σχολειο φετος και απ οτι καταλαβα δεν θα εχεις μετακινησεις κοντα στο σπιτι σας δηλαδη? Ποτε επιστρεφεις, γυμνασιο λυκειο τι ειναι και τι μαθημα θα κανεις?

Βασω και εγω πολυ κουραση δεν ξεκουραστηκα καθολου ουτε ενα μεσημερι γιατι μεχρι να κοιμηθουν ολα ξυπναγε το πρωτο, παντως μου αρεσε που ειμασταν ολοι μαζι που χαρηκαν τα παιδακια τον μπαμπα τους και που καναμε βραδυνες βολτουλες στην πολη και κε τα τρια.

Ο γιωργακης ναι μπουσουλαει, τον αφηνω κατω στο σπιτι και παιζει με τα παιχνιδια των αλλων δυο στο δωματιο.

Μαγδουλα περνατε τελεια στην κερκυρα, δεν πειραζει που δεν βρεθηκαμε θα μας δωθει η ευκαιρια εδω.

Χριστινα περαστικα στον δημητρακη, πως το επαθε αυτο? ωραια πρεπει να ναι εκει στο μουσειο, θα το εχω στα υποψην μου ξετρελαθηκε που τον πηγες.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσούδια! Τι κάνετε;

Παρακολουθούσα την κίνηση (κίνηση, λέμε τώρα) στο καφενεδάκι, αλλά δεν έβρισκα χρόνο να γράψω, γιατί την πιο πολλή ώρα κρατάω τη Γεωργία αγκαλιά ή κάνω δουλειές.

Που λέτε, την Πέμπτη ένιωθα λίγο αδιάθετη, με πονούσαν τα έντερά μου, πίστευα ότι αρχίζει γαστρεντερίτιδα. Έβαζα, λοιπόν, μάσκα όποτε έπιανα τη Γεωργία (συνέχεια δηλαδή) και πήγα να πεθάνω. Μάσκα+καύσωνας= αρρωσταίνεις ακόμα κι αν δεν είσαι άρρωστος. Τέλος πάντων, ευτυχώς δεν είχα τίποτα, έτσι την ξεφορτώθηκα όσο πιο γρήγορα γινόταν!

Την Παρασκευή το απόγευμα πήγαμε στην παλιά μου ενορία που γιόρταζε και προσκυνήσαμε. Απ' έξω είχε ένα κιόσκι με παιχνίδια κι ο Αντρέας έκανε μισή ώρα να διαλέξει παιχνίδι. Τελικά πήρε ένα αεροπλάνο που παίζει μουσική!

Μετά πήγα εγώ με τα παιδιά στους γονείς μου και καθίσαμε λίγο. 

Χτες δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο. 

Σήμερα πήγαμε το πρωί πρώτη φορά οικογενειακώς εκκλησία. Πήγαμε στο "νηπιαγωγείο", ο Αντρέας τρελάθηκε στο παιχνίδι με τους φίλους του, και τα έβαλε με ένα κοριτσάκι της ηλικίας του. Της έλεγε όλη την ώρα ότι είναι για αγόρια κι όχι για κορίτσια, και της έλεγε να φύγει, ότι είναι άτακτη, να πάει τιμωρία, και τέτοια. Η μικρή τον έγραφε, οι υπόλοιποι είχαμε πεθάνει στα γέλια. Τη Γεωργία τη βάλαμε στον τελευταίο πάγκο, με το πορτ μπεμπέ γυρισμένο προς τα μέσα για να μην τη χτυπάει ο ανεμιστήρας και κοιμόταν όοοολη την ώρα! 

Το μεσημέρι ήρθαν οι γονείς μου εδώ, γιατί πάααλι χάλασε ο (καινούριος) φούρνος της μάνας μου και φοβόταν να ψήσει το φαΐ λέει, γιατί έκανε έναν περίεργο θόρυβο, έτσι πήγε ο άντρας μου και το πήρε και το ψήσαμε εδώ. Το απόγευμα (νομίζαμε ότι) θα βγαίναμε με ένα ζευγάρι, φίλους του άντρα μου, που έχουν ένα αγοράκι 19 μηνών. Είναι αυτοί που είχαμε πάει στα γενέθλια του μικρού και σας έλεγα για την πίτσα και την έτοιμη τούρτα! :P Τέλος πάντων, κατά τις τρεις παρά μας πήραν τηλέφωνο για να έρθουν σπίτι μας τελικά, για να μας χαιρετήσουν για το μωρό. Ρώτησαν πού είναι το σπίτι γιατί δε θυμούνταν, και μας λένε "σε κανένα μισάωρο θα είμαστε εκεί"!!! Ντόινγκ!!! Μεσημεριάτικα και απροειδοποίητα!!! Το πάτωμα σπαρμένο με παιχνίδια, η κουζίνα γεμάτη άπλυτα, αφού μόλις είχαμε φάει, για να τους κεράσουμε τίποτα! Ευτυχώς το σπίτι ήταν καθαρό! Τσακ μπαμ συγύρισα κι έκανα ένα γρήγορο ξεσκόνισμα, ο άντρας μου πήγε και πήρε παγωτό κι η μάνα μου έπλυνε τα πιάτα. 

Τελικά ήρθαν, ο μικρός τους έχει γίνει ένας γλύκας, κι έπιασαν δουλειά με τον Αντρέα! Στην αρχή ο Αντρέας του έδινε συνέχεια τα παιχνίδια του και του έλεγε "ο-ίστε, παίτσε μ' αυτό", αλλά μετά δεν ξέρω πώς την είδε, άρχισε να του τα παίρνει όλα, και να τα κρύβει κάτω απ' τους καναπέδες κι αλλού. Μάλλον επειδή είχε νυστάξει, κι άρχισε τις ιδιοτροπίες.

Μετά τον πήγε βόλτα ο άντρας μου και κοιμήθηκε. Εν τω μεταξύ, οι άλλοι πήγαν για μπάνιο, λέω στον άντρα μου να πάνε κι αυτοί, αφού ήταν ευκαιρία, όχι-όχι-όχι... Τα νεύρα μου... Τέλος πάντων, του λέω αύριο θα πάμε στο πανηγύρι του Αγίου Μάμα σ' ένα γειτονικό χωριό (γενικώς είμαστε για τα πανηγύρια, σας το έχω ξαναπεί), μεθαύριο θα τον πάει παιδότοπο, και την Τετάρτη για μπάνιο. Ελπίζω να το τηρήσει...

Καγκουράκι περαστικά για το χαλάζιο.

Όντως πολύ κουραστική η οδήγηση όταν είναι ο δρόμος γεμάτος εμπόδια. 

Κι εγώ έχω πήξει στο σίδερο. Κάθε μέρα κι ένα πλυντήριο.

Εμείς ακόμα κοιμόμαστε όλοι μαζί στο κρεβάτι μας. Δηλαδή η Γεωργία στο πορτ μπεμπέ της. Ο λόγος είναι ότι στο κρεβάτι του ξεσκεπάζεται και κρυώνει απ' το κλιματιστικό, ενώ επίσης, έτσι ανάβουμε μόνο ένα κλιματιστικό. Όταν θα πάει η Γεωργία στην κούνια, μάλλον θα κοιμάμαι εγώ στην κουκέτα, οπότε δεν τον βλέπω τον Αντρέα να κοιμάται στο κρεβάτι του... Βέβαια, υπάρχει και η επιλογή να κοιμάται ο Αντρέας κάτω κι εγώ πάνω, αλλά δεν τρελαίνομαι στην ιδέα!

Ναι, θα είμαι σε πρωινό σχολείο φέτος, είπα να αλλάξω λίγο, γιατί εσπερινό-εσπερινό, παρατράβηξε τόσα χρόνια. Είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου το καινούριο σχολείο. Δεν ξέρω τι μάθημα θα κάνω, γίνεται συνεδρίαση όπου κατανέμονται τα μαθήματα, αλλά λογικά δε θα είμαι παρούσα, οπότε βλέπω να παίρνω όλη τη σαβούρα. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο τον συντονιστή των φιλολόγων να τον ρωτήσω αν μπορώ να παρευρεθώ ή τουλάχιστον να του πω μια-δυο προτιμήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΡΧΑΙΑ!

Κι εγώ δεν ξεκουράζομαι τα μεσημέρια, γιατί αν κοιμάται ο Αντρέας δεν κοιμάται η Γεωργία και αντίστροφα, ενώ μπορεί να μην κοιμηθεί και κανένα απ' τα δύο.

Λοιπόν, σας αφήνω, γιατί έχω τον Αντρέα δίπλα μου και με πρήζει ότι θέλει να δει "την Αϊστάιν στον υπολογιστική"... 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Χάθηκα λιγάκι. Γυρίσαμε την Τρίτη το βράδυ και προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας. Άρχισα και μάθημα με ένα παιδάκι που έμεινε σε 11 μαθήματα στη Β Λυκείου. Σε λίγες μέρες αρχίζω και με το φροντστήριο. Απίστευτο μου φαίνεται ότι πέρασε τόοοσο γρήγορα το καλοκαιράκι. Τέλος πάντων.Στις διακοπές περάσαμε καλά. Υπήρχε βέβαια το τρέξιμο και η γκρίνια αλλά δεν παραπονιέμαι. Η Αλεξάνδρα μιλάει πλέον κανονικά. Κάνει προτασούλες και ξέρει πολλές λέξεις. Σήμερα που της ζέσταινα το γάλα της λέω κάτσε να το ζεστάνουμε και μου απαντάει: Γιατί είναι κρύο;; Έμεινα εγώ. Επίσης όταν τη ρωτάμε γιατί, απαντάει γιατί έτσι. Βγαζει και γλώσσα από τώρα. Ο Πανούλης είναι αρκετά ζωηρός είδικά όταν είναι μαζί με την αδερφή του. Δεν κάθεται λεπτό. Σήμερα πήγαμε για ένα ποτό μαζί με τα παιδιά και τα είδα ΟΛΑ. Δεν το ξανακάνω. Αυτά τα νέα μου εν ολίγοις.

Άννα Μαρία, σαραντίσατε;; Μεγάλωσε και το κοριτσάκι σου! Ο Αντρέας δεν είναι ακόμα έτοιμος να κόψει την πάνα. Άστον λίγο καιρό και ξαναπροσπάθησε. Μπράβο που σε έβαλαν και στο σχολείο που ήθελες. Πολύ καλά τα νέα σου. Γιατί δεν θες αρχαία;

Μαγδούλα, γυρισατε;; Περάσατε τέλεια όπως κατάλαβα! Τώρα θα δυσκολευτούμε όλοι να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας, αλλά τι να κάνουμε; Εμένα βέβαια δεν με χαλάει η δουλειά. Εχω σκυλοβαρεθεί. Η διόρθωση που πρέπει να κάνω τα βράδια με χαλάει μόνο.

Κατερινάκι, επιστρέψατε κι εσείς! Μια χαρά το φορτηγάκι! Τα χώρεσε όλα! Με γεια τα καινουρια σας κρεβατάκια! Ο Γιωργάκης ξεκίνησε πολύ νωρίς το μπουσούλημα.Βιάζεται και αυτός να μεγαλώσει για να παίζει με τα αδερφάκια του!

Βασούλα, οι διακοπές είναι λίγο κουραστικές όταν έχεις μικρό παιδί. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τουλάχιστον είδατε ωραία μέρη και ξεσάλωσε και η μικρή.

Χριστινούλα, έκανες αποτοξίνωση από όλα, χαλάρωσες και με τον αντρούλη σου, τέλεια! Σταφυλόκοκκο ο μικρός;; Και της κουμπάρας μου και τα δύο παιδιά. Πολύ επίμονος είναι. Εκεί που νομιζει ότι καθάρισαν, τσουπ..πάλι αντιβίωση. Τα ίδια δίνει και στα δικά της.Περαστικά! Ξεκίνησες και δουλίτσα ε;; Κατευθείαν στα βαθιά.Κουραγιο!

Κατερινάκι, πού χάθηκες;;;

Μαρίνα, πώς θα φωνάζετε τον μικρό;;Μιχάλη ή Γιώργο;;;

Αυτά προς το παρόν φιλενάδες μου. Απουσιάσα πολλές μέρες και αδυνατώ να τα σχολιάσω όλα.

Καλό βράδυ σε όλες!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

Καλό μήνα και καλή χρονιά!

Είμαι πολύ χαρούμενη, μ' αρέσει πολύ ο Σεπτέμβρης, είναι πάντα μια νέα αρχή!

Ο Αντρέας πήγε στο σχολείο σήμερα, και δεν έβλεπε την ώρα. Σε κάποια φάση, μόλις ήπιε το γάλα του, μου λέει "θέλω να πάω στο Μανιτα-ούλη τώρα, π-ιν κλείσει κι άλλο"!!!

Πριν λίγο πήρα τηλέφωνο στο σχολείο και μίλησα με μια βοηθό διευθύντρια. Συστήθηκα, κ.λπ., και με ρώτησε από μόνη της ποιες προτιμήσεις έχω για τα μαθήματα. Ήταν ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη, και μου έφυγε ένα άγχος, γιατί δεν ήθελα να νομίσουν ότι πήρα με τσαμπουκά να διεκδικήσω, κ.λπ. Δεν ξέρω, βέβαια, αν θα καταφέρω να πάρω τα μαθήματα που θέλω, αλλά το σημαντικότερο είναι να μπορέσω να αποφύγω αυτά που δεν θέλω!!! 

Ανθή, δε θέλω αρχαία γιατί δεν ξέρω! Ιστορικό-Αρχαιολογικό τελείωσα, και έκανα μόνο δύο μαθήματα αρχαίων ελληνικών, κι αυτά πριν από σχεδόν δεκαπέντε χρόνια! Στο σχολείο ήμουν πολύ καλή στα αρχαία, αλλά μετά από τόσα χρόνια... tabula rasa!

Μου φαίνεται κάπως πάντως που δεν πήγα σήμερα σχολείο...

Μου ήρθε και μια καλή ιδέα για ένα άρθρο, για ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που θα κάνουμε με κάποια άλλα παιδιά. Θα είναι περιοδικό μιας μητρόπολης, αλλά θα είναι επιστημονική επετηρίδα, όχι φυλλάδιο με διάφορα. Το θέμα του πρώτου τεύχους θα είναι η παιδεία, κι έσπαγα το κεφάλι μου τι άρθρο να γράψω. Πέρασα από χίλια μύρια κύμματα, αλλά σήμερα σαν να είδα φως! 

Ανθή, έντεκα μαθήματα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Καλά, πώς τα κατάφερε;;;;;;;;;;;;;; Και περιμένει ότι θα περάσει και τα έντεκα;;;;;;;;;;;

Η Αλεξάνδρα βλέπω, ίδια ο Αντρέας! Κι εμάς κάπως έτσι μιλάει. Τώρα όταν του λέμε κάτι, το λέει πίσω, π.χ. Αντρέα είσαι βρώμικος, πρέπει ν' αλλάξεις, κι απαντά "εσύ είσαι βώμικος, εσύ πέπει ν' αλλάτσεις". 

Για το κόψιμο της πάνας δεν ξαναπροσπαθώ, μην τρελαθούμε κιόλας. Πολλά παιδιά στην ηλικία του δεν την έχουν κόψει. Και το κοριτσάκι στην εκκλησία που έδιωχνε χτες ο Αντρέας, που είναι και λίγο μεγαλύτερο, με τις πάνες είναι ακόμα. Και συνέχεια βλέπω παιδιά συνομήλικα του Αντρέα με πάνα. 

Σας αφήνω, γιατί κλαίει η μικρή.

Ελπίζω τώρα που φθινοπώριασε (λέμε τώρα, 50 βαθμούς έχει εδώ πέρα), να μαζευτούμε και να τα λέμε πιο τακτικά.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια,καλο μηνα καλη αρχη να εχουμε ολοι μας με τα σχολεια και καλο φθινοπωρο κλαψψψ δεν θελω να φυγει το καλοκαιρι κλαψψψ

χαθηκα παλι... σταματημο δεν εχω ςαυτες τις μερες,ευχαριστω  για τις ευχες για τον Γιωργο μου ,Ανθη να χαιρεσε το αγορακι σου,Αννα Μαρια πολυχρονη συγνωμμη που ευχομαι τοσο αργα ....που λετε δεν σταματησα τον τελευταιο καιρο,τη βδομαδα που καναμε το παρτυ εκανα μια τουρτα για την φιλη του Δημητρη ,μετα ειχα τις ετοιμασιες για το δικο μας παρτυ ωραια περασαμε 50 ατομα ειχα παλι ειχε και τελειο καιρο η αυλη μου γεμισε κοσμο ωραια ηταν,ωσπου να συμμαζεψω αρχισαμε τις βολτες κτλ,το σκ ηταν φουλ ειχαμε γαμο,μνυμοσηνο και χθες το βραδυ ηταν η ορκομωσια του αντρα μου απο σημερα ανελαβε δυναμικα και απο το πρωι τρεχει για εκκρεμοτητες χαρτια,σφραγιδες κτλ ελπιζουμε να φυγει γρηγορα απο Δεσκατη και να ερθει εδω παλι...σε λιγες μερες αρχιζουν τα σχολεια αντε να μπουμε σε σειρα αρχισαμε λιγο επαναληψεις αν και γκρινιαζουν  να τα φρεσκαρουν λιγο,σημερα αρχιζουν ποδοσφαιρο τα μεγαλα και λεμε με το συλλογο να κανουμε παιδικο χορευτικο και ζουμπα για τις μεγαλες ,εχουμε και τρεχαματα για το συλλογο αυτες τις μερες πρεπει να παμε στο πρωτοδικειο,στην εφορια και στην τραπεζα να αλλαξουμε τα ονοματα ουφ και δεν τα μπορω αυτα τα γραφειοκρατικα ....στα δικα σας τωρα οτι θυμαμαι δηλαδη γιατι εχασα τη μπαλα παλι ...

Αννα Μαρια σαραντιζει κιολας η Γεωργια ποσο γρηγορα περναει ο καιρος...οσο για τον Αντρεα μη στεναχωριεσαι θα ερθει η ωρα του μπορει να μην ετοιμος ακομα το καθε παιδι εχει τους ρυθμους του ,μια χαρα που σε εβαλαν στο σχολειο που ηθελες,αρχισατε να πατε απο σημερα;δεν καταλαβα με τα κρεβατια δηλαδη δεν κοιμασαι στο δικο σου;28 Δεκεβριου που θα κανετε τη βαφτιση ειναι τα γενεθλια του Δημητρη

Ανθη και εγω δεν θελω να το πιστεψω οτι τελειωσε κιολας το καλοκαιρι πψς θα κλειστουμε παλι μεσα και θα αρχισουν παλι τα κρυα γκρρρρ δεν θελωωωωωωω,τελος οι διακοπες ασε την επιστροφη δεν την μπορω καθολου χιλιες δουλειες πλυντηρια,σιδερωματα αρχισες κιολας μαθηματα ;11 μαθηματα πως τα καταφερε

Κατερινακι περαστικα για το ματι σου,μεγεια το καινουριο σας κρεβατι!ειναι ενθουσιασμενη η Αγγελικη που κοιμαται ψηλα;τελος οι διακοπες δυστυχως  τελειωσες με τα πλυντηρια και τα σιδερωματα

Μαγδουλα γυρισατε εσεις;πως περασατε;ποτε ξεκινας δουλειτσα παλι;ο Βασιλακης ποτε θα ξεκινησει παιδικο;ολο ερωτησεις ειμαι χαχαχα

Βασουλα πως τα πας φουσκωσες αρκετα;σημερα πηγε πρωτη μερα η Ιωαννα στο σχολειο;πως τα πηγε;ο Δημητρης παντως λεει οτι δεν θελει να παει σχολειο αντε να δουμε πως θα μπουμε σε σειρα παλι....

Χριστινακι πολυ χαιρομαι που σε διαβαζω ετσι χαρουμενη και αισιοδοξη πηγατε και μονοι σας βλεπω θαλασσα ωραια!!!φυσικο ειναι να σας ζηταει ο Δημητρης αφου ειστε παντα μαζι ,τα δυδιμα καλα ειναι ποσο ειναι τωρα;περαστικα στον Δημητρακη σου

εφτιαξα κι εγω μια σελιδα στο facebook αλλα μαζι με μια φιλη για να βαζω τις δημιουργιες μου και να διαχειριζομαι τη σελιδα του συλλογου απο εκει αυτη εδω ειναι :

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005029787465  να μπαινεται να βλεπετε αυτα που φτιαχνω,οποια θελει ας μου στειλει αιτημα

δεν θυμαμαι κατι αλλο τα λεμε παλι!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα καλο μηνα κοριτσαρες μου

καλο χειμωνα αρνουμαι εγω να πω απο τωρα δε θελω χειμωναααααα σνιφφφ

Πρωτη μερα δουλειας αλλα αμα σε περιμενει ετοιμος ο φρεντο κ το παρεακι στη δουλεια δε θες τιποτα αλλο χαμος γινοταν αλλα το πηρα ψυχραιμα..!

Καγκουρακι μου η επιστροφη με τα εργα οντως πολυ σπαστικη εγω οδηγησα καμια ωριτσα κ του λεω παρτο εγω κουραζομαι αμα πηγαινω σιγα σιγα ο δρομος δε με τα εργα φονικος κανανε καποιοι κατι προσπερασεις τραγικες!!

Πηγαμε κ αρτα που θελαμε να αναψουμε καντηλακι στο ταφο της γιαγιακας οποτε καναμε κ παρακαμψη μετα σταματηςαμε μεςολογγι για φαι βραδακυ φτασαμε σπιτι

Χτες δουλειτσες ολη μερα οποτε επιστροφη στη ρουτινα μας ο μικρος ενας αγγελος στις διακοπες αντρακι σωστο!!!

Κολυμπαγε μονος βουτιες βολικος οσο δε πηγαινε μονο δεν ετρωγε αλλα απο χτες αναπληρωνει ολο τρωει χαχα

Δημοσίευση

Καλο 40ησμα ξεπεταχτηκε κ η γεωργιτσα μας ο αντρικος θελει να παει σχολειο εμενα δε καιγεται οποτε δευτερα τριτη ρεπο με μπαμπα του τεταρτη εγω ρεπο αρα θα παει μονο πεμπτη παρασκευη να μπει σταδιακα στο προγραμμα

Καγκουρακι περασε το χαλαζιο βρε τι επαθες καημενουλα μου περαστικα μεγεια κ τα κρεβατακια κ εγω κουκετα ειχα με ινα αλλα παντα στο ενα κοιμομασταν η πανω η κατω αγκαλιτσα μεχρι που φυγαμε απο το σπιτι μαζι κοιμομασταν αχωριστες παντα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...