Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινές Βουτιές Και Νέες Αφίξεις Στο Καφενέ Μας!

Recommended Posts

Καλά, τα έχω παίξει μ' αυτό το μωρό! 

Πριν μου λέει "μαμά, τι είναι αυτός ο μπλε πύγος;" Του λέω "ποιος μπλε πύργος;" και μου λέει "να, αυτός ίσια μποστά μας. Έλα, πάμε να δούμε". Κοιτάω, και ήταν όντως ένα ψηλό κτίριο με μπλε τζαμαρίες!

Τώρα πήρε ένα χαρτόνι, το οποίο έχει διπλώσει, το έχει βάλει οριζόντια και λέει ότι είναι "η υπολοστική του" (ο υπολογιστής του) και κάνει ότι δουλεύει και λέει "έχω πολλές δουλειές. Θέλεις να σου βάλω Πέπα;". 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βρε γλωσσοκοπανες ως να τα διαβασα τα ξεχασα λυσαξατε καλε παω απο τα κατω με φλας μπακ αναδρομη σχολιασμου μπας κ θυμηθω

Αννα μαρια εδωωωωω αντε βαστα γερα για 22 να χουμε πολλες γιορτες μαζι!!

Καλα εγω θα ψοφαγα με τη μαμα σου το χειροτερο μου να με οργανωνουν η να μου κανουν κουμαντο για τις λιστες κλαιω απο το γελιο σορυ αλλα δε παλευεται η γυναικα χαχαχα

Εμενα οταν παω στο πατρικο μου αρχιζει δε τρως φαε η ξαπλωσε η τετοια χαριτωμενα την απειλω οτι θα φυγω κ σταματα χαχα

Καλσον στο γιο παμπερς σε 6χρονο χαχα δεν υπαρχει απλα!!

Λες για παμπερς εμενα ο μικρος τα χει κοψει βραδυ μερα απο περσυ την προηγουμενη βδομαδα κοιμομασταν κ παρεα με κατουρησε χαχαχα

Ειχε πιει κλασικα 1000 λιτρα γαλα ε κατουρηθηκε συμβαινουν κ στις καλυτερες οικογενειες

Μαρινακι μου ολα καλα τελεια!!!

Κοριτσακι ε σουπερ ετσι το νιωθα κ εγω νομιζω στο χα πει κιολας οτι κορη εχεις αντε αυριο γιορταζεις κιολας κ εδω κοντα μας εχει μεγαλο πανηγυρι ενοειται κ θα παω χανω εγω απο χαρα μεσα!!!

Πηγαμε θαλασσα χτες κ ηταν υπεροχα ουτε ζεστη ουτε κρυο λυσαξανε τα αγορια οταν γυρησαμε ο β κοιμηθηκε σε δυο λεπτα κυριολεκτικα 9 γυρησαμε δε ξεκολαγε..

Ευτυχως ειχα το συζηξ που παιζανε παρεα(σαν μπαμπας ειναι Απλα τελειος)

Κ ετσι εγω ονειροπολουσα με την καφεδια μου ξαπλα..

Σημερα θα πηγαινε αυτος το μικρο σχολειο με παιρνει το πρωι μαγκυ ο β εκανε κοπανα τον πηγε στη γιαγια το ξερα αυτος ο χαζομπαμπας αν περναγε απο το χερι του δε θα τον πηγαινε σχολειο γκρρ κ πεμπτη παρασκευη που χει ρεπο θα τον κρατησει λεει να τον χορτασει αυτο το μηνα ολο κοπανες χαχα

Κ την αλλη βδομαδα ξεκινα η μια βδομαδα μου αδεια γιουπι!!!

Αθηνα θα μαστε κ ενα σκ τηνο μονο αλλα κ εδω ολη μερα θαλασσα θα μαι ως να βγαλω λεπια!!!

Ο αντρικος σου αννα μαρια απλα δεν υπαρχει το παιδι..

Μου κανει σημερα ο βασιλης μαμακα ειμαι ο καλυτερος γιος;;

Του λεω ναι!!

Ωραια τοτε να κοιμηθω μεσημερι για να με απολαυσεις...

Που τα ακουνε κ τα λενε μου λες;;;

Κακκουρακι οταν εφαγα κ εγω την πιθανη ημερ/νια μου λεγε η καρμεν καυτερα σκαλες περπατημα κ σεξ σα χθες το θυμαμαι

Ειχα ζεματιστη στα καυτερα μαζι κ το δισμοιρο εμβρυο(παραταυτα δεν ελεγε να βγει ισως απο εκδικηση)

Ετρεχα πανω κατω στη σκαλα περπαταγα βαρη βαρκιζα τρελα χλμ

σεξ (δε μου καθοταν ελεγε θα ταραξει το γιο χαχα)

Αλλα παλι με προκληση πηγα χαχαχα

Κακκουρακι οταν εφαγα κ εγω την πιθανη ημερ/νια μου λεγε η καρμεν καυτερα σκαλες περπατημα κ σεξ σα χθες το θυμαμαι

Ειχα ζεματιστη στα καυτερα μαζι κ το δισμοιρο εμβρυο(παραταυτα δεν ελεγε να βγει ισως απο εκδικηση)

Ετρεχα πανω κατω στη σκαλα περπαταγα βαρη βαρκιζα τρελα χλμ

σεξ (δε μου καθοταν ελεγε θα ταραξει το γιο χαχα)

Αλλα παλι με προκληση πηγα χαχαχα

Καγκουρακι λες να βρεθουμε κερκυρα;;μακαρι!!!

Εγω εχω συνεχεια ιντερνετ στο κντ μου.

Ανθουλι μου οντως ο γαμος ειναι πολυ μεγαλο κεφαλαιο κ αν εισαι κ πολλα χρονια περνας απο πολλες διακυμανσεις εμεις ειμαστε απο το 2000 μαζι αρα εχουμε περασει πολλα..

Εγω παντα ελεγα δε θα παντρευτω μονο θα κανω παιδι

ο αντρας μου παντα ελεγε απο οταν γνωριςτηκαμε οτι αποκλειεται να με αφησει σε αλλον κ τελικα με τυληξε χαχαχα

Η μαμα μου μας μεγαλωσε μονη κ ισως τα προτυπα που πηρα να ναι μονογονεικης οικογενειας ωστοσο ποτε δεν ενιωσα ελειψη πατερα γιατι η μαμα υπερκαλυπτε το οποιο κενο..

Λοιπον παω να απλωσω κανα ρουχακι να φτιαξω κανα φαγακι για μετα.,

Ως τοτε φιλια...!

Αννα μαρια βαστα γερα!!!

Βρεχει!!!!

Παρολο που σιχαινομαι τη βροχη τον τελευταιο χρονο εχω αρχισει κ καποιες μερες μου αρεσει...!

Πχ σημερα ρομαντικ διαθεση λοιπον κ η απλωστρα στο σαλονι

Φιλια οριστικα.,!

Μάγδα λες να τα καταφέρω για τις 22; :) 

Εμένα δε μου έδωσε κανένα τιπ ο γιατρός, πάντως βλέπω ότι όλα αυτά είναι σχετικά. Περπάτημα κάνω, αφού ανεβοκατεβαίνω τις σκάλες, κάνω και εκατό καθίσματα τη μέρα, και αρκετές δουλειές. Σεξ δε μου βγαίνει καθόλου να κάνω, άσε που φοβάμαι πολύ μήπως κολλήσω κανένα μικρόβιο και το περάσω στο μωρό... Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα συνέεεεχεια μολύνσεις, και δε θέλω να την ξαναπατήσω, τελευταία στιγμή!

Η μάνα μου έχει τρελό κόλλημα με λίστες και γενικά, με τις καταγραφές. Π.χ. όποτε πηγαίναμε ταξίδι κρατούσε ένα σύντομο ημερολόγιο όπου έγραφε τι κάναμε κάθε μέρα (οκ, νορμάλ), και σε ένα άλλο σημειωματάριο, έγραφε με λεπτομέρεια όλα τα έξοδα που κάναμε. Εμένα συνέχεια μου λέει για κάθε περίσταση να καταγράφω τα έξοδα, π.χ. για την προηγούμενη εγκυμοσύνη ή για τη βάφτιση του ανιψιού του άντρα μου. Φυσικά δεν το κάνω, το να καταγράφω έξοδα είναι ό,τι απεχθέστερο για μένα, ποτέ δεν κάθομαι να υπολογίσω τι λεφτά ξοδεύω, και, παρ' όλα αυτά, ποτέ δε μας έχουν τελειώσει τα λεφτά! 

Τα τελευταία χρόνια, που ξεχνάει λίγο λόγω ηλικίας (δεν έχει και αλτσχάιμερ, αλλά όσο να 'ναι, λίγο ξεφεύγει το μυαλό), κάνει λίστες για τα πάντα, π.χ. ποιους/ες πρέπει να πάρει τηλέφωνο, επειδή είναι άρρωστοι ή περνούν κάποιο πρόβλημα, κ.λπ. Όταν σπούδαζα, έκανε λίστα για τα πράγματα που ήθελε να μου πει απ' το τηλέφωνο, κι όπως μου τα έλεγε τα έσβηνε! Μιλάμε για απίστευτο κόλλημα με τις λίστες! 

Καλέ, δε μου φορούσε πάμπερς! Υφασμάτινες πάνες μου φορούσε! Εμ, τι νόμισες; :P

Α, εμένα κλασικά μου λέει "πόσο θα φας; Θα παχύνεις" κι όταν δεν τρώω, μου λέει "αδυνάτισες πολύ, το πρόσωπό σου ρουφήχτηκε"... 

Κι εμένα ο άντρας μου παίζει με τον Αντρέα κι έχουν και πολλές δικές τους "τελετουργίες", π.χ. το βράδι όταν τον παίρνει στο κρεβάτι, μέχρι να πάω εγώ για να τον κοιμήσω, παίζουν μαξιλαροπόλεμο, και όταν μπαίνω στο δωμάτιο, κρύβονται κάτω απ' τα μαξιλάρια. Αλλά το πρόβλημα με τον δικό μου είναι που βαριέται πάααρα πολύ εύκολα, και δεν παίζει πολλή ώρα μαζί του.

Καλά, γιατί δεν τον πήγε σχολείο; Εμένα πάντα αυτός τον παίρνει και τον φέρνει απ' το σχολείο. Αφού ο μικρός περνάει τέλεια εκεί, γιατί να του το στερήσει; :) 

Α, το άλλο που είπε ο Αντρέας τις προάλλες ήταν ότι οι αγκώνες είναι από καβούκι! Επειδή είναι σκληροί, φαίνεται, του ήρθε ότι είναι φτιαγμένοι από καβούκι!!!!! 

Κοριτσάκια μου, μπήκα κι εγώ να πω ένα γεια. Γράψατε πολλά και αδυνατώ να σχολιάσω λόγω ώρας..

Άννα Μαρία ακόμα εδώωωωωωω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 

ΦΙλάκια! Τα λέμε αύριο!

Καλημερα κοριτσια!

Οπως βλεπετε καταφερα και εβαλα τικερακια!καλλιο αργα παρα ποτε!εψαξα σε διαφορες ιστοσελιδες που ρωτανε πως μπαινουν τα τικερακια και τα καταφεραααα!χαχα!

Αννα Μαρια εχω απορια...ποσο χρονων ειναι η μαμα σου?ο μπαμπας σου ειναι πιο χαλαρος?καλα και γω ειμαι τρελα αγχωδης αλλα οχι σε τετοιο βαθμο!ουτε πνιγομαι σε μια κουταλια νερο!πως εισαι σημερα?θα πας γιατρο?περιμενουμε νεα!

Μαρινακι οντως πιστευω οταν εχεις και τα 2 φυλα τοτε εισαι καλυμμενη!χαχα!

Ανθη μου μεταμεσονυχτια παλι!χαχα!

Μαγδουλα ως τις 9 το βραδυ θαλασσα?μια χαρα!αφου ξαπλαρες και χαλαρωσες τοτε θα ηταν το καλυτερο σου!ολα τα μωρα εχουν ατυχηματα οταν κοψουν τα πανια!λογικο ειναι καποτε να ξεχνιουνται!κυριως το βραδυ!

Καγκουρακι πως ειστε?

Πάω γιατρό!

Προς το παρόν δεν αισθάνομαι κάτι που να παραπέμπει σε τοκετό. Μάλλον σε λίγο θα έρθω να σας ξαναγράψω, χιχι!

Γεια σας κορίτσια!

Ακόμα εδώ, όπως βλέπετε!

Πήγαμε στο γιατρό, και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: το μωρό είναι ψηλά, ο τράχηλος ακόμα δε δείχνει σημάδια τοκετού, η πίεσή μου ανεβαίνει λίγο (σήμερα ήταν 12-9), και το μωρό έχει πάει 3400 περίπου. Έκανα καρδιοτοκογράφημα και ήταν μια χαρά. Μου έδωσε τρεις επιλογές: να περιμένουμε, φτάνει κάθε μέρα να μου ελέγχουν τα ούρα, να μου μετράνε την πίεση και να κάνω περίπου σαράντα λεπτά καρδιοτοκογράφημα, να περιμένουμε να δώσει κάποιες ενδείξεις ο τράχηλος και να κάνουμε πρόκληση, και να κάνω καισαρική με ραχιαία αναισθησία. Κι ο ίδιος δε θεώρησε ότι υπάρχει βία για καισαρική (εκτός κι αν το επιθυμούσα εγώ), μου είπε ότι θα με βλέπει κάθε μέρα, και θα δείξει. Μου έγραψε μια ανάλυση να κάνω για την πηκτικότητα του αίματος, για να δούμε αν μπορώ να κάνω ραχιαία αναισθησία. Ουφ, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, για καισαρική με βλέπω, αλλά προς το παρόν, περιμένουμε.... 

Σας αφήνω, γιατί έρχεται ο Αντρέας για να δει Πέππα... 

Γεια σας κουκλες

ηρθε το αγορακι μου προχτες και  πηγα να τον παρω μαζι με τα παιδια,μολις κατεβηκε απο το λεωφορειο ετρεξε πανω μας κι αγκαλιαστηκαμε ολοι μαζι φυσικα εμενα με επιασαν τα κλαματα...ηταν ζωγραφισμενος στο προσωπο ειχε μουστακια και στην κοιλια του ειχαν γραψει συνθηματα το μαλλι φτιαγμενο και μαυρισμενος , μου φανηκε σα να μεγαλωσε αποτομα το αγορακι μου ,τα καταφερε μια χαρα μονος του και του αρεσε πολυ περασε τελεια λεει και θελει να παει και του χρονου ωχχχ θα μου φυγουν και οι δυο χρονου δεν το γλυτωνω,δεν το αντεχωωωω κλαψ....τα αδερφια του τον αγκαλιαζαν συνεχεια εκεινη τη μερα κι ο Νικολης δεν σταματησε να μας διηγηται ποσο ομορφα περασε και να μας λεει τραγουδια και συνθηματα....σημερα πηγαμε αγορασαμε παπουτσια για  τα παιδια και σουπερ μαρκετ ,την Κυριακη λεμε κι εμεις να παμε μονοημερη στην Κατερινη για μπανακι

Αννα Μαρια οπως τα περιγραφεις τα πραγματα κι εγω για καισαρικη σε βλεπω τουλαχιστον αν ηταν μαλακος ο τραχηλος κατι να γινοταν...και να τρεχεις καθε μερα για τοσες εξετασεις ειναι λιγο ταλαιπωρια ,δεν πειραζει οπως και να γεννησεις δεν εχει σημασια πιστευω να ειστε καλα και οι δυο μονο και τα αλλα περισευουν,μη γινει 4 κιλα στο τελος η Γεωργια που ειχες και φοβο μη γεννηθει μικρη ,καλα η μανα σου δεν παιζεται φτιαχνω κι εγω λιστες αλλα μονο για σουπερ μαρκετ και για τις διακοπες για να μην ξεχασω κατι

Μαγδα  μου πολυ αδυνατη εισαι θα συμφωνησω με την Ανθη υπαρχουν και τετοια κιλα;χαχα εγω τα πιο λιγα που θυμαμαι τον εαυτο μου ηταν 50 πριν 15 χρονια περιπου φαινομουν υπερβολικα αδυνατη ομως και πετουσαν τα κοκαλα ειδικα στη λεκανη μου ,φορουσα κατι παντελονια μια σταλια xs τωρ ειμαι 61 με 1,70 υψος ειμαι υπερ ικανοποιημενη στα 59 με 60 για πιο κατω δεν με απασχολει ,κι ο δικος μου αντρας υδροχοος ειναι νομιζω οτι εχουν την ιδια μερα γενεθλια στις 27/1 ετσι δεν ειναι;βρηκα παρα πολλα κοινα με τον δικο μου οπως τον περιεγραψες τυχαιο;;επισης κι ο δικος μου μαγαπαει πολυ και τον εχω συνηθισει δεν θα μπουρουσα να ζησω χωρις αυτον αφου ειμαστε και μια ζωη μαζι 20 χρονια ειναι αυτα....ουτε κι εμενα μου αρεσει η βροχη ειδικα το καλοκαιρι σε εμας εδω πεφτει η θερμοκρασια αμεσως αν βρεξει χθες ειχαμε 15 βαθμους μακρυμανικα εβαλα το απογευμα γκρρρ

Βασουλα εφτασες κιολας στη μεση με το καλο η β επιπεδου να πανε ολα καλα να σιγουρεψεις και το φυλλο,εγω ηδη στους 3 μηνες και στα τρια επαιρνα 5 κιλα αλλα ευτυχως δεν μου μεινανε κιλα στον Νικο και στον Γιωργο τα εχασα χωρις διαιτα στον Δημητρη ζοριστηκα λιγο ισως αλλαξε ο μεταβολισμος μου μεγαλωνοντας....κι ο Δημητρης βαζει τους αντιχειρες πιπιλα κι ο οδοντιατρος που τον ειχε δει περσυ μας ειχε πει οτι πιθανον να χρειαστει σιδερακια αν δεν το κοψει που δεν το κοβει με τιποτα μακαρι να μην χρειαστει η δικια σου το βαζει συνεχεια;

Κατερινακι ακομα δεν βρηκα κατι για διακοπες παντου ειναι πανακριβα και δεν μας συμφερει ουφφφ ,την πρωτη φορα που πηγαμε διακοπες και με τα τρια ο Δημητρης ηταν 7 μηνων ,αντι να ξεκουραστουμε φυσικα κουραστηκαμε και βριζομασταν μεταξυ μας αφου ειμασταν μεσα στα νευρα ο Δημητρης ειχε αλλο προγραμμα τα μεγαλα ηθελαν τα δικα τους και γινοταν ενας χαμος τελοσπαντων περασαν αυτα .... εσεις θα ειστε σε δικο σας σπιτι ή σε ξενοδοχειο;

Ανθη ευχομαι να πανε ολα καλα με τα δοντακια της και να μην χρειαστει εξαγωγη η καημενουλα,ποτε θα πας διακοπουλες; τι ωραια που πατε συχνα θαλασσα κι εγω θελωμου αρεσει και στα παιδια επισης αλλα δυστηχως ειμαστε μακρια...εχεις δικοπ μετα απο τοσα χρονια με εναν ανθρωπο φυσικα δεν ειναι ολα ροδινα αλλα αν υπαρχει αγαπη και κατανοηση ολα ξεπερνιουνται...

Μαρινα με το καλο να κανεις την κορη ο Αντωνακης σου  πως λες να το παρει;

Χριστινακι που χαθηκεςελπιζω να ειστε ολοι καλα,μας λειπεις!!!

Tα νευρα μου με τις διακοπες οπου κι αν ειδα και τηλεφωνα που πηρα παντου οι προσφορες ειναι μεχρι δυο παιδια δηλαδη οι οικογενειες που εχουν τρια και περισσοτερα παιδια δεν χρειαζονται προσφορες αν ειχα ενα παιδι πηγαινα παντου με τρια που να παω αφου ολα τα δωματιο με φαγητο ειναι πανω απο 100 ε την ημερα τα νευρα μου γκρρρρ

Γεια σας και πάλι κοριτσάκια! 

Επέστρεψα!

Που λέτε, ρώτησα το γιατρό αν μπορούμε να κάνουμε πρόκληση και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος, γιατί ο τράχηλος δεν έχει μαλακώσει, και έτσι και βάλουμε ορό, στο δίωρο θα πέσουν οι παλμοί του μωρού και θα πάμε για επείγουσα καισαρική. Είναι αυτό που σας έλεγα, ότι οι περισσότεροι βάζουν τις γυναίκες να κάνουν πρόκληση χωρίς ενδείξεις, και καταλήγουν σε καισαρική. 

Επίσης, μου είπε ότι δε γίνεται να βάλουμε υπόθετα για να μαλακώσει ο τράχηλος, λόγω προηγηθείσας καισαρικής, γιατί υπάρχει έτσι κίνδυνος να σκιστεί η μήτρα. Ε, εντάξει, είπαμε, δε θα πεθάνουμε κιόλας.

Ακόμα, τον ρώτησα αν μπορώ να κάνω κάτι για να κατέβει το μωρό, και μου είπε ότι μπορεί να είναι και θέμα λεκάνης, και, ανεξαρτήτως της φαρδιάς λεκάνης που έχω (αυτό το είπα εγώ), το θέμα είναι η εσωτερική διάπλαση της λεκάνης. 

Πήγα κι έκανα πριν λίγο τις αναλύσεις, και βγήκαν κιόλας και είναι μια χαρά, οπότε μπορώ να κάνω ραχιαία. Ο μικροβιολόγος μου είπε ότι, αφού δεν ανέβηκε ιδιαίτερα η πίεση μέχρι τώρα, δύσκολο να ανέβει από δω και μπρος, αλλά και πάλι, ποιος ξέρει; (αυτό το λέω εγώ).

Προς το παρόν, θα πηγαίνω κάθε μέρα να με ελέγχουν, και θα δείξει... 

Λέτε να σηκώσω κανένα καναπέ για να γεννήσω; Χεχε, αυτό είχε γίνει με τη γυναίκα του διευθυντή του σχολείου! Όταν ήταν έγκυος στον ένατο στο τρίτο παιδί τους, πήγαν να αγοράσουν ένα καναπέ. Διαλέγουν ένα, και λένε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι θα τον αγοράσουν και να του δώσουν διεύθυνση να τους τον φέρει. Τους λέει αυτός ότι σταμάτησε να κάνει παραδόσεις, ίσως έκλεινε το κατάστημα, δε θυμάμαι. Του λέει ο διευθυντής "εντάξει, αφού ήρθα με αγροτικό αμάξι, μπορώ να τον πάω εγώ στο σπίτι. Βοήθησέ με να τον φορτώσω στο αμάξι μου". "Α, ξέρεις", του λέει ο επιπλάς "έχω τη μέση μου και μου είπε ο γιατρός να μη σηκώνω βάρη". Και τι κάνει ο έξυπνος ο διευθυντής; Λέει στη γυναίκα του "άντε, έλα να πιάσω εγώ απ' τη μία κι εσύ απ' την άλλη, να τον φορτώσουμε"!!! Ε, με το που πήγε η γυναίκα να σηκώσει τον καναπέ, σπάσαν τα νερά! Μου φαίνεται αυτό θα κάνω κι εγώ! 

Για πείτε για το σεξ, μου είπαν ότι μαλακώνει τον τράχηλο. Λέτε να το δοκιμάσω; Αλλά φοβάμαι τις μολύνσεις, ουφφφ...

Κατερίνα, εγώ όταν είχα πάει κατασκήνωση πρώτη φορά, ήρθαν οι γονείς μου να με δουν τη μέρα των επισκέψεων κι όπως τους είδα που πάρκαραν, σκέφτηκα ότι αυτό που θα περιμένουν από μένα, είναι να τρέξω κοντά τους. Ε, τρέχω, επειδή πίστευα ότι αυτό περιμένουν να κάνω, με βλέπει ο αδελφός μου, τρέχει κι αυτός, κι αγκαλιαστήκαμε. Ε, η φίλη μου που ήταν μαζί μου, με κορόιδευε δέκα χρόνια γι' αυτό το πράγμα! Ότι και καλά το παίζω σκληρή, αλλά είμαι κολλημένη με τους δικούς μου!

Εγώ από κιλά είμαι κανονικά 55-57 με ύψος 1.75. Φαίνονται πολλά κόκαλα, βέβαια, αλλά αυτά είναι τα κιλά μου και ο σωματότυπός μου. Και τώρα φαίνονται όλα τα κόκαλα, εκτός απ' αυτά της λεκάνης, που κανονικά πετάγονται πάρα πολύ.

Τι κουλό αυτό με τις προσφορές... Άκου μόνο με δύο παιδιά...

Σας αφήνω, έχει μια πορεία για το λιμάνι της πόλης μας, για να μη γίνει βιομηχανικό, γιατί εκεί θα φυλάγονται διάφορα χημικά, εύφλεκτα και πολύ επικίνδυνα, θα υπάρχει τεράστιος κίνδυνος μόλυνσης της θάλασσας, και είπαμε να πάμε κι εμείς, όσο αντέξω να περπατήσω.

Φιλιά!

Καλέ, πού χαθήκατε όλες σήμερα;;;;;;

Εμείς πήγαμε στην πορεία, περπατήσαμε αρκετά, αλλά κάναμε τη μισή απόσταση. Περισσότερο αποκλείεται να άντεχα, αλλά και να τα κατάφερνα, δε θα μπορούσα μετά να γυρίσω πίσω! Ο Αντρέας ήταν στο ποδηλατάκι του, οπότε δεν κουράστηκε και του άρεσε πολύ.

Ακούστε ατάκες: Χτες το απόγευμα πήγαμε σε έναν καινούριο παιδότοπο, κια μετά πήγαμε στους γονείς μου. Όπως έπαιζε ο Αντρέας στη βεράντα, βλέπει τη σκιά του και μου λέει "κοίτα, είμαι δύο"!!! 

Σήμερα όπως ήμασταν στο αμάξι, σταματάμε σ' ένα φανάρι που είχε μια μικρή ουρά, και λέει "μα γιατί σταματήσαμε; Χμ... Μάλλον έχει μποτιλιά-ισμα" (απ' την Πέππα το 'χει πάρει αυτό)!!!

Πριν μου λέει "θέλω Πέππα", ενώ εγώ κάτι έγραφα στον υπολογιστή. Του βάζω παιδικά στην τηλεόραση και μου λέει "πού είναι το τηλεκοντόλ;" Του το δίνω και τον ρωτάω τι θα το κάνει και μου λέει "θέλω να το κλείσω" και κλείνει την τηλεόραση! Μετά έρχεται και μου λέει "θέλω Πέππα. Τελείωσες τις δουλειές σου;". Με βλέπει που έγραφα και μου κάνει "Δεν πατάμε κουμπιά στο υποογιστική. Θα τον πά-ω τον υπο-ογιστική", επειδή του λέμε να μην πατάει κουμπιά!

Γεια σας ζουζουνες τι κανετε? τους κοιμησα ολους και τον αντρα μου και χαλαρωνω....

Το πρωι πηγα για ψωνια με την νονα του Νικολα στον πειραια, του πηρε πεδιλακια για αυριο για τα γενεθλια του και απο δυο σετακια μπλουζακια σορτς. Ειχα να βγω ετσι στα μαγαζια πολυ καιρο γιατι τον τελευταιο καιρο για ευκολια ολο σε καποιο mall παω για τα απαραιτητα ψωνια. Παρατηρω οτι ο νικολας τωρα που μεγαλωνει μπορει να ειναι ζωηρουλης και αεικινητος αλλα ειναι πιο υπακουος σε σχεση με την Αγγελικη. Αν ειμαστε σε αλλο αυτοκινητο που δεν ειναι το καθισματακι του καθεται κυριως και θελει να δεθει με την ζωνη, η αγγελικη δεν εβαζε τον πωπο της κατω σε αναλογη περιπτωση. Σημερα στον δρομο του ελεγα και κραταγε το καροτσι και δεν εφυγε απο διπλα μου, θυμαμαι η Αγγελικη αν δεν εμπαινε σε ολα τα μαγαζια δεν μπορουσε.

Λοιπον στα δικα σας, ξεκιναω απο τα πιο παλια

Μαγδα με τα τουβλακια κολυμπαει και η Αγγελικη, 3 φοραει, στις διακοπες που θα ειμαστε καθημερινα θαλασσα θα την δω και αν ειναι μπορει να τις τα βγαλω δεν θελω να την πιεσω οταν νιωσει εκεινη ανετα.

Αννα Μαρια νομιζω απο 6-7 μηνων ανετα το βαζεις στην θαλασσσα για πιο νωρις δεν ξερω τι λενε.

Ανθη ολα καλα με τον οδοντιατρο και τα δυο παιδακια σου, να δεις δεν θα χει θεμα η Αλεξανδρα. Στην θαλασσα προχθες καταφερα και εριξα μια βουτια η φιλη μου που ειμασταν μαζι κρατησε λιγο εξω τον γιωργακη και οι μπαμπαδες ειχαν τα υπολοιπα παιδακια 4 τον αριθμο, και ετσι κολυμπησα λιγο. Παντως αυτο που περιμενω ειναι οταν θα ειμαστε στην κερκυρα να τα βαζω για υπνο το μεσημερι ολα και να ριχνω μια βουτια ανεμελα.

Βαςω με το καλο αυριο η β επιπεδου!!!! Ελεγα στον αντρα μου για την φιλιπινεζα και με αρχισε στις ερωτησεις, τοσο που λεω να δεις το σκεφτεται σοβαρα....λοιπον οι αποριες του, τα εξοδα για να ερθει και τα εξοδα του γραφειου για την βιζα και οτι αλλο χρειαςτει ειναι εξτρα, δικα σας? για ποσο καιρο ερχεται αρχικα και αν δεις οτι δεν σου κανει τι κανεις? πως εισαι σιγουρη για την υγεια της, μη κουβαλησει τιποτα μεταδοτικο απο την χωρα της λεω γω?

Μαρινα με το καλο να ερθει η κοριτσαρα σου, ενα και ενα και εσυ ετσι για να κρατουνται οι ισορροπιες. Χρονια σου πολλα για αυριο!!!

Αννα μαρια δεν υπαρχει η μανα σου κανω εικονα το σκηνικο με τις λιστες, απιστευτη οντως.

Περιμενουμε λοιπον, εγω λεω απφου θες να παει οσο παει και αντεχεις, απλα να περιμενεις θα μπεις σε τοκετο δεν υπαρχει περιπτωση, οποτε αφου και οι εξετασεις δειχνουν οτι ολα πανε καλε ζησε το οπως θες. Η προκληση οταν υπαρχουν οι καταλληλες προυποθεσεις μπορει να εχει καλη εξελιξη αν ομως το σωμα δεν ειναι ετοιμο και χρειαζεται μερες δυστυχως ταλαιπωρειται η γυναικα και απλα για να "τελειωνουμε" γινεται καισαρικη.

Πηγες και στην πορεια βρε θηριο, Γιωργια αυτη η μαμα σου κανει τα παντα για να σε συναντησει!

Ολο ατακες ειναι τα αντρακια της Παρεας, αντρικος και βασιλης κλεβουν την παρασταση. Μγδουλα αδειουλα απο βδομαδα, μια χαρα εισαι εσυ και στην Αθηνα εχεις την θαλασσα διπλα σου οποτε θα ειναι πραγματι σαν διακοπες με την ευκολια του σπιτιου σου. Και μεις απο το 2000 μαζι, θα βρεθουμε κερκυρα λοιπον να πιουμε καφεδακι, το ξενοδοχειο που μενετε ειναι αυτο στην πολη μεσα?

κατερινα μου γυρισε ο Νικος σου, σιγουρα περασε καλα και ηθελε να σας πει ολες τις λεπτομερειες απο τον ενθουσιασμο τους. Τι πραγμα και αυτο να μην εχουν προσφορες για τριτεκνους, ελπιζω να βρειτε κατι. Εμεις θα ειμαστε σε δικο μας σπιτι, και δεν θυμαμαι αν σας το ειχα γραψει για την κερκυρα θα κοιταξουμε να εχω βοηθεια, τουλαχιςτον για μαγειρεμα και δουλειες σπιτιου, επειδη το σπιτι ειναι λιγο δυσκολο, εχει εσωτερικη σκαλα, ο κηπος ειναι σε τρια επιπεδα, εχει πισινα. Τωρα την πρωτη βδομαδα του αυγουστου θα ειμαι στο χωριο οποτε εκει θα εχω την μαμα μου.

Ξεχασα αυριο θα στειλω λιγες ωρες τον Νικολα στον παιδικο. Θα παει κανονικα απο τον σεπτεμβριο εκει που στελνω τωρα και την Αγγελικη και μου προτειναν αν θελω τωρα τις τελευταιες μερες γιατι κλεινουν την αλλη παρασκευη να τον παω λιγο να προσαρμοστει. Καλη ιδεα θα ειναι γιατι τωρα θα εχει και την Αγγελικη μαζι ενω τον σεπτεμβρη η Αγγελικη θα πηγαινει σε αλλο νηπιαγωγειο.

Για να δουμε πως θα τα παει.....

Τι κάνετε κορίτσια; Καλά είστε; Σήμερα, πήγα με τα παιδιά στη νονά του Πάνου.Ωραία περάσαμε. Μετά πήγα με την αδερφή μου, μια συνάδελφο και έναν θείο μου σε μια συναυλία. Δεν ξέρω μόνο πότε θα αρχίσει ο άντρας μου να με βαράει..Χαχαχαχαχα. Πάντως, όμορφα πέρασα και εκεί. Για αύριο το πρόγραμμα έχει σίγουρα σούπερ μάρκετ. Λογικά θα πάω τα παιδιά και στην πλατεία.

Ο Πανούλης κάνει μπάνιο με βατραχοπέδιλα. Του τα αγόρασε ο άντρας μου και κολυμπά μια χαρούλα με αυτά. Την Αλεξάνδρα την βλέπω και φέτος με σαμπρέλα. Ο Πάνος έκανε με μπρατσάκια στην ηλικία της.

Άννα Μαρία, ακόμα;;; Η κόρη σου δεν θέλει με τίποτα να βγει. Συμφωνώ με την Κατερίνα. Να περιμένεις αφού όλα είναι καλά. Αξίζει να προσπαθήσεις για φυσιολογικό τοκετό. Άλλωστε και ο γιατρός δεν ανησυχεί.

Οι ατάκες του Αντρέα είναι φοβερές! Είναι πολύ ξύπνιο παιδάκι.

Κατερινάκι, είχες βοήθεια στην παραλία! Ευτυχώς! Εγώ όταν πηγαίνω στη θάλασσα θέλω λίγη ώρα να κολυμπήσω και να πάω στα βαθιά. Μου τη δίνε να κάθομαι κολλημένη στα ρηχά σαν τη γιαγιά και συν τοις άλλοις κρυώνω κιόλας. Σκέφτεται ο Κώστας για Φιλιππινέζα;;

Την Κυριακή επιτέλους θα τα πούμε! Τέλεια!

Κατερίνα μου, ήρθε ο γιόκας σου και έτσι τα έχεις και τα τρία πια! Ευτυχισμένη μανούλα. Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν προσφορές μόνο για δύο παιδιά. Αυτοί που έχουν τρία χρειάζονται μεγαλύτερη βοήθεια. Τι να πω;;

Βασούλα, έφτασες κι εσύ στα μισά! Να γεννήσει με το καλό η Άννα Μαρία και μετά θα ανυπομονούμε για σένα! Από κιλάκια πώς τα πας; Πόσα έχεις πάρει μέχρι τώρα; Αχ, δεν μπορώ να ξεπεράσω το άγχος των κιλών στην εγκυμοσύνη.

Μαγδούλα, πού βολτάρεις;; Λιώσατε στην παραλία;; Είσαι πράγματι πολύ αδύνατη! Περίμενα να μου πεις ότι είσαι 1.60, αλλά εσύ είσαι και ψηλή. Εγώ είμαι 58,5-59 με ύψος 1.72 και να φανταστείς οι δικοί μου μού λένε να μην διανοηθώ να χάσω άλλα κιλά.

Μαρινάκι, χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και με το καλό να υποδεχτείτε την κορούλα σας!

Χριστινάκι, πού είσαι;; Μας έλειψες!

Αυτά και για σήμερα. Καλό βράδυ σε όλες!

Γεια σας κοριτσούδια!

Κατ' αρχήν να ευχηθώ στο Νικόλα του Καγκουρακίου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του! Πωπω, πότε έγινε δύο κιόλας; :)

Επίσης, να ευχηθώ στη Μαρίνα για τη γιορτή της!!!

Δε νομίζω να έχουμε άλλον/η που να γιορτάζει.

Που λέτε, εγώ το πρωί που πήγα να κάνω τις πλύσεις με τα βαμβάκια για να μαζέψω ούρα, είδα λίγες σταγόνες αίμα. Πήρα τηλέφωνο το γιατρό και μου είπε ότι πρέπει να είναι από τη χτεσινή εξέταση τραχήλου. Μετά είχα και μια σταγόνα στο σερβιετάκι.

Τέλος πάντων, πήγα στην κλινική, η πίεση καλή, 13-8, τα ούρα καθαρά, το καρδιοτοκογράφημα τέλειο, η μήτρα ακόμα ήσυχη. Άλλο αίμα δεν ξαναείχα, απλά ο γιατρός μου είπε να προσέχω, σε περίπτωση που έχω καθαρό κόκκινο αίμα σε ποσότητα μια κουταλιά της σούπας, είναι αποκόλληση πλακούντα και πάμε κατευθείαν για επείγουσα καισαρική. Δε νομίζω να ξαναέχω πάντως, αλλά κάνω έλεγχο κάθε τόσο!

Καγκουράκι, με γεια τα πεδιλάκια του Νικόλα! Ο Αντρέας είναι σαν την Αγγελική, δεν είναι καθόλου μα καθόλου μα καθόλου υπάκουος. Σε αυτοκίνητο χωρίς καθισματάκι δεν τον έχω βάλει. Όταν μπαίνει με τους γονείς μου είναι για πολύ μικρές αποστάσεις, και τον κρατάει ο πατέρας μου. Τις προάλλες που πήγαμε στη φίλη μου και μας γύρισε πίσω με το δικό της αμάξι, τον έβαλε στο καθισματάκι του μικρότερου παιδιού της, που είναι ένα χρόνο μικρότερο απ' τον Αντρέα. Μετά, όταν γυρίσαμε, ήθελε "το καφέ αμάξι"! 

Όταν πηγαίνουμε κάπου, δεν υπάρχει περίπτωση να μας ακολουθήσει, απλά γυρίζει από δω κι από κει. Σαν την Αγγελική ακριβώς!

Καλέ, το σκέφτεστε σοβαρά για Φιλιππινέζα; Εδώ πάρα πολλοί φέρνουν κοπέλες από Φιλιππίνες και Σρι Λάνκα για εσωτερικές οικιακές βοηθούς. Αυτό άρχισε πριν καμιά εικοσιπενταριά χρόνια. Νομίζω υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις, πρέπει να υπάρχει είτε κάποιος ηλικιωμένος ή άρρωστος που θέλει φροντίδα, είτε εργαζόμενη γυναίκα με παιδιά που δεν προλαβαίνει να τα φροντίσει, κάπως έτσι. Στην Ελλάδα δεν ξέρω τι γίνεται.

Πώς τα πήγε ο Νικόλας στον παιδικό;

Ανθή ο άντρας σου βγαίνει κι αυτός ο κακομοίρης, ή μόνο εσύ το σκας απ' το σπίτι; :)

Στον Αντρέα φέτος πήραμε μπρατσάκια, αλλά με το βήχα που είχε δεν πήγαν ακόμα για μπάνιο.

Ο Αντρέας τις πιο πολλές ατάκες τις παίρνει από την Πέππα, αλλά μου κάνει εντύπωση που τις λέει την κατάλληλη στιγμή, π.χ. για το μποτιλιάρισμα είπε όταν όντως είχε μποτιλιάρισμα!

Εγώ στο μπάνιο συνήθως μένω στα ρηχά σα γιαγιά. Δεν το έχω καθόλου με το κολύμπι δυστυχώς...

Ουφ, θυμάστε που σας έλεγα ότι με ενοχλούσε ο λαιμός μου; Τώρα μου πέρασε, δεν πονάω πλέον, αλλά έχει κλείσει, μιλάω σαν καρακάξα, και κάθε τόσο με πιάνει και βήχας. Σήμερα έκανα καρδιοτοκογράφημα, και κάθε τόσο γκούχου-γκούχου... Ουφ, αν γεννήσω έτσι τι θα γίνει; Θα πρέπει φαντάζομαι να παίρνω το μωρό με μάσκα ε; Θα ρωτήσω και τον παιδίατρο εκεί πέρα... Ουφ και πάλι ουφ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...